Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mi-s speaker

Dacă tot vă plictisesc cu articole despre freelancing aici şi pe creditgreu.ro, Dani s-a gândit să mă pună mai serios la treabă, drept pentru care duminică voi ‘gavari’ despre exact asta: munca ‘de acasă’: ce presupune asta, care sunt avantajele şi dezavantajele, cum am dat cu capul şi de ce. Evenimentul se numeşte Salut Arad şi implică mai mulţi vorbitori care vor încerca să ofere informaţii cât mai pertinente despre blogging, comunicare etc.

Sper să adunăm mulţi tineri interesaţi de a face un ban în plus prin blogging sau diverse servicii online şi-i invit de pe acum să-şi pregătească întrebări pentru noi, pentru că, până la urmă, pentru ei este evenimentul, nu doar să ne auzim noi vorbind.

Tot în perioada asta reîncepe Şcoala de Blog la care din păcate nu voi putea anul acesta participa. Am fost ‘speaker’ la prima ediţie şi chiar este un eveniment ce merită atenţia voastră. Este o ocazie minunată de a întâlni oameni ceva mai experimentaţi în domeniul acesta şi mai ales de a-i lua la întrebări. Cred că exact întrebările astea sunt mai importante decât prezentările în sine, pentru că aşa primiţi exact informaţia de care aveţi nevoie. Nu vă sfiiţi, întrebaţi şi iar întrebaţi.

Abia aştept să ne vedem în Arad şi să aud de aici cum merge treaba pe la Şcoala de Blog.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Nu e rau in opinia mea, ar fi bine daca s-ar desfasura asemenea evenimente in weekend la nivel national in fiecare oras, parerea mea…eu is din SV. Locuiesc intr-o zona semi rurala. Daca accepta nasul 3 kile de cartofi in locul biletului de tren as veni si eu la speach,ASTA CA SA MAI DESTIND ATMOSFERA

  2. sincer cred ca o sa aveti succes, deoarece multi tineri habar nu au ce inseamna blogging, insa sunt aproape sigur ca vor sa castige un ban cu ajutorul internetului..

  3. bafta la eveniment:D, daca tot esti speaker,ar trebui sa pui pe cineva sa te filmeze,sau dupa ce prezinti sa ne arati si noua prezentarea in powerpoint sau ceva. ca din pacate unii nu pot ajunge in Arad.. 😛

  4. […] în cele din urmă, Ramona Iftode (”Dojo Blog”, foto stânga), ne-a povestit drumul şi încercările prin care a trecut ca să ajungă ceea ce […]

  5. Moama…toata lumea blogerilor s-a dus la Arad….mai dar ce faceti voi acolo!…ca ma faceti asa de curios…ca m-ai ca ma apuc iar de blogerit..ca am avut o incercare!

  6. […] Rotar (experimentati bloggeri aradeni) dar si cu Oltea Zombori, Cristina Putan si Ramona Iftode (experimentati bloggeri timisoreni). Parerile sunt, clar, impartite dar ele se intalnesc undeva la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.