Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

E bine cand tii cu invingatorii

Mai că regret că n-am făcut pariu, că vor câştiga băieţii noştri, că mai făceam şi un ban cinstit …

A fost şi FINALA Cupei României la Rugby Roşia Montană Gold Corporation. Măraţa-mi persoană nu s-a putut deplasa, că ne pregăteam de alt ‘şpaţir’ mai mare şi nu se pupau datele, dar mă bucur că echipa din Timişoara (de suporteri, că ei au fost baza 😉 )  a avut bucuria de a fi martoră la un asemenea eveniment: aducerea Cupei la noi în oraş, eveniment cu atât mai important cu cât a trecut aproape o viaţă de om, de când am avut-o la noi.

Avem o imagine din timpul meciului, cu ambele echipe de Bărbaţi. Pe lângă faptul că sunt în stare să facă sport la asemenea temperaturi (asta o spune o friguroasă ce tremură la plus 15 grade), sportul în sine chiar nu este pentru fete. Când e vorba de asemenea evenimente ţi-ai dori ca ambele echipe să câştige, dar într-o finală nu poate fi decât un învingător.

Învingătorii am fost noi, cu 32 la 10, scor ce nu lasă loc de nicio discuţie. Spectatorii s-au delectat cu un meci frumos, timişorenii şi-au susţinut echipa şi au avut marea bucurie de a fi martori la câştigarea Cupei de către echipa favorită.

Sper doar că acum, odată ce s-a dovedit încă o dată că avem sportivi care CHIAR FAC PERFORMANŢĂ, edilii noştri să înceteze a mai pompa bani într-o echipă de fotbal ce tot consumă fonduri aiurea şi să aibă în atenţie echipe care vin cu rezultate şi nu ajung în ziare doar prin scandalurile provocate.

Din seria ‘in your face’, momentul premierii şi motiv de bucurie pentru timişorenii cititori sau ‘scriitori’ de bloguri, plecaţi de aici (unii veniţi chiar din Arad, să susţină echipa). Victoria e foarte dulce, să sperăm că echipa noastră va mai face ‘surprize’ de genul acesta.

Bravo RCM Timişoara, felicitări Zimbrilor pentru munca şi alergătura din teren.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Ai dreptate, a fost un meci foarte frumos şi disputat. Am trăit din plin momentele tensionate. A urlat de-am răguşit şi am fluierat de mi-or crepat buzele :))

  2. Cred si io ca are sanse sa fie scurta. La ce trante iei. Hmm, nu stiam ca si gagicile joaca din astea. Bravo lor.

  3. Urasc jocu asta se bat ca prostii…am fost si eu la Steaua -Dinamo la juniori si s-a zbarlit pielea pe mine cand nu se mai ridica unu de pe teren la un placaj..sau cum se numeste ala…majoritatea nu prea mai aveau dinti…bleaaahhh!

  4. Meciul a fost superb. Felicitari timisorenilor! Speram sa avem si pe viitor parte de asemenea spectacol. Anul viitor ne luam revansa. Felicitari inca o data!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.