Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Te uita cu ninge decembre …

Primul weekend petrecut la ‘cumnaţi’ în Fuengirola  s-a dovedit demn de Costa del Sol, ca toate zilele noastre pe acolo, cu vreme frumoasă de primăvară, deşi suntem la jumătatea lui decembrie. Pentru că ne-am nimerit libere şi noi două ‘oame’ ale muncii, ne-am luat de mânuţe cu perechile personale şi am purces la un turneu prin staţiunea bogătanilor, Marbella.

M-am pregătit ca orice friguros, cu vesta pe mine, că deh, funcţionez mai prost decât un om normal şi l-am bătut la cap pe ‘soare’ că nu e chiar indicat să meargă doar cu tricoul pe el. Peste vreo 3 ore, leşinat de cald pe malul mării, întreba şi el retoric, cu ţinta foarte clară ‘cine dracu’ m-a pus să iau şi geaca?’ .. mda … dracu’ ăla era la 2 metri de el …

Prima descindere a fost într-un minuscul parc cu lucrări de-ale lui Dali.

Sculpturile pozate în linie ..

După asta am ajuns direct la malul ‘gârlei’  unde era lumea de pe lume. Normal, ne-am întrebat şi noi ca tot omul … dacă acum, în decembrie, e nebunia asta, cum o fi prin august?

Vreme foarte frumoasă, peste 20 de grade. Numai bine să te plimbi la aer curat pe mal.

Un taur de tablă cu ochii mari miraţi. Cred şi eu, când a văzut săracul unde i-au plasat steagul ..

Un ‘artizan’ al nisipului. Fac oamenii ăştia nişte chestii, de-ţi stă mintea-n loc. În Funegirola avem vreo 2 care construiesc castele şi diverse alte minuni.

Destul de greu să-ţi imaginezi că în curând vine Moşul, la cum este vremea şi locaţia. Oricum suntem total ‘atipici’, că oricum nu vom avea brad. Cred că nici să dai cu tunul şi nu ai găsi pe aici ..

O cocioabă pe malul mării .. probabil ceva oameni importanţi, că nu orice prost are aşa ceva …

Sătui de plimbat pe malul mării, am revenit pe ‘uscat’ tot într-o zonă bună. Nişte viluţe foarte simpatice şi maşinile aferente. Următorul popas a fost Puerto Banus, unde am mâncat la un ‘birt’ libanez de ne-am lins pe bot. După asta am făcut un pelerinaj la Hard Rock Cafe, dar deja stric farmecul unui articol viitor …

La final o poză cu ‘eu’ şi soarele …

Acu’ una şi cu ăl oficial ..

Restul de minunăţii, ca de obicei pe bestworldimages.com, la secţiunea Marbella.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. E foarte plăcut să privești soarele și marea pe vremea asta nehotărâtă, care seamănă a orice numai a iarnă adevărată nu.
    Vă stă foarte bine împreună, Ramona, ție și soarelui tău ! Vă doresc odihnă plăcută !

  2. Superb, din cate vad seamana foarte bine cu palma. Chiar ma gandesc serios ca urmatoarea vacanta sa ne prinda si pe noi pe acolo pe unde te-ai dus tu! Auzi, experiment: du-te la un gagiu care face castele si crocodili din aia pe plaja si intreaba-l in romaneste “ce faci sefu, e de vanzare?” :))))) In palma numai romanii faceau din astea pe plaja ca sa-i plateasca turistii sa-i lase sa le fotografieze!

    Curiozitate maxima: in apartamentul in care stati aveti incalzire de vreun fel? Noi eram socati ca spaniolii astia de la mediterana nu au incalzire, desi in ian-feb era destul de frigut si nu puteai sta fara calorifer electric!

    • Bre, nu i-am intrebat. pe aici se pare ca homlessii is englezi nu romani 😀

      Nu avem deloc caldura aici si ar cam fi uneori nevoie. Adica nu e frig nasol, dar parca tot nu-i confort termic pentru o rama ca mine. Bun, io la 25 de grade ma simt bine, dar … Avem un radiator din ala vertical, just in case .. L-am folosit vreo 3 seri insa ..

  3. problema e ca nici in Romania nu ninge X(
    is foarte suparat din 2 motive:
    am programata o excursie la ski si pe partea de web ma gandeam ca vine zapada si lumea se baga la PC, sa ne creasca putin si noua traficul, insa nu ne putem pune cu voia Lui Dumnezeu.

  4. Nu numa acolo ca si in Romania astept de mult sa ninga si vad ca numa asa ii da 10 minute pe urma se opreste numa iara nu e asta mai mult frig decat zapada

  5. crocodilul ala era din nisip??doamne…cata rabdare sa ai….cat despre faptul ca te-ai imbracat mai gros si eu sunt la fel….mai bine sa am ce da jos decat sa nu am ce pune pe mine!

  6. Frumoase locuri de vizitat! Si voi sunteti niste frumosi! La noi a inceput sa ninga, numai ca ieri a plouat si nu se aseaza…se topeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.