Oficial in vacanta

Oficial in vacanta

Suntem în Spania din 5 decembrie, dar pentru mine au fost săptămâni de muncă. Aşa că astăzi am terminat munca alături de clientul principal şi până în 3 ianuarie nu mai avem treabă. Mă bătea gândul să prelungesc ‘concediul’, dar, dacă ai liber, nu faci bani.

Mai am de bibilit ceva pentru un alt client, după care urmează nişte zile libere. Măcar pe jumătate. Am planificat plimbări intense pe aici (am fost deja în Puerto Banus, Malaga, plus ceva plimbări în Fuengirola), dar zilele astea fac treabă şi mai serioasă cu aparatul foto. Cu prilejul ăsta voi colecţiona iar câteva mii de poze, să nu mă plictisesc.

Abia aştept să-l agăţ pe Niki de gât şi să mă preumblu pe malul gârlei. Normal că restul zilelor va fi folosit cu spor, pentru a face mici modificări prin reţea, bugete, planuri pentru 2012, articole programate etc. Că doar voi avea timp pentru ‘mine’ şi-mi plac momentele astea de final de an, că mă pot ocupa un pic şi de treburile mele.

Nu facem brad şi alte acareturi, că nu se chiar poartă pe Costa del Sol. Şi sincer nu sunt deloc festivistă.  Dacă se aliniază astrele, cam peste o lună ne vom întâlni cu prietenul nostru din NYC (are ceva treabă în Europa şi nu am pierde ocazia să-l revedem), că tot ne este deja dor de el.

Voi continua să scriu pe blog şi în ‘vacanţă’, aşa că mai treceţi pe aici.

Dacă nu ne ‘vedem’ zilele astea, vă doresc un Paşte Fericit. Ah, pardon, Crăciun .. Cu multe, multe, multe bucurii  şi sănătate. Să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi şi să vă odihniţi pe cât posibil. Că în 2012 cică vine sfârşitul lumii 😀

Şi, dacă e să parafrazez un final de episoad dintr-un serial pe care îl urmăream prin copilărie: Crăciun Fericit oriunde v-aţi afla!

Orice share ajuta. Multumesc.
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

17 Comments

 1. Frumoasa Spania, nu-i asa?
  Craciun fericit, dragalaso, oriunde te-ai afla! Imbratisari de-aici! 🙂

  • dojo

   Saru’mana. Iti trimit si eu niscaiva caldura de aici. Sarbatori Fericite 🙂

 2. Craciun Fericit!! si tot ce iti doresti ! 😀 , sper ca ne incanti si pe noi cu ceva poze de prin vacanta;)

 3. Teodora Ratiu

  Crăciun cu bucurie!!!

 4. Zina

  Crăciun fericit, Ramona, alături de cei dragi ție !

 5. Craciun Fericit, DOjo…sper ca noul an sa ne aduca sanatate, bucurii numai impliniri…si nu in ultimul rand trafic:)) La multi ani…!

 6. dojo

  Craciun Fericit si voua. Sper ca ati fost cuminti si v-a adus Mosul multe cadouri 🙂

 7. Craciun fericit Ramona si un an nou cat mai plin de bucurii sa ai 😉

 8. Sarbatori fericite, multa sanatate si un nou an mai bun decat cel pe care il lasam in urma…Spor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.