De Craciun, cu picioarele ude

De Craciun, cu picioarele ude

Ieri ne-am preumblat prin Fuengirola pentru nişte cumpărături, după care, în loc să trecem la făcut ouă umplute, ne-am ‘pierdut’ undeva pe malul mării, la un mic ‘birt’. Am savurat fiecare o cafea sau cafe latte (eu), după care am revenit acasă pentru ouăle în cauză. Ne-am făcut damblaua, ne-am spălat şi pregătit de vizitat. Eram invitaţi la masă la nişte prieteni, aşa că până la ora 1 ne-am delectat cu niscaiva mâncare de să leşini de bună ce-a fost.

Astăzi am răsărit cam pe la 11, că nu ne trăgea inima spre nimic şi, pentru că tot mi-am propus să fac mai multe plimbări prin ‘sat’, am plecat la preumblare. Ciudat, azi era înnorat, prima dată când prindem nori mai serioşi de când suntem pe Costa del Sol.

O clădire aproape de cea în care stăm noi. Culorile nu sunt chiar geniale azi, că era cenuşiu cerul şi eu nu-s chiar pozar la National Geographic

Un copac şi o plăcuţă de ceramică la baza lui. Cuget că-i ăl de l-a sădit sau a donat bani pentru el.

Asta este biserica, la 20 de metri cred de unde stăm noi. Fiecare stradă are decoraţiuni de Crăciun, deşi nu au văzut săracii zăpadă decât în filme. Sau dacă au plecat spre alte locaţii. Trebuie să fac nişte poze noaptea, că arată frumos străzile astfel ‘împodobite’.

Să nu ziceţi că vă minciunesc. Temperatura înregistrată de chestia asta: 16 grade C. Cu plus.

O străduţă cu sens unic. Se observă lipsa maşinilor parcate. Pentru asta există parcări subterane, pentru care abonamentul e undeva la 100 de euro lunar. De asta pe aici te cam gândeşti dacă merită sau nu să ai maşina cu tine. Că oricum nu poţi s-o parchezi în uşa magazinului, în bunul stil românesc.

Plante frumoase şi verzi, iar undeva în depărtare: marea.

Marea supărată astăzi şi deloc primitoare. Aşa că, dacă tot era trezită cu nasul la cearşaf, am gândit că pot face nişte poze interesante din ‘buza’ ei.

Dacă pe aici era chiar foarte previzibilă, m-am deplasat spre stânga, unde-s stâncile, iar valurile ceva mai interesante

Mi-a venit chiar ideea de a poza nişte paşi. Am venit cu spatele (ce deşteaptă) foarte încântată să mă joc de-a prinsa cu valurile.

Pentru următoarea poză m-am postat ‘pup’, am pus aparatul cât mai jos şi m-am pregătit de o poză genială. Aşteptam să vină un val mai interesant, să-l prind.

Marea, probabil sătulă de jucat prins fără success, a trimis o undă atât de rapid, că nu am apucat s-o pozez. Dar am simţit-o în pantofi imediat.

Cu adidaşii plini de apă şi de nisip, udă până peste glezne, am venit acasă după o foarte scurtă plimbare. De asta e bine să ai mereu 2 perechi de pantofi cu tine. N-am, aşa că mâine sper să se usuce umblătorii. Dacă nu, merg în şlapi la cumpărături.

Voi cum aţi petrecut? Cadouri? Cu ce vă lăudaţi?

Orice share ajuta. Multumesc.
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

14 Comments

 1. Iti doresc ca Magia si Misterul
  acestei Nopti sa iti aduca Pace , Intelepciune,
  Bucurie si Caldura in suflete….
  Craciun Fericit oriunde ai fi !!! :))

 2. wow, ce poze superbe, tu stai la plaja acolo.. iar noi inghetam de frig :)) e si asta o chestie.. eu acasa cu familia, pe la rude..nimic iesit din comun..

 3. Eu am primit o bluza…culmea chiar m-a nimerit Mosul…..si …un ceas swatch,…si ceva tricori cu muschi de la fratele meu!:)) Dragute fotografiiile!

 4. Ce frumos! Is curioasa cum arata noaptea :). Nici la Timisoara nu e zapada, oricum, dar important e ca e frumos in familie.

 5. sponky

  A trebuit sa dau search pe google ca sa aflu unde este Fuengirola.

 6. Smile

  Ce-ti mai place la plimbare! Sarbatori cu bine!

 7. Stefan

  Foarte frumoase fotografiile! De Craciun… hmm… cu intreaga familie la masa:D Defapt la masa/pe canapea/etc-uri dinastea. 🙂

 8. descultii-europei

  am petrecut Craciunul intre nervii produsi de ministresa Udrea care a tinut Poiana Brasov inchisa pana a venit ea sa inaugureze partiile virgine si o oferta de criza la Sinaia, unde luni am avut parte de o vreme incredibil de frumoasa la 2000. Mai aveam un pic si faceam plaja la Cabana Valea Dorului.

  • dojo

   Am citit despre porcaria aia de la Poiana. Comunismul in floare 😀

 9. Rox

  Foarte frumos, chiar si cu nori 🙂
  Povestea cu marea care vine prea repede am patit-o si eu, si la mine a venit apa pana aproape de tricou, abia am salvat aparatul foto 😀

 10. Am trait si eu o parte din senzatiile unui ajun de Craciun la mare … departare , undeva in emisfera sudica . Se cantau colinde la asfintit de soare , la sfarsitul unei zile caniculare . Pe “malul piscinei” . ciudata senzatie. In final ador Craciunul la Brasov !
  la multi ani !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.