Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Top 10 poze personale in 2011

Anul acesta am călătorit ca banul cel rău. Am stat în România doar 5 luni, în rest am fost când peste Atlantic, când aproape de el. Pentru că tot am făcut o groază de poze, vă ofer spre delectare câteva care-mi sunt mai dragi pe anul ăsta.

Georgia Aquarium + Atlanta

Vizitatorii privind cu interes peştii din Ocean Voyager, cel mai spectaculos ‘habitat’ din Georgia Aquarium. Deşi biletele nu sunt chiar ieftine şi l-am vizitat în 2010, era cam greu să ne abţinem acum. Este totuşi cel mai mare Aquarium din lume, merită să fie vizitat. Fetiţa prietenilor noştri a fost încântată de vizită, iar noi, dălăi mari, am căscat ochii la toate minunile alea, de parcă eram de 5 ani.

Savannah

Savannah ne-a cucerit pe amândoi. Ne-am propus un mic ‘road trip’ şi nu am regretat. Parcuri uriaşe şi absolut superbe. Copaci mari, fântâni elegante şi mult ‘Spanish Moss’ care atârna prin copaci.

În Montgomery am stat doar puţin, câte o jumătate de zi, în tranzit spre Florida. Prietenii de acolo ne-au plimbat şi printr-un parc. Mare, curat şi cu un farmec aparte.

Piedmont Park Atlanta

Nu ştiu cum s-a brodit, dar am văzut multe parcuri. Iar Piedmont Park din Atlanta merită un locşor în top 10.

Top of the Rock + Manhattan

Nu se poate construi un top al acestui an fără să pun poze din New York. Doar am stat acolo 6 luni şi ‘grosul’ pozelor acolo sunt făcute. O provelişte din Top of the Rock (Rockefeller Center) peste Manhattan (spre Nord). Central Park în toată splendoarea lui.

Manhattan-ul văzut din Brooklyn Heights. De câte ori stau într-o asemenea poziţie (cu clădirile uriaşe în faţa nasului) realizez cu câte zeci (sau sute?) de ani suntem în urma lor. Clădirea foarte luminată (aia din mijloc cu ‘coarne’ este Freedom Tower, ce se construieşte în locul ‘Gemenilor’. Podul Brooklyn nu  mai are nevoie de prezentări).

Timisoara

Să nu spuneţi că nu-s patrioată, am făcut şi nişte poze în Timişoara. Asta să spunem că-i mai reprezentativă.

Nişte dealuri pozate în drum spre Deva.

Castelul din Hunedoara intră în lista mea. Am fost plăcut impresionată, cu toate ‘defectele’ româneşti ale celor care se ocupă de gestionarea lui.

Ultima din serie (nu pe ultmiul loc) este o poză făcută acum 2 săptămâni în Puerto Banus, Marbella. Decembrie pe Costa del Sol. Soare, palmieri şi temperaturi numai bune pentru un friguros cu acte în regulă.

Aştept cu interes 2012. Să vedem ce top avem peste 12 luni 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

45 Comments

  1. Excelente poze, ma bucur ca ai ales sa le impartasesti cu noi! Toate cele bune pentru anul ce vine si mult succes!

  2. Realizezi dojo…ca asta este articolul meu preferat….:)….pai hai sa aleg una care imi place mie cel mai mult…si sa iti zic…cea din Puerto Banus,si ce adin Deva e draguta…:) din asteaa doua..dar mi-e greu sa aleg una!

  3. ce frumos! e bine ca ai avut aparatul la tine. eu de obicei cele mai frumoase imagini trebuie sa le stochez in cap, ca daca am telefon nu mai am baterie, iar camera o uit mereu acasa :))
    cred ca preferatele mele sunt alea cu NY si cea din Marbella

    • La mine camera e atat de mare, incat e imposibil s-o uit. Umblu cu rucsacul dupa mine, deci asta e greu de uitat acasa, ca-mi lipseste ceva pe umeri 😀

    • Iti dai seama ca mi-e greu, pentru ca ma leaga amintiri si oameni misto de fiecare dintre ele. Alea din Romania nu pot spune ca ma dau pe spate, desi au fost zile frumoase, poate pentru ca sunt ‘la indemana’.

      Ne simtim superb in Spania si pe mine ma da pe spate vremea asta superba, plus proximitatea marii. Poate cele din NYC imi sunt o idee mai dragi, pentru ca sunt locuri pe care le-am batut de multe ori si este un oras care, desi sufocant de mare, are un farmec incredibil 🙂

  4. Toate fotografiile sunt superbe, dar aceea cu dealurile din romania mi-a taiat rasuflarea…
    Un An Nou cu sănătate și iubire, Ramona, tot ce îți dorești să ți se împlinească ! La Mulți Ani !

  5. Favorita mea e cea din NY, cu privire la Central Park. Mi-ai adus aminte de un vis de-al meu, de a ajunge acolo… gratula, Dojo 🙂

    • Bogdan, nu stii niciodata cand ti se implinesc visurile. Inca nu e prea tarziu. Acum 2 ani nici nu banuiam ca vom ajunge acolo. Nu pot decat sa-ti doresc ca 2012 sa te aduca si mai aproape de indeplinirea acestui vis 🙂

  6. Manhattan-ul vazut din Brooklyn Heights e adorabil. M-as muta acolo maine daca as avea cum. Frumoasa colectie Dojo!

    • Aia chiar a fost o zona in care am ‘aterizat’ des anul asta. M-am miscat si plimbat si tot pe acolo am ajuns.

  7. Cred că aia cu Central Park mă intrigă cel mai mult. Și când o văd prin filme imaginea aia îmi dă de gândit. Cum a reușit el, dreptunghiul ăla de verdeață, să supraviețuiască atâta în inima inimii Americii, țara banului și a tuturor posibilităților…!

    • Ai fi uimita sa stii cat respect au pentru fiecare metru de verdeata. E drept ca s-au sacrificat destule hectare pentru mamutii lor de cladiri, dar se si ingrijesc de spatiu verde. Si organizat (ca si comunitate) si pe plan privat. E ceva sa vezi fiecare gradinuta de 2 metri pe 2 cum e de ingrijita sau spatiile verzi de pe cine stie ce coclauri traversate de autostrada ‘gazonate’.

      Plus ca central park face o groaza de bani oricum, deci spiritul yankeu nu are probleme cu asta, atat timp cat este o atractie turistica si duce preturile imobiliarelor din zona la niste valori de lesini 😀

  8. Mie mi-ar placea sa am casa fix langa parcul din Montgomery. Toate sunt frumoase, dar parca aia e din paradis. 🙂

    • Da, e un parc super misto. Si mare de tot. Singura problema cu Sudul este ca vara e cald de capiezi. Si umed …

  9. @Dojo…cred ca este ultima oara cand te vizitez anu asta…deci inainte sa plec…iti urez….un an nou plin de impliniri…sanatate si ….tot ce visezi sa devina realitate ….

  10. Să apucăm şi pozele din 2012 sănătoşi!
    În altă ordine de idei, good job! Meseriaşe poze (de fapt fotograf).
    Un an nou fericit, Dojolino.

    • Mi-era dor de tine. Ma bucur sa te revad. Multumesc de urari. Sa ai un 2012 de 1000 de ori mai bun decat anul acesta 🙂

    • Dragos, saru’mana de apreciere. Venind de la un fotograf atat de talenta ca tine, chiar inseamna ceva. Iti doresc si eu cat mai multe asemenea ocazii de poze, ca este clar ca stii cum sa le folosesti 😉

  11. Sarut mana Dojo!
    Preferate mele: Georgia Aquarium, Savannah, Montgomery si Timisoara.
    La multi ani si toate cele bune pentru 2012!

    • Stefan, saru’mana de urari. Sa inteleg ca ‘Marele Mar’ nu te-a cucerit? 🙂

      Un an excelent iti doresc si eu.

      • Si Maru-i frumos. Dar mi-au placut cel mai mult alte fotografii, puse mai demult, cu strada si casa prietenilor la care ati stat cind ati fost in SUA (daca-mi amintesc eu bine). Eu stau la bloc si-i tare putina verdeata in jur…

  12. Acum, la starea care o am, cel mai mult mi se potriveste Montgomery, pare sa fie liniste pe acolo … Pozele sunt superbe, felicitari!

  13. Sunt curios? ti-a placut in New York?
    La cat era de laudat, mie personal mi s-a parut un mare kitsch. Singurul loc care m-a impresionat cu adevarat a fost spectacolul pe broadway. In rest,…nimic…

    • Este o ‘adunatura’ de tot felul de chestii, asta este clar. Dar eu cel putin sunt indragostita de el. Am avut timp destul sa-l iau la pas si tre’ sa recunosc ca mi-e tare drag orasul, asa mare si pestrit cum e 😉

  14. Ramona, tot respectul pentru cei ce au decis sa imparta cu cei din jur momente de inaltare traite de ei.
    Foarte frumoase si reprezentative fotografiile de aici. Ne impresioneaza asa printr-o simpla prezentare de pe blog-ul tau , dar cand stam si analizam si realizam ca fiecare fotografie de aici e rezultatul unor momente speciale traite in aceste locuri, incepem sa conturam greutatea acestor fotografii. Iti multumim si asteptam cat mai multe.
    P.S. Va asteptam in Colorado sa ii explorati frumusetiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.