Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Din seria ‘artisti nebagati in seama’, azi avem Adele

Dacă tot este populaţia României puternic afectată de valul de sarmale şi de băutură ce s-a abătut asupra tuturor, zic să începem o detoxifiere a organismului prin muzică.

Şi încă una interesantă, produsă de o tipă despre care sincer nu am auzit prea multe, din simplu motiv că m-am cam retras ca interes din ce se întâmplă acum prin muzică.

Prima dată am auzit o Someone Like You prin So You Tkink You Can Dance, piesa fiind folosită de mulţi concurenţi la selecţii. Eram destul de intrigată de succesul ei, mai ales că nu o auzisem, dar, fiind plăcută, chiar nu aveam ce să comentez.

Parcă mă apucă aşa un sentiment ciudat, când realizez că-i cu un deceniu mai ‘crudă’ decât mine, dar talentul nu are vârstă. Iar ea are talent cu carul ..

Rolling in the Deep e piesa care chiar  m-a făcut să o caut pe Youtube. A fost cântată mai ‘rockist’ de o tipă de la The Voice şi mi-a atras atenţia. Aşa am aflat şi eu cine cântă piesa şi ce-i cu fata asta. Aş spune că varianta de la audiţii e mai interesantă pentru un amator de rock, dar nici originalul nu e de lepădat.

Chasing Pavements, incă o dovadă că talentul muzical nu s-a terminat la sfârşitul anilor ’70, chiar dacă în general muzica de acum e bună de şters …

Dacă tot suntem la categoria ‘muzică de tăiat venele’, ascultăm puţin şi Hometown Glory.

Ce mă atrage la muzica ei? Vocea, versurile de bun simţ şi prezenţa pianului, care mă fascinează mereu. Muzică plăcută şi un artist care sigur mai are multe de spus.

Sper că vă pică bine piesele acestea. Vă invit să mai căutaţi şi altele pe care le iubiţi şi eventual să le precizaţi în comentarii.

Dacă tot e vorba de New Year’s Resolutions, uite că mai pun una: să vă prezint în fiecare săptămână un artist de care mi-e drag.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

19 Comments

  1. Adele ? I-am urmarit concertul de la Londra…

    Iti doresc din suflet un an mai bun, multa sanatate ….restul vine de la sine, laolalta cu traditionalul :

    La Multi Ani !!!

    PS. Petrecere frumoasa oriunde v-ati afla !!!

  2. chiar asa e.. are o voce super tare Adele, imi plac si mie piesele ei;) , nu prea e promovata din pacate..dar sunt multi in situatia ei..

  3. Deci ma fortezi sa scriu in contradictoriu inca din prima zi a anului ! Doar din statisticile You Tube “Someone Like You” trece de 150 de milioane de accesari iar “Rolling In The Deep” doar ce a depasit 200 de milioane. Asta nu prea aduce a nebagat in seama ! Eu atunci ce sa mai zic, ca pana si caiini vecinilor se-ntorc cu coada la mine cand atac, fals, dar in forta !, cate un cover, altminteri bine primit de public… Cat despre mine, cel mai bine ma dreg cu Dire Straits.

    • Cristian, nebagata in seama de mine. Io-s aia importanta care tre’ sa bage in seama un artist 😀

      Stiu ca-i extra-celebra. Mai are si un premiulet in tolba, neste milioante in banca … io nu i-am acordat atentie pana acum.

      Las’ c-om avea si Dire Straits pe aici, ca-s printre aia pe care i-am bagat in seama ani buni 😉

  4. Sorry, eroare de greseala in calcule : Someone Like You depaseste 300 de milioane. Cam cat Bohemians Rapsody-ul celor de la Queen !

  5. In primul rand : LA Multi Ani! tuturor. In al doilea rand, DA, Adelle e o voce superba, cum putine au mai scos capul in lume in ultima perioada. Ti se zburleste parul cand o asculti.

  6. Ioi, dacă Adele e nebăgată-n seamă, atunci Freddie Mercury era doar un biet bard de sezon 🙂

    Albumul asta nou a fost cel mai bine vandut album din Statele Unite in 2011, peste Lady Gaga si alte d-astea 🙂

  7. Ar trebuii sa incep si eu “Adele e nebagata-n seama :O ?” :)).

    Adele are o voce de milioane iar cu piesa “Someone Like You” a dat “lovitura”

  8. N-as spune nebagata in seama 🙂
    Nu e genul meu, dar gusturile nu se discuta. Desi are o voce superba, nu sta neaparat pe mp3-urile tuturor 🙂

  9. De cate ori deschid TV-ul pe un post de muzica in maxim 30 de minute vad si videoclipul “someone like you”, a devenit enervant 🙂

  10. Nu esti singura care a descoperit-o de curand. Mda, varsta isi spune cuvantul. La a noastra ma refer, iar eu sunt chiar mai coapta (de ani) ca tine.

    Oare de ce ne place fatuca asta? Pai, cumva tot a un stil retro, mai aproape de tineretile noastre, aduce.

    In rest, sa ai parte de un an fain si cat mai multa blogareala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.