Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Raising Hope

Lăsăm pentru o perioadă serialele cu diverşi criminali şi ‘maţe’ împrăştiate şi ne relaxăm cu un serial mai altfel. Mai altfel şi decât comediile ‘fancy’ cu avocaţi bogaţi sau diverşi indivizi care fac bine de tot prin Manhattan, LA sau alte locaţii din astea mai deosebite. Familia care face deliciul serialului este o familie de ‘rednecks’ săraci şi vai de capul lor.

Capul familiei este Burt Chance, tatăl, ‘patronul’ unei firme de curăţat piscine şi îngrijit gazonul. Faza cu ‘patron’ înseamnă că abia îşi duc zilele de la o lună la alta, muncind de zor el şi fiul lui, Jimmy.

Burt şi soţia au fost părinţi ‘tineri’. Pe când el avea 17 ani, iar ea 15, l-au ‘planificat’ pe Jimmy. Absolut orice şansă de carieră s-a năruit, deci s-au descurcat cum au putut, cu sărăcia şi nevoile inerente. Oricum problemele de familie nu-s chiar o noutate în familie, Virginia fiind părăsită de mama ei încă de mică, pe respectiva interesând-o mai mult viaţa de ‘swinger’, decât creşterea unui copil.

Pentru a-i proteja inocenţa, bunica ei, Maw Maw, i-a tot povestit că este orfană din cauza unui accident: mama ei ar fi căzut peste un ornament în formă de raţă şi ar fi murit pe loc.

Deci cam asta este familia:

  • Maw Maw, stră-bunica lui Jimmy, lovită puternic de ceva ce seamănă a Alzheimer şi rar lucidă. Atunci când este lucidă, ori dă soluţii şi răspunsuri absolut ingenioase, ori o apucă dracii la adresa familiei.
  • Burt şi Virginia – părinţii. El cu afacerea lui de curăţat piscine, ea lucrând ca menajeră.
  • Jimmy
  • Hope

Pentru că nu era destul stres în casă, Jimmy ‘agaţă’ o femeiuşcă simpatică în drum spre magazin şi aventura de o noapte îl face tată. Lucy este căutată peste tot pentru uciderea foştilor iubiţi şi doar mâna rapidă a Virginiei îl salvează pe fiul său de trecerea pe ‘răbojul’ respectivei. Iubita de o noapte este încarcerată şi executată, iar Jimmy se trezeşte în braţe cu un copil pe care nu-l aştepta.

Are 23 de ani, este sărac şi deja dintr-o familie de zărghiţi. Totuşi sentimentele paterne sunt mai puternice decât orice, aşa că începe odiseea creşterii unui copil în haosul din casă.

Cam aceasta este ‘intriga’ serialului Raising Hope. O comedie uşoară şi destul de amuzantă, cu o acţiune mai ‘altfel’. Dacă v-aţi plictisit de glume corporatiste şi tot felul de seriale de genul acela, Raising Hope e destul de ‘cu picioarele pe pământ’ încât să vă amuze.

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Dojo, parcă sunt mai bune serialele cu bogătași ! Din astea vedem toată ziua la știri și diverse show-uri ! 🙂

  2. Vazut.Placut. Din aceeasi categorie indraznesc sa iti recomand “My name is Earl”. Desi cotat putin mai slabut pe IMDB (8,2 comparativ cu 8,4 cat are “Raising Hope”) a avut totusi 4 nominalizari la Golden Globe.

  3. Good ideea …chiar aveam nevoie de un serial…la care sa ma uit cu placere…sper sa imi placa…dar cum te stiu eu DOJO cred ca avem cam aceleasi gusturi!

  4. hm…sincer ador sa ma uit la poza asta; personaje, decoruri mi se par perfecte, insa din pacate nu m-am uitat niciodata la nici un serial, nici macar la filme in ultimul timp.

  5. deci stai, trebuie neaparat sa amintesc de un anumit serial, iubiri secrete (am cautat pe googly exact numele ca nu mai retineam), deci vreau sa zic ca pe mine m-a socat. Odata din gresala am dat pe postul care difuzeaza treaba aia, nu stiu pe ce post exact, insa am ramas masca la modul in care pot sa joace actorii aceea; deci zici ca e teatru, eu ma radeam de cum vorbeau ei intre ei si la ce prostii pot sa scoata pe gura.

  6. Asa mai merge:)) Tot vreau sa ma apuc de el, dar inca sunt la stadiul de “HOW I MEAT YOUR MOTHER” si “THE BIG BANG THEORY”. Daca nu le-ai vazut, ti le recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.