Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Body of Proof

De vreo două săptămâni vă tot delectaţi cu chestii comice recomandate pe dojoblog, azi trecem la chestii serioase. Dead serious, dacă-mi permiteţi o glumă. Da, pentru că de morţi este vorba. Body of Proof ne demonstrează că probabil jobul nostru nu-i cel mai de rahat, pentru că măcar nu trebuie să scurmăm prin cine ştie ce leşuri descompuse. Munca de medic legist e probabil interesantă, dar ai nevoie de stomac serios.

Body of Proof

Dr. Megan Hunt era pe vremuri neurochirurg, dar un accident de maşină i-a compromis mâinile. Şi cum nu poţi opera când îţi tremură mâna ca ultimului beţivan (sau ca lu’ dojo când face poze), e clar că ori omori pe careva, ori schimbi cariera. Sau, cazul ei, doi în unu, că-i ofertă.

După ce trimite un pacient să miroase iarba de la subsol, Hunt este ‘retrogradată’ la sectorul de pacienţi pe care nu-i mai poate omorî odată, dar a căror ‘trecere’ este oricum marcată de maxime mistere. Treaba ei este deci să pescuiască diverse leşuri, să le caute până-n fundul .. ADN-ului şi să afle de ce şi-au încheiat atât de abrupt socotelile cu lumea asta.

Aşa cum comentam deja în alt articol, madama e îmbrăcată de parcă trebuie să cineze cu Obama, dar din fericire are între urechi destul material util. Drept pentru care ne uimeşte în fiecare episod cu maxime descoperiri şi idei.

Ca să fie reţeta completă avem un ‘director’ demn de Paris Fashion Week (lungă, blondă, la fel de înţolită ca ‘legista’), un mariaj eşuat (deh, munca de medic şi viaţa de familie îs incompatibile – ştim asta deja din Grey’s Anatomy, House MD şi alte seriale de gen), plus o fiică de 12 ani care merită doar curele peste dos la halul în care se comportă în faţa maică-sii.

Un serial destul de simpatic, dacă nu vă îngreţoşaţi cu uşurinţă, cu un umor agreabil şi o linie previzibilă în general, dar nu neplăcută. Dacă v-aţi săturat de seriale de hlizit, merge şi ăsta la colecţie.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. Dojo..ce ma ispitesti cu serialele mereu….mi-as dori sa am timp sa mai urmaresc cate un serial..dar din pacate stau din ce in ce mai prost cu timpul!

  2. “(sau ca lu’ dojo când face poze)”. Am cersit, m-am umilit pentru o poza “tremurata” din peregrinarile tale, sa am si eu ce critica cu simt de raspundere si n-am primit. Asa ca, de suparare, chiar daca serialul asta ar fi luat nu numai toate Globurile de aur ci si globurile din pomul de Craciun, tot nu o sa ma uit la el… In plus, daca vad sange, nu mai sunt om o saptamana…
    Raman la cele cu hlizit, viata e oricum destul de “sangeroasa” si-n jurul nostru e suficienta putreziciune pentru a mai simti nevoia sa completez pana la nivel.

    • He he, Cristian, se pare ca aparatu-i mai destept decat mine. Ca restul tremurau pozele. Niki se pare ca face poze cat nu fac 10 ‘fotografi’ de doi lei ca mine. Plus ca in general, daca se ‘asta’ o poza, o sterg cu dracii de rigoare. Dar tot tremur ca frunza-n vant de fiecare data cand pozez ceva. Sa vezi ce misto incadrari fac uneori, as crede ca-s mai chioara decat de obicei 😀

  3. interesanta propunere, multumesc frumos! mai am un pic si termin “closer” sunt ceva sezoane de urmarit, e tot politist, tot gagica prim-plan, umor la mare stil adesea si intriga mai greu de descifrat pana la final de episod. ar mai fi si “a gifted man” cu medici, aparatura sofisticata si f putin paranormal-asta-i mai usurel asa. poate le stiai deja, daca nu, enjoy it! 😉

  4. nu am timp, nu am timp :))
    chiar nu am timp sa trag cu ochiul la toate pe care le-ai enumerat si inainte, desi mi-ar place sa putem povesti despre ele pe viitor.

  5. @joita lucian: daca o sa cauti mai bine o sa gasesti timp pentru toate
    @Friv: la fel
    Incercand sa caut diverse “chestii” de cele mai multe ori le-am gasit, daca nu cumva de fiecare data. Asa ca si timpul a facut de multe ori parte din “chestii”.

  6. Deocamdata incerc sa trec de sezonul 6 la House MD 🙂 Apoi, daca tot facusi recomandarea, ramanem tot in lumea medicala 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.