Work it

Work it

Momentan suntem ocupaţi cu ultimele pregătiri, făcut bagaje, căutat diverse ‘unelte’, pentru că marţi noapte plecăm iar la ‘americani’ pe juma’ de an. Aşa că am fost destul de tăcută, plus că am dorit să mă văd cu ai mei şi cu câţiva prieteni. Vom reintra în normal în curând, zic eu …

Acum vreo 2 săptămâni am dat de încă un serial din ăsta de comedie. Cuget eu că s-a cam secat fântâna inspiraţiei, că de multe ori aşa zisele comedii sunt nişte chestii răsuflate şi leşinate. La asta însă am râs.

Work It prezintă povestea a doi bărbaţi fără job, care ajung să facă treburi de neimaginat, doar să aibă un ban pentru familie. Acest ‘de neimaginat’ înseamnă să se ‘dea’ femei, pentru a putea lucra la o firmă de medicamente. Trebuie să vândă diverse ‘pastile’, iar compania în cauză nu caută deloc bărbaţi. Unul dintre ei este fost ‘car salesman’, deci, are ceva experienţă în vânzări, celălalt este, să spunem aşa, clei.

Dacă vă amintiţi Mrs. Doubtfire, cam pe acolo merge treaba: bărbaţi travestiţi, într-un colectiv de femei. Pot spune sincer că am râs în hohote la unele faze, treabă ce-l irită pe ‘soare’. Acu’ e de înţeles, mă uit de obicei pe laptopul mic, cu căştile în urechi, în timp ce el încearcă să vizioneze ceva la TV. E iritant să auzi în dreapta ta tot felul de râsete înfundate şi să nu ştii de ce râde femeia.

 

Din păcate există doar 2 episoade, că a fost anulat (se pare că nu a fost primit bine de unele organizaţii, deşi sincer nu înţeleg care-i problema). Merită să le căutaţi şi să le vizionaţi, chiar ar fi fost interesante mai multe.

Dar asta e cu politically correctness-ul ăsta exagerat.

 

12 Comments

 1. Cristina

  In urmatoarea juma’de an cat pleci, ne mai citim pe blog???

 2. alfa

  Pare foarte funny serialul, am sa il caut 🙂
  Drum bun peste mari si tari !

 3. Si eu am fost incantata de el, pacat ca l-au anulat :-<

 4. tu deobicei imi sugerezi filme/seriale faine, asa ca imi voi face timp sa vat 1-2 episoade sa imi dau seama despre ce e vorba.

 5. Gandul meu initial continea cam multe injuraturi, asa ca ma limitez la a spune ca ma scarbeste politically correctness-ul. Si nu doar in situatia asta. Asa, in general.

 6. Eu nu prea as avea rabdare sa ma uit la seriale din astea, de comedie. Insa daca zici ca e funny… Oricum, drum bun si zbor lin. Ne auzim in curand.

 7. Mr. Cabo

  Ramona, sunt multe alte sitcom-uri mult mai bune (si asta se vede prin faptul ca sunt la sezoane inaintate). Iti fac o prima recomandare cu caldura: “Rules of engagement”. Este ceva la care ma uit cu multa placere in fiecare seara pana ajung cu el “la zi”.

  Ma bucur sa aud ca pleci din nou. Presupun ca tot la prietenii voi, deci asteptam din nou povesti frumoase cu NY.

 8. Boon..ca sia asa am nevoie de ceva sa umplu timpul…ca de la un mawashy la sac..mi-am sucit ligamentul si il am in gips…innebunesc…stii ce Dojo…nu mai avem 20 de ani…!si se simte!

 9. haha, super tare serialul :)) mersi de sfat:D, ce fain de tine ca iara America…

 10. Fumatorul Vesel

  interesant, i will check it out, eu ma uit la 30rock si la bored to death !

 11. Too bad. I’ve had it! Too many TV episodes are being canceled! Too many! What’s wrong with them???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.