Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Caut traducator: romana-engleza / engleza-romana

OFERTA NU MAI ESTE VALABILA. VA MULTUMESC!

Titlul zice totul. Aș avea nevoie de niște colaboratori pentru Personal Finance Blog. Iată niște condiții:

  • o serioasă cunoaștere a limbii engleze – vor fi articole pe diverse teme, dar sunt aici oricum pentru nelămuriri și explicații pentru cuvinte mai ciudate.
  • materialele pe care le traduceți ÎMI aparțin, deci nu aveți drept de folosire/re-publicare. (și asta e o condiție logică, dar e bine să fie spusă)
  • pot oferi la orice oră referințe, dacă veți avea nevoie în viitor pentru diverși angajatori
  • prefer să lucrez cu editori ce au cont de paypal, dar ne descurcăm și cu transfer bancar. Nu mă trimiteți la Poștă, Western Union sau chestii din astea 🙂
  • materialele se vor da spre tradus / vor fi returnate de la tradus în .doc. Mă gândesc că vă este și vouă mai ușor

Vă rog să folosiți formularul de pe pagina de contact, pentru a începe discuțiile. Nu am preferințe de sex, locație sau altele. Atât timp cât traducerile sunt de calitate, sunt fericită. Să-mi precizați vă rog prețul solicitat, cum să vă formatez documentele etc. Nu știu cum se lucrează în branșă, dar aș dori să puteți lucra cât mai aproape de standardele voastre. Prețul este și el important pentru a alege oamenii cu care lucrez, dar nu mă limitez la un singur editor. Deci, trimiteți cu încredere.

Dacă mai sunt întrebări, dați de mine pe pagina de contact. Săru’mâna de interes și vorba românului „looking forward to working with you”

LATER EDIT: multumesc zecilor de candidati care au trimis mesaje. Am gasit cativa editori cu care pot colabora. 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

65 Comments

  1. sunt student la Facultatea de Limbi Si Literaturi Straine.Engleza-Spaniola.doresc sa va ajut cu traducerile.eu ma axez pe Engleza
    0743230660 acesta este numarul meu.

    • imi poti lasa o adresa de email sa vb despre pret si cat timp ti-ar lua sa mi traduci un text de 20 pagini din engleza in romana?

  2. Buna ziua. Am absolvit facultatea de Litere, specializarea engleza-franceza, iar in prezent detin autorizatie de traducator pe cele doua specializari. Va pot ajuta, daca anuntul mai este de actualitate

  3. Buna ziua, in cazul in care mai aveti nevoie de traduceri cunosc engleza si spaniola la nivel avansat si sunt capabila de o traducere interpretata, nu cuvant cu cuvant care sa aiba sens. Nu fac traduceri de genul piece of cake- bucata de tort si you are nuts= esti nuca…:).
    Ma puteti contacta la mirunaana@yahoo.com sau la 0753351273

  4. Hello! Numele meu este Wagner Henrietta şi sunt absolventă a Universităţii “Petru Maior” Tg. Mureş, specializarea Română-Engleză, o specializare, care mi-a oferit cunoştinţe nu doar în domeniul gramaticii, ci şi în cea a literaturii. M-am ocupat deja de traduceri din limba engleză în lb. română şi maghiară şi invers. În anul 2011 am obţinut diploma Cambridge Advanced.
    Aş fi foarte bucuroasă să vă ajut cu traduceri.

    • Buna. Ati putea traduce de exemplu o carte din romana in engleza?

      Dojo… uite c-am iesit putin la recoltat, daca ma ajuti cu niste sugestii pe PM , facebook sau mail- ti-as fi recunoscatoare. Vad ca toata lumea traduce din engleza in romana si nu-mi dau seama cat de bine se face “invesul” si la cine poti apela cu incredere.
      Fara a ceda drepturile de autor, evident! Adica ma intereseaza (pe viitor, nu chiar acu ci poate in 2-3 luni) sa platesc pe cineva sa-mi traduca manuscrisul din ro in engleza.

  5. Buna. Am terminat Facultatea de Limbi Straine *engleza-spaniola la Univ din Bucuresti si traduc carti din engleza in romana in prezent. Sunt bucuroasa sa colaborez si cu voi, daca mai sunteti interesati. Va las e’mailul meu pentru eventuale intrebari. Merci.

  6. Daca mai esti interesata. am terminat liceul si colegiul in america. in colegiu am terminat sociologia/justitia criminala dar cum se vede si in blogul meu am avut o axatie pe povesti scurte si poezii.
    catalinthejoker.wordpress.com
    nr meu este 0752397902

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.