Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

În vizită de lucru …

Pe când eram „puradeică” de vreo 8 ani, am avut parte de o excursie de o zi prin Banat, mai exact la fabrica de sticlă din Tomești. Nu știu în acest moment ce mai e pe acolo, zic sincer, dar mi-a plăcut ideea de a vedea „din culise” cum se muncește acolo. Acum, ca adult, îmi mai satisfac această curiozitate prin vizionări dese de „How It’s Made”, singura mea șansă de a vedea cum se fac lucrurile pe care le folosesc zi de zi.

Am mai avut în 2011 posibilitatea de a vedea cum se construiește superba Hyndai Sonata (bun, și soră-sa mai urâtă din punctul meu de vedere Santa Fe), într-o fabrică din Montgomery, Alabama. Ne-a dus acolo prietenul nostru, inginer în fabrică. Vă puteți imagina că nu am avut voie să facem poze, dar știu că pentru mine cel puțin vizita a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale călătoriei noastre în Sud (și zău că au fost multe momente senzaționale). Am văzut deci cum se „transformă” aceste 2 modele de mașină de la roțile pe osii până la mașina gata de drive test. O fabrică imensă, aproape complet automatizată, o vizită pe care clar nu o pot uita.

Bănuiți deci că, pe când se făcea Cluj Brands Tour, aveam o ciudă cruntă pe bloggerii invitați, deși era imposibil să ajung, ținând cont că în 22 am plecat de pe JFK spre România. Deci cam greu cu dedublările astea, chiar și de personalitate. Am înghițit în sec și m-am gândit cât pot să fie de norocoși tinerii invitați să vadă la fața locului cum se produc diverse.

În momentul în care Cristina m-a întrebat dacă pot să mă implic pe partea de hosting și administrare pentru situl Timișoara Brands Tour, i-am spus verde în față „vezi că vreau și eu să vin”. Și se pare că vin …

După ce în seara asta trupa de bloggeri are parte de un concert susținut de Make, mâine încep plimbările și discuțiile cu diverse branduri timișorene. O vizită la Primărie și întâlniri cu echipele de sport care reprezintă orașul (BC Timba Timișoara, REC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara). Avem deci baschet, rugby și fotbal. Cel puțin în cazul ultimului sport, nu putem spune că ne-am plictisit cât privește evenimentele și răsturnările de situație. Mă bucur că avem însă ocazia de a descoase reprezentanții echipelor și de a vedea ce se întâmplă pe acolo.

Șoferii din grup vor avea plăcerea de a se plimba cu mașini Peugeot, recunosc că abia aștept să mă joc și cu altceva decât cu dojomobilul meu.

Ziua de vineri se lasă cu plimbări ce îi vor cam întrista pe șoferi (eu inclusiv, că m-a pus necuratul să-mi ofer „serviciile”). Vom vizita Fabrica de Bere Timișoreana, pe care eu cel puțin am văzut-o doar de afară și din curte (am avut clienți acum câțiva ani niște domni care aveau un birou pe acolo). Abia aștept să văd și să pozez totul. Cei care nu șoferesc vor degusta nicaiva bere, noi ăștia cu covrigul vom saliva abundent.

Pe ideea că „vinul după bere-i o plăcere”, ne vom urca în mașini și vom poposi direct la Recaș, celebru pentru Cramele de acolo. Alte informații, poze și degustări. După ce am văzut cum se fabrică cele două licori autohtone, se va face coloană spre Arsenal Park, celebra bază militară transformată în atracție turistică, dovadă că, dacă ai de ales între a lăsa un loc în paragină și a veni cu o idee originală, e indicat să alegi calea mai grea dar mai plină de satisfacții.

Lista de bloggeri invitați din țară este bine garnisită, pe unii îi știu deja, pe alții abia aștept să-i cunosc. Deci, pe lângă vizitele de „lucru”, vom avea multe de povestit între noi.

Pentru un asemenea eveniment au muncit din greu: PRbeta, AventuriaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană, Porsche Timișoara, Amvest, Restaurant Belvedere.  Ca arteneri media îi avem pe 24-FUN și Tion. Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Super, deci avem ce citi cateva zile, fara sa ne plictisim. Dar foarte bine ca se organizeaza asa ceva, macar in orasele mari, daca in cele mai mici,nici vorba.

  2. @All – nu am prins prea mult din ziua de azi, ca am avut niste chestii de rezolvat pe ze client. Dar am testat o masina misto si maine sunt toata ziua ‘pe teren’ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.