Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Totul trebuie să fie perfect de Sărbători

Am avut o săptămână „senzațională” – mult de muncă pentru clienții mei (plecăm în 10 într-o vacanță în Croația, deci până la finalul lunii nu mai lucrez), plus că am răcit. Sau am prins o gripă, nu-mi dau seama. Am simțit „ceva” miercuri seara, când eram la înot. Primele 4 ture de bazin am simțit că mi-e frig. O chestie aprox. normală, ținând cont că mereu comentez că-i apa rece (greu de crezut la cele 29 de grade, câte are), dar de obicei, după prima tură de bazin nu mi se mai pare apa rece. De data asta mi-a fost frig un sfert de antrenament, dar nu am dat atenție.

M-am întors acasă încântată că am înotat un km (chestie remarcabilă pentru un începător ca mine) si mi-am suflat nasul cu aplomb. Apoi dimineața am simțit că nu e chiar totul în ordine. La prânz eram deja în pat, amețită ca un boxer ce și-a luat prea multe lovituri peste cap, suflându-mi nasul din 2 în 2 minute. Chiar și astăzi mă simt ca lovită de tren, deși va trebui să lucrez, pentru a respecta niște deadline-uri.

Comentariul viitoarei soacre mi-a dat însă ideea articolului „ce noroc și pe tine să răcești exact înainte de Paște”.

După câțiva ani buni de muncă la radio, unde nu am avut nicio sărbătoare „normală” (de obicei lucram prin rotație iar Paștele, că aveam emisiune duminica, niciodată nu-l prindeam acasă), mi-am pierdut total „festivismul” pe care încă-l văd la majoritatea oamenilor. Casa trebuie să fie perfect curată, masa îmbelșugată, toți să fim sănătoși și niciun nor să nu apară să ne strice ziua. La câte zile mi-am „stricat” cu munca, pentru mine orice sărbătoare e doar o zi normală.

Până mâine sper să mă simt mai bine, măcar cât să nu stau leșinată în pat. Voi merge azi la ai mei, așa scurt, să le urez una-alta, apoi voi mai lucra câteva ore. Cu toate păcatele pe care mi le voi atrage, am planificat și mâine măcar 2-3 ore de muncă serioasă. Prefer să „sacrific” acum 2 zile (și 1 Mai l-am petrecut muncind), pentru că oricum avem o vacanță destul de lungă și total „nelucrativă” pentru afacerea mea.

În rest .. mâncare normală, niște ouă roșii și liniște. Am ajuns la vârsta la care nu-mi mai doresc cai verzi pe pereți, doar să petrec ceva timp cu niște oameni dragi.

Dacă vă întrerupeți programul de sărbătorire câteva minute, cât să dați pe aici, vă doresc să aveți parte de zile frumoase, să fiți sănătoși și să-i aveți alături de voi pe acei câțiva oameni care vă fac viața frumoasă. Să mâncați chestii bune și să vă distrați pe cinste.

Paște Fericit!

DSC_0457

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Recunosc eu sunt mai speciala, sa nu zic nebuna, dar niciodată nu m-au prins în mreje marile sărbători, dacă am ceva urgent fac în detrimentul cozonacilor, dacă mă apucă dispoziţia de sărbătoare scot la înaintare tortul sau berea, după cum impune starea de nervi şi mă sărbătoresc. Una din cele mai incredibile zile de sărbătoare din viaţa mea a fost într-o vineri pe 13, mult mai tare decât vreo câteva revelioane.
    În ordinea normală de idei Paşte Fericit !

  2. Dupa 10 ani intr-o televiziune aproape ca am ajuns sa urasc sarbatorile pentru ca in perioada sarbatorilor aveam cel mai mult de lucru.

  3. Se pare că nici tu nu ești ”impressed” de Paște. Eu mă bucur că am 3 zile fără nimic ca freelancer, fără job și alte chestii stresante și profit ca să lenevesc și să mă văd cu unii și alții și să mă simt bine, ceea ce îți doresc și tie.

  4. Multumesc de urari dar mi s-a luat de atata sarbatorit… Cred ca ar fi mai bine daca nu s-ar face atat tam-tam pe parte nereligioasa a acestei fascinante sarbatori. Oricum toti sunt cu grataru in cap si cu berea sub nas… ceia ce e normal… pana al un punct…
    Paste fericit!

  5. Romanii sunt niste ipocriti si inconstienti….eu nu ma regasesc aici…desi acum cand scriu am putin alcool la bord…dar asta pentru ca nu am de ales.. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.