Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cum să dezactivezi update automat in WordPress 3.7

Pe ideea „vă facem bine fără voia voastră”, prietenii de la WordPress au decis că e mai OK să se facă update automat la platformă, nu când vrea mușchiul utilizatorului. Pentru că în general îmi place să-mi fac EU personal treaba asta, nu să se întâmple fără voia mea, am căutat o soluție de a dezactiva superba facilitate (pe care se pare că o vor dezactivată suficient de mulți utilizatori).

Deci, dacă aveți modificări în „core” sau doar nu doriți să se întâmple tărășenia asta când vrea WP-ul, deschideți-vă situl cu un client FTP, căutați exact în folderul „root” al WordPress wp-config.php și scrieți treaba asta acolo:

define( 'AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', true );

Ăia mai deștepți decât mine în domeniu zic că așa update-ul nu va fi automat, veți fi notificați de existența unei versiuni noi și veți avea posibilitatea să vă faceți voi înșivă treaba în cauză.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. La mine nu-i automat. Din câte am citit pe bloguri, cică nu se pupă cu unele plugin-uri. Aseară, până am adormit, am primit actualizări la 5 plugin-uri. Aștept și azi să văd dacă se mai mișcă ceva, apoi pe seară fac și eu update-ul la WP. În orice caz, când am văzut că se actualizează iar platforma, mi-am făcut repede backup.
    Ai avut probleme de incompatibilitate?

    • Nu, dar am avut de cateva ori probleme ca nu s-a facut update OK si mi-a ‘asta’ tot situl. Prefer sa fac eu chestiile astea, nu sa fie facute din ‘background’

  2. Bine de stiut ca se poate dezactiva … nici mie nu+mi place ideea de actualizare automata cu toate ca pana acum n-am avut probleme din cauza actualizarilor de wordpress.

  3. Big Like dojo, asa este de ce sa faca ei ce vor! fara un backup inainte se poate duce toata platforma si?????Daca este un site de sine statator mai merge dar daca este un site care adauga zilnic posturi exista șansa de a le pierde prin backupul automat.Și eu am avut unele probleme din cauza Update-ului la Wp sau la unele plug-ins-uri. Nu stiu exact care a fost cauza dar cand am depistat problema era prea tarziu!!! Asa ca! Lucrul manual este cel mai bine facut!!!

  4. Nu le am prea bine cu partea tehnica, dar din cate stiu, sunt servere care permit update-ul de WordPress dintr-un click si sunt servere care iti cer sa-ti bagi parola FTP de fiecare data cand urci un plugin, o tema sau faci un update. Cum are de gand sa functioneze update-ul automat pe un astfel de server?

      • Am conturi pe doua servere. Unul are functia aia activata, accepta sa scrii fisiere direct. Celalalt iti cere sa bagi parola in Wp-Admin la toate modificarile. O sa cercetez, e o leaca curios.

  5. Mda, ăsta e viitorul. Că deh, oricum nimeni nu citeşte un changelog înainte să instaleze un software nou, deci oricum poţi băga ce vrei în update şi nimeni n-ar avea probleme. Sau oricum lumea nu se chinuie să facă update, aşa că mai bine le bagi pe gât chestii.

  6. nu sunt web developer, dar cred ca e o idee buna cu update-urile de security.
    din ce stiu nu sunt update-uri majore de versiuni, doar de la 3.7 la 3.7.1 , etc.
    stiu o multime de lume care si acum au versiuni antice de wordpress, si apoi cand li se sparge siteul tot ei sunt suparati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.