Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Sper că ați trecut cu bine în noul an …

S-a terminat nebunia cu Crăciunul și Revelionul, începe lumea să-și revină din beție, mă gândesc. La noi a fost liniște și pace, am stat acasă (la cât sunt de burtoasă chiar nu simțeam nevoia să umblu prin locații „de fițe”, plus că în stadiul ăsta nu mi se arată de călătorii (nu știi niciodată când se trezește asta mică să-mi facă bucuria). Soțul mi-a numărat ouăle (cele umplute, din care aș putea mânca și 10 pe zi, chestie care cică nu face bine la pateul personal), am mâncat bine și am gustat ceva șampanie și vin, cea mai mare destrăbălare fiind o bere fără alcool așa din când în când.

Am fost la doctor în 30 să vedem cum se prezintă urmașa: a trecut de 2 kile 200 (probabil are vreo 2 kile 300 acum), are capul mare (deșteaptă ca mă-sa și ta-su) și are în plan un „fashion statement” de stă cu cordonul de gât. Am înțeles că nu-i motiv să mă stresez, absolut toate cele arată excelent, e activă și plină de zbâț. Suntem aproape sigure că va fi o cezariană, deci data nașterii ar fi în 11 februrie, în caz că nu-i grăbită.

happy-new-year

Eu am un apetit de se prăpădește soțu’ de râs, când vede cât infulec, am 63 de kile (deh, gene bune), mă simt foarte bine și-s extrem de bine dispusă. Chiar observa nepotul lui Mircea că nu m-a văzut niciodată să râd cu atâta poftă (și în general sunt destul de „hlizită”). Abia aștept să o aduc acasă, deși mi-e drag să o simt cu face serii de kata la mine în burtă. Ieri seară am crezut că iese prin piele, la ce program de dans avea.

Ca retrospectivă, anul 2013 a fost un an excepțional, chiar dacă l-am început cu niște probleme de sănătate. S-au rezolvat repede și uite că am avut cea mai mare realizare de până acum, să ne pregătim pentru asta mică. Am avut un concediu superb, ne-a mers bine cam peste tot. Am reușit uriașa chestie să mă țin de „jurnalul de cheltuieli”, așa că știu la ora asta pe ce ni s-au dus banii și unde mai putem face îmbunătățiri. Recomand obiceiul, nu strică la casa omului.

Mi-am cam atins „rezoluțiile” de anul trecut, iar pe anul acesta mi-am propus ca măcar să fim la același nivel. Să sperăm că va merge treaba, cel mai important acum însă este ca a mică să vină cu bine pe lume, să fim cu toții sănătoși și să ne înțelegem. Încep și io să zic ca bătrânii că, dacă ai sănătate și înțelegere în casă, restul se rezolvă mai ușor.

Sper că v-ați distrat bine zilele astea, vă invit să ne povestiți

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. La multi ani!

    Cu distractia mai subtire pe sfarsit de an.
    Craciunul in familie.
    Programul de Revelion a fost specific: somn pentru cei mici dupa ora 22, vin rosu, branza fermentata, fructe, ciocolata de casa si jacuzzi pentru cei mari pana spre ora 2.00.

  2. La multi ani, Ramona! Un an cu multa sanatate si cu o bebelina sanatoasa si mancacioasa!

    Anul acesta distractia a fost tot pe langa casa, mai ales ca ca asteptam un mostenitor in aprilie.
    Sa dau o mica avere pentru un revelion in cine stie ce carciuma, ca sa-mi sparga unii urechile cu o muzica dubioasa si sa inghit tone de fum, mi se pare o mica nebunie.
    Statul pe langa casa a fost cu folos pentru ca ti-am descoperit blogul care ma incanta foarte tare, mai ales toate informatiile despre freelancing.
    Cum ma asteapta un an sabatic, iar dragul de Stat s-a gandit sa-mi plafoneze veniturile, dar ratele nu mi le plafoneaza nimeni, voi sta cu bebe acasa si caut noi surse de venit.Insa cine stie, poate reusesc intr-un an sa castig din freelancing suficient incat sa ma pot ocupa si de copii si sa nu trebuiasca sa mai fiu angajata si sa las copilul cu bona.
    Asadar,mi-am inceput 2014 cu foarte multe planuri marete 🙂

    • Buna Oana si bine ai venit aici 🙂

      E clar ca pentru o gravida statul in galagie si fum mai ales nu-i a mai isteata idee. Plus ca banii pe care nu i-ai spart acum iti vor folosi tare bine la nastere, ca nimic nu-i gratis in tara asta, am putea spune chiar ca e destul de scump.

      Pe freelancing se pot face bani. Arunca un ochi pe siturile mari si vezi ce si cum. Poti sa-ti faci cont si pe http://www.topadmin.net, am lucrat la el saptamanile astea si mai poate pica si de acolo cate o galusca. Prietena mea a facut cred mia de dolari de acolo deja (daca nu ma insel). E drept ca nu-s o caruta de bani pentru un an intreg, dar in jur de o suta de verzisori pe luna nu cred ca i-au stricat ca venit suplimentar.

      Tinem pumnii 🙂

  3. Multumesc de primire si de informatii.

    M-am inscris pe elance si m-am apucat sa fac din testele lor. M-am cam speriat pentru ca nu am reusit sa fac niste scoruri de bun simt, inclusiv testul de engleza m-a desumflat rau, am facut 58 din minim 60 si credeam ca stau rezonabil la engleza.
    Insa, nu ma las pana nu-mi imbunatatesc scorul 🙂
    N-ar strica un articol despre testele astea de pe elance.

  4. Pentru mine sarbatorile in familie anul acesta de la cap la coada, pentru ca timpul nu prea mi-a permis in timpul anului sa fiu langa ei. Per total, a fost un an neasteptat de bun 2013 si pentru prima data aud in jurul meu destul de multa lume cu aceeasi concluzie pozitiva. Sa speram ca 2014 ne va aduce multe suprize placute.

  5. Stii deja ce am facut eu de Revelion, deci nu-ti mai povestesc. Am trecut pe la tine sa vad ce-ai facut tu, cate oua ai mancat si ce mai face fata. In rest, vreau doar sa-ti urez ca 2013 sa fie mic copil pe langa cat de bestial sa iti fie 2014. Sa fiti sanatosi tun toti si sa jucam la botez 🙂

    • Ma bucur ca ai avut parte de o vacanta misto de tot, imi era teama ca vremea ‘british’ va strica planurile, dar se pare ca temerile mele au fost nefondate. Nu am mancat atatea oua umplute, pe cat as fi dorit/putut, dar oricum mi-am facut damblaua 😀

      De jucat la botez sigur joci, deci pregateste-te sufleteste,ca va fi ceva reusit, daca ne iese dupa planuri.

      Pup si sa ai un an exceptional 😉

  6. Cu scuzele de rigoare pentru întârzierea cu care am ajuns să vă urez cel mai-cel mai tare an din toţi pe care i-aţi avut, vă doresc să fie bebelina bine, să ai o naştere uşoară şi să fiţi tot anul aşa veseli şi hliziţi, cum eşti acum.
    M-ai muzat mult cu dansul din burtă şi mi-am amintit de el. Şi de sughiţul ce mă amuza, dar care nu am ştiut mult timp ce este. Zbânţuit a fost şi al nostru, şi la fel a rămas şi acum.
    Să fiţi fericiţi şi să vă bucuraţi de fetiţă şi de perioada aceasta minunată!

    • Saru’mana, un an nou minunat iti doresc si tie.

      Mai sughita asta mica din cand in cand, dar stiu ce-i, ca tot citesc la carti despre astia micii. Oricum ma amuza de fiecare data. Incepe sa gaseasca insa coastele din dreapta si asta nu mai e chiar atat de amuzant. Mai 5 saptamani, nu se moare din asta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.