Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

D’ale ITP-ului

Petreceam niscaia timp de calitate în bucătărie, pregătind ceva de-ale gurii pentru micuța mafioată, pe când s-o trezi din somnul de frumusețe, când sună telefonul.

O duduie de la Autoglobus mă anunță că mașina Opel Corsa B 84 BOV (da, mișto număr de leasing, știu) este in mare nevoie de ITP, că a expirat.

Într-o primă fază nu am știut de unde să o iau, dar apoi mi-a picat fisa că am făcut la ei prima revizie (era mașina încă în garanție). Asta a fost acum 6 ani, dar uite că au grijă, măcar la cincinal să-mi amintească să fac un ITP.

În altă ordine de idei, după 4 ani de datorii, în martie 2012, BOVina a devenit WEB (și cu TM în față). Și, după cum bănuiți, chiar dacă încă nu am trecut-o de 50 de mii de km (sunt ca băbuța aia de Germania, de merge cu mașina la supermarket și are mașina 30 de mii de km la 15 ani de la cumpărare – cel puțin așa zic samsarii auto), facem și pârdalnicul de IPT la timp, că așa suntem mai prostovani.

Acu’ aștept cu nerăbdare să mă sune Metro să-mi ofere o eventuală devirusare pentru laptopul luat în 2004 de la ei și chiar vreun profesor de la liceu care-și dorește să-mi mai dea un zece eventual, să fac medie bună.

Mare foame …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Rambo, lasa-te de glume! Bietul laptop e praf de mult ? De fapt, poate ca si cei de la Metro vor reusi sa fie la fel de “paranormali” ca Telekom-ul care a primit acordul verbal de prelungire a contractului de la tata, mort de 12 ani ?

  2. Dacă tot ai cititori printre angajații Autoglobus, m-ai făcut să sap prin istoricul tău de service… 🙂

    Ultima intrare în atelier ai avut-o în octombrie 2011 [ deci nu chiar 6 ani, doar vreo 4 🙂 ], iar din situațiile de ITP reiese că au încercat colegii mei să te contacteze și în 2013 (septembrie mai exact – apare status “nu răspunde”) – deci n-a trecut chiar un cincinal 🙂

    Dar lăsând gluma la o parte, ne cerem scuze daca apelul a deranjat, nu asta era intenția. Statistic vorbind, serviciul ăsta de înștiințare a expirării ITP-ului “pică” bine la majoritatea clienților noștri, multă lume uită de el. Sigur că n-o să fiu ipocrit, interesul este ca verificarea să se facă la noi în curte, dar până la urmă e o chestie reciproc avantajoasă în majoritatea cazurilor – clientul “uituc” scapă și el de o amendă nu chiar mică. Oricum, dacă nu mai dorești să fii contactată, îmi spui și “te bifez” corespunzător în baza de date.

    Bogdan
    [ l-am “dădăcit” împreună pe Ponty, acum mulți ani, la Gărâna – asta dacă cumva nu știai de unde să mă iei 🙂 ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.