Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Să instalăm Windows 100, zic!

Sunt calculatoristă de prin 1995, când am dat prima dată cu nasul de un calculator. Jucam Wolfenstein la Analog TV, în timp ce babacu‘ presta emisiune de filme.

Am luat-o serios de tot undeva în 2002 (OK, martie 2002), când mi-am deschis un site de arte marțiale. Peste câteva luni am devenit și posesoare de peceu, după ce iubitul de atunci s-a gândit să mă curteze cu un sistem vechi, de-l înlocuia.

Aparent a funcționat stratagema, peste alți ani m-am măritat cu el 🙂

Pe vremea aia nu-mi băteam capul cu sistemele de operare, instala tată-miu și asta era.

Odată ce am mai crescut în pretenții, m-am apucat de cumpărat câte un laptop. Fiecare venea cu un OS instalat de fabricant, adică un Windows care se nimerea să fie atunci la modă.

Așa am avut Windows XP, Windows 7 și acum Windows 8.

Pe ultimul îl am de 2 ani, de când am cumpărat hardughia.

Da, am aflat că s-a mai lansat una-alta, deși același babac m-a învățat că, dacă am chef de liniște, să dau turn off la update automat.

Și totuși, pentru că uneori mă mănâncă unde nu mă vede soarele, m-am pus acum niște luni să fac un update la Windows 8. Windows 8.1, deci, că era atât de promovat.

În 2 minute s-a dus pe copcă TOTUL.

Abia am reușit nu știu cum să ajung cumva înapoi în sistemul de operare și să pot dau refresh. Asta m-a salvat de a reinstala sistemul, de a-mi pierde o zi cu tot felul de progrămele, setat o groază de chestii, re-copiat fișierele muncite pentru clienții de web design sau pentru proiectele mele etc.

După cum bănuiți m-am lecuit pe vecie.

Am în continuare Windows 8 și-l voi schimba pe altceva, când cumpăr un calculator nou, care are instalat respectivul sistem de operare. Sper cât mai târziu.

Acum că s-a nimerit să mă apuce cheful de scris de Paște, profit de ocazie să vă urez Sărbători Fericite!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.