Gânduri (in)salubre

Gânduri (in)salubre

În 2008 am descoperit frumusețea Croației și eram atât de convingători, încât am decis, alături de cumnații noștri să facem Revelionul în Dubrovnik. O idee superbă, a fost o noapte incredibil de reușită.

Surpriza a venit a doua zi dimineața, când, la 10, ne-am trezit lângă vila închiriată din Cavtat cu mașina de gunoi, care aduna de prin pubele. În mod normal ajung pe la 7 (din ce am văzut noi în toate celelalte 5 sejururi petrecute acolo), în 1 ianuarie însă și-au permis să vină o idee mai târziu.

Spun că era surpriză, pentru că noi eram obișnuiți să așteptăm încă vreo zi sau două, până lua RETIM-ul gunoiul de la pubelele noastre.

Ne-am confirmat-o ajungând înapoi în România după 2 zile și văzând gunoiul bine merci peste tot, că doar era vacanță.

Azi pe la 8 și ceva, codosul casei a decis că trebuie să facă prima plimbare pe 2018, așa că am ieșit cu el la plimbare. Am avut o mare surpriză să văd că a dispărut gunoiul care azi-noapte mai că nu urca pe scări în apartamentele noastre (avem și noi un talent deosebit de sărbători să ne triplăm consumul de chestii).

Trecem peste faptul că toate chestiile care cad din pubele acolo rămân sau că, deși uneori sunt la 2 metri de coșurile stradale, le lasă pline încă o săptămână, a fost însă o mare plăcere să văd că au început anul în forță.

Bună treabă.

Acum, mergând pe alte subiecte, vă doresc tuturor un 2018 plin de bucurii, de sănătate, bani și vești bune.

Orice share ajuta. Multumesc.
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

6 Comments

 1. anatati

  Fix asta a fost şi prima mea observație din dimineața lui 2018. 🙂
  La Mulți Ani!

 2. Asadar a fost o experienta frumoasa in Croatia. Salubră 🙂

 3. Amy

  Cum ati prins vremea in perioada aia? Ati avut timp frumos in Croatia?

 4. La multi ani si un 2018 mai bun!!!

  O cunostinta din Luxemburg zice ca se ridica gunoiul la ei pe strada o data la 2 sapt. asa ca il tin in casa. Si totusi e din cele mai curate zone vazute de mine.

 5. Loredana

  Un an nou fericit si plin de implinire. Revenind la tema ta, la noi nu trebuie sa fie neaparat sarbatoare ca sa dai peste astfel de gunoaie..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.