Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Astazi nu vorbim despre fotbal

Nu iubesc fotbalul. Sau  mai exact nu iubesc ce se numeşte în România lui 2011 fotbal. Pe când eram puştoaică vizionam meciurile alături de bunicul meu, fie iertat, şi mă perpeleam când echipa favorită o păţea pe teren. Pe vremea aia, chiar dacă nu erau doar echipe româneşti în competiţii, nu pierdeam vreun meci.

Am stat cu inima cât un purice la câte un Campionat Mondial sau European (da, pe vremea aia mai apărea şi România pe acolo, nu doar echipe din ţări pe care cu greu le găseşti pe hartă) şi pe teren se juca serios. Fotbaliştii noştri erau mai puţin vedete cu fiţe şi mai mult oameni-lei care dădeau din ei 150% suflet.

Apoi s-a dus pe copcă totul. Ştirile serioase s-au transformat în liste de cuceriri ale vreunui amator de cocaină, când eu prin copilărie ştiam că sportivii ăştia trăiesc ca la armată şi sunt exemplu de dăruire şi putere spirituală. Deştepţi nu erau, că prea puţini sportivi au timp să dezvolte şi musculatura aia creaţă, dar aveau un program de viaţă ‘cazon’ şi erau un model pentru orice puştan. Eram fată şi nu m-ar fi deranjat să fiu fotbalist.

Astăzi nu vorbim despre fotbal, pentru că mi-este scârbă de ce se întâmplă în ţara asta şi chiar în oraşul meu. Nu ştiu ce fufă s-a mai lipit de vreun şmecheraş din ăsta, deci chiar nu am despre ce să scriu. Rezultate? Bună gluma.

Vom povesti însă despre rugby. Pentru că este un sport în care mai contează puterea şi efortul, pentru că încă nu a fost corupt de bani şi de prostia mai-marilor conducători de cluburi. Pentru că mulţi consideră că este adevăratul sport pentru nişte bărbaţi şi mai ales pentru că TIMIŞOARA joacă în finală.

Acesta este momentul în care se umflă mândria noastră de bănăţeni că avem şansa ca pe 3 decembrie, pe stadionul Cetate din Alba Iulia, să fim fruncea.

CSM Stiinta Baia-Mare vs. RCM Universitatea de Vest Timisoara

Cupa României Roşia Montană Gold Corporation a ajuns la finală iar în 3 decembrie, ora 13, băieţii noştri vor încerca să o aducă ‘acasă’. Pentru asta au nevoie de suporteri, pentru că mai uşor lupţi pe teren, când ai alături de tine oameni care-şi doresc să câştigi.

Aici intrăm noi în acţiune.

Ca suporteri serioşi ce sunteţi, trebuie să vă gândiţi la un ‘slogan’ sau mesaj de pus pe un banner (pentru că am cititori mai deştepţi decât ai lor, rog fără chestii licenţioase). Luăm în serios treaba asta pentru că ăl mai simpatic mesaj chiar va fi scris pe banner şi fluturat pe stadion, în faţa băieţilor noştri.

Trei comentatori timişoreni de pe Dojoblog, care vor scrie cele mai interesante mesaje de pus pe banner, pleacă la Alba-Iulia, să-şi susţină favoriţii. Toţi spectatorii vor primi un bile de tombolă şi au şansa de a câştiga tot felul de premii (10 telefoane iPhone 4S, 100 de mingi de rugby, 150 de tricouri sau 150 de treninguri).

Dacă tot este luptă, hai să dovedim şi online cine e mai tare. Momentan timişorenii conduc (179-171 susţinători, la momentul scrierii articolului), hai să menţinem avantajul.

Până în 29 noiembrie, la ora 10, puteţi cugeta serios pentru a veni cu cele mai interesante mesaje de pus pe banner. Suntem 10 bloggeri din Timişoara implicaţi în competiţie, vom lua cu noi câte 3 comentatori fiecare. Let the fun begin!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Evoluez pe o orbita paralela cu rugby, de altfel si cu fotbalul, dar admir initiativa acestui concurs si tin pumnii echipei din Timisoara !

  2. Sper sa castige Timisoara 😀 . bafta celor care au idei de vreun slogan bun si sper ca sa va distrati alaturi de bloggeri 😉

  3. Am fost o singura data pe un stadion, la un meci de rugby si mi-a placut atmosfera…

  4. azi cand am fost in gara, imi cumparam bilet sa merg si eu acasa, auzeam 2 baieti tare nervosi ca nu au decat 4 milioane sa parieze… si dupa calculele lor cu nu stiu ce cote si chestii de genu trebuia sa le iasa in jur la 60 de milioane castig, erau tare siguri pe ei baietii :))

  5. Mi-am dorit de ceva timp sa ajung la un meci de rugby, sper sa am timp pentru finala. Uite si sloganul meu “Timisoara nu uita, astazi vrem victoria”. Nu e original, dar nu am gasit asa repede altul. Sper sa fie bun.

  6. […] Şi Dojo mai are 3 locuri pentru 3 suporteri adevăraţi de rugby! Grăbiţi-vă! Articole […]

  7. Mi-e mi-a placut fotbalul pana la un moment dat….cand vad ateatea galerii fanatici ..c.are se bat se incaiera intre ei si cu fortele de ordine….sa nu mai zic de chesti cand fotbalistul ala si-a luat un box in cap pe teren….cu parere de rau iubesc sportul si fairplaiul dar….la noi….s-a cam trasformat in mocirla meciuri aranjate…etc! Bafta la concurs!

  8. Amu, vreau sa lansez si eu o provocare: daca cei din Baia Mare o sa fie mai buni si o sa castige ei, de ce bucuria spectatorului ar fi mai mica ?

    Eu asa zic, ca la orice intrecere ar trebui sa ne bucuram de spectacolul intrecerii, nu de rezultat. Doar asa putem sa ne bucuram de fiecare data. Daca bucuria noastra depinde de ce face (sau nu) altcineva, suntem invinsi fara ca macar sa bagam de seama.

    Total paralel cu acest meci: de cand cianurile sunt frate cu un sport nobil ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.