Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Economie de 50 lei/an la hosting

Asta din seria “shameless self promotion”. Am trecut de lenea celebră care mă stăpâneşte de obicei şi am pus (în sfârşit) la punct câte ceva pe ze portfolio.

Şi cum e criză, plus că omu’ cogitează la buzunar, timp de o lună unul dintre planurile de hosting de le ofer eu e mai ieftin un picuţ … În loc de 120 lei pe an, este 70.

Sunt deja nişte bloggeri călare pe câte un cont de genul şi se pare că le merge bine. Hostingul e în SUA pe un server iute şi “deştept”.

Cu prilejul ăsta anunţ al naibii de oficial că ofer şi servicii de skinning WordPress la 300 Euro. Asta înseamnă DESIGN UNICAT pentru fiecare client. Aruncaţi eventual un ochiule pe 24funblog.ro, crystalformer.com, finchsells.com, dojoart.net, lifetm.info pentru doar câteva exemple de creaţii nemuritoare.

Pentru orice detalii, vă stau la dispoziţie pe adresa de emal dojodesign arond gmail punct ro sau la nr. de telefon 0744617176.

Preţurile sunt FINALE şi includ toate taxele, deci nu vă treziţi cu surprize. Pentru clienţii de web design primele 12 luni de hosting pe server SUNT GRATIS.

Se dă (normal) factură, că doar nu sunt de capul meu. Portofoliul este pe www.dojodesign.ro

Mulţam fain că aţi rezistat. Acest mesaj este clar promoţional şi clienta m-a plătit bine 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Avand in vedere cum se prezinta un Design by Dojo asta nu e “shameless self promotion” 🙂

  2. Fain. Ai oferte bune. Daca stiam si eu acum o luna… 🙁 Insa deja mi-am platit host-ul pe inca un an. Am dat mai multi bani si pachetul e mai slab. 🙁

  3. Daca vreau si eu un host pentru portofoliul meu (logo-design) cum se rezolva? Moca? 🙂 Daca e moca, ma bag si eu! 🙂

  4. Bloghita, am dat moca hosting in disperare. Am pus la bataie chiar si cateva zeci de domenii .com sau .net … probabil ca e momentul sa mai si castig ceva, nu doar sa fac cadouri de sute de dolari pe an 😀

    Nina, te astept cu drag. Mai am niste bloggeri pe server si se pare ca nu le merge chiar rau 🙂

  5. Uof, eu am hosting cica gratuit la Blogway si nu pot deloc sa ma inteleg cu ei. Abia astept sa se implineasca un an de la achizitionarea domeniului ca sa schimb treaba asta. Nu suna rau deloc oferta ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.