Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bloggeri harnici

În ultimele luni, niște bloggeri dragi mie (pe unii îi știu chiar personal) au pus de niște realizări deloc de ignorat, zic eu. Cum am fost dată peste cap de noul site și dracii aferenți muncii cu oameni la mii de km depărtare, am tot întârziat să scriu despre ei, sper că nu e prea târziu. Avem deci niște evenimente interesante și 2 cărți.

Zic să începem organizat, cu evenimentele.

PR Beta

Pe fete le știți probabil: Nebuloasa (că tot așa-mi vine să-i spun) și Cristina. Anul trecut au ținut o serie de workshop-uri, au umblat prin țară, și-au văzut casa mai mult în poze, cel puțin în perioada evenimentelor. Așa cum îi spuneam jumătății Cristinei, ce remarca faptul că-și vede „femeia” cam rar în ultima perioadă, fetele astea erau nimeni acum câtva timp, iar acum uite că se „plimbă” cu evenimentul prin toată țara.

Mă bucur să văd că munca susținută nu e degeaba. Pentru că-mi dă speranțe că nu e totul pierdut. Nu trebuie să te prostituezi sau să furi, poți avea niște idei și se pot mișca niște lucruri. Nu le am cu statisticile, deci vă dau link direct către concluziile lor de pe situl PR Beta. Brava, fetelor, să aveți un 2013 și mai și!

Nevasta Peștișorului de Aur

Pe șilavaracald o citesc de ceva timp. Are umor, scrie mult, scrie bine, exact cum îmi place. Dacă doresc să mă afund într-o scriitură plăcuta înainte să-mi încep salahoreala pe net, pe acolo mă opresc. Mă bucur să raportez că doamna doctor s-a publicat din nou. Am primit varianta electronică a cărții și am început s-o citesc. Relaxantă, comică, plină de farmec. Dacă o citiți pe blog, știți la ce să vă așteptați. Vedeți cum faceți să prindeți cartea.

Pași Printre Voi

Cu Dani am un amor vechi. Cam de pe când mă chinuiam să salvez un câine lovit de un șofer „excepțional” exact în fața mea și lăsat să moară. Pe când eu și veterinarul care l-a tratat și pe Juni de cel puțin 10 ani deja ne chinuiam să-l punem pe picioare, Dani era pregătit să preia cazul odată ce putea fi „repatriat”. Nu a fost să fie, dar nu poți uita când cineva îți întinde mâna așa cum a făcut-o el și mama lui.

Ne-a mai văzut la câte un eveniment, am mai povestit. Ne leagă multe, probabil pasiunea pentru necuvântătoare a fost chiar „lipiciul”. În timp ce o mare parte din societate doar așteaptă pere mălăiețe, Dani se bagă cu nasul peste tot, doar mai ajută un suflet: că are patru picioare sau două nu mai conteaza, suflete sunt. M-am bucurat să aflu că a lansat o carte recent și vă invit să aruncați un ochi. E un om care merită atenție și nici cartea nu poate să fie altfel: aici aveți detaliile necesare.

Aceștia sunt doar câțiva dintre oamenii cu care mă intersectez pe net și despre care aud asemenea vești frumoase. Să sperăm că 2013 ne va aduce tuturor și mai multe motive de felicitări.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Aici s-ar mai adăuga:

    – blogger LL – a publicat două cărți
    – blogger DD – a publicat o carte
    – blogger BO – a devenit președintele SUA
    – blogger x – a predat lucrări ce conduc la mărirea potențialului energetic al României
    – blogger Roberto – conferință cu Instagram

    și mai sunt. Acum, ce legătura are blogul cu evenimentul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.