Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bune de citit: 22-28 noiembrie 2010

E o vreme de maximă cacao, cel puţin la noi în TM, aşa că săptămâna a început destul de “nasol”. Cum majoritatea cititorilor noştri îs pe la munci la ora asta, cuget că o pauză de cafea nu e o idee rea. Că doar cheia marilor succese o reprezintă pauzele lungi şi dese … Iată listuţa de articole interesante pentru săptămâna ce a trecut:

 • Argumentare deşteptum est – despre cum ştim noi românii să ne susţinem ideile.
 • Lăsatul de fumat nu-ţi asigură o viaţă fără fum – fumătorii şi bunul lor obicei de a împuţi aerul din jur.
 • Eşti gravidă nu top model – un articol mai la obraz despre sarcină şi cum o privesc unele femei.
 • După alţi 10 ani – o poveste frumoasă despre foste iubiri şi greşelile trecutului.
 • Mă doare în cot de poprul român şi de chinurile lui – o atitudine tot mai des întâlnită şi motivele ei.
 • 6 ani – o aniversare tristă şi rememorarea unor momente extreme. Din fericire timpul vindecă rănile.
 • Istorie 2.0. Partea I – poveştile bătrânilor au un farmec aparte. Aşteptăm cu interes şi partea a II-a.
 • Speranţa din Constanţa – în timp ce mulţi se dau interesaţi de problemele oamenilor loviţi de soartă, alţii şi-au pus viaţa şi cariera la bătaie pentru ei.
 • Din câmpul muncii: tipologia colegilor – nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aruncaţi un ochi pe articol şi amuzaţi-vă.
 • Piaţa Unirii – noaptea. Ardei Ferrari – poze din Timişoara, plus recolta de ardei iuţi a lui iubi. Care ardei arată bine de tot şi, zice omul meu, îs mici şi ai dracului.

Cam asta e “recolta” de astăzi. Lectură plăcută!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1759

7 Comments

 1. multumesc pentru ca-mi apreciezi articolele, dar sa stii ca nu consider ca fiind o greseala faptul ca m-am despartit de fostul.
  cand m-am despartit de el tocmai ma pregateam sa intru in SRI. insa m-am razgandit in ultima clipa si-am ales sa lucrez pentru un ONG, unde am implementat, dezvoltat si coordonat un proiect educational, proiect care a fost cotat ca fiind cel mai bun de genul asta din Europa, la momentul respectiv 😀

  • Stiu ca nu e gresita miscarea aia, spuneai insa despre chestii care pe atunci nu era OK in ceea ce te priveste. Alea zic ca is greselile. Este bine ca ai stiut sa faci un pas greu si mai ales e bine ca ti-ai pastrat seninatatea. Intr-o lume in care toti arunca noroi pe cei pe care odata i-au iubit, un asemenea articol este binevenit 😉

   • multi dintre cei care isi cunosc partenerii in adolescenta, sfarsesc relatia foarte urat. noi ne-am despartit zambind, si n-am facut-o pentru ca nu ne mai iubeam, ci fiindca crescusem in directii diferite.
    am simtit nevoia sa specific, pentru ca unii “nu pricepe” :))
    sunt curioasa cate frustrate intra sa ma injure pana la sfarsitul zilei :))

 2. Mulţămim de link 🙂 Începe să devină un obicei şi nu ştiu când voi ajunge la Timişoara să-ţi întorc favoarea cu o sticlă bună de vin

  • Cata, Tamaioasa Romaneasca de Cotnari! Altceva nu beau 😀

   Oricum, daca dai prin TM, probabil scufundam un ceai sau un suc. Ca nu beau decat rar 😉

   • Hm, asa dulce? 🙂 Nu stiu unde se (mai) gaseste un vin de Cotnari autentic. Am incercat anul trecut sa cumpar pentru un amic din Luxemburg, care tot de un Cotnari de amorezase, si la un magazin de specialitate din Bucuresti mi-a zis vanzatorul ca nu s-ar mai produce, doar eticheta a mai ramas de el, si deci continutul ar fi contrafacut. Stii altceva pe tema asta, ca sunt chiar interesata.
    Oricum, daca drum prin Timisoara nu e, poate e unul prin Bucuresti in sens invers 🙂

 3. @dojo: eu iti recomand niste Feteasca Alba de la Serve, o Francusa zglobie sau o Busuioaca de Bohotin de la Crama Basilescu. Busuioaca e chiar pe gustul tau, daca iti plac vinurile dulci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.