Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Designerul din tine ..

Mă tot mănâncă undeva să fac un update de temă pentru blog. E mişto şi asta, dar e deja “veche”. Aş dori să fie puţin mai altfel şi de asemenea să-mi organizez şi eu mai intelectual informaţia. Cum sunteţi şi voi mari amatori de bloage şi de neţi, astăzi vă pun la încercare.

Vă rog să daţi link către bloguri sau situri care vă plac şi eventual să precizaţi şi ce le face designul atât de atrăgător pentru voi.

Promit să casc ochii atent la ele şi să încerc să înţeleg de unde-şi trag farmecul. Nu pot promite că designul final va cuprinde absolut toate ideile voastre (discutăm despre, sper eu, zeci de situri oferite ca “model”, deci e imposibil să cuprind toate amănuntele), dar mă vor foarte ajuta să pun la cale un design “beton”.

PS: nu vă stresaţi că intraţi în moderaţie, blogul e setat să poprească orice mesaj cu link în el. Bineînţeles că mi-s în zonă şi voi elibera comentariile imediat ce dau cu nasul de ele.

PS2: săru’mâna în avans pentru sprijin.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

29 Comments

  1. Of, grea cerere. Din nefericire nu stiu ce sa iti recomand (si sa nu stii tu deja)….. eu ma uit numai la continut; tot restul mi se pare umplutura peste tot.

  2. Nu-mi fac plăcere la lectură blogurile unde se scrie cu alb pe fond negru. Adică nu mă prea ajută nici măcar ochelarii.
    Nu-mi fac plăcere la lectură blogurile care au ales o temă minimalistă, mă dor ochii de atâta alb crud şi nu înţeleg de ce se alege de la început un font pentru care ai nevoie de lupă. Daaaa, ştiu chestia cu CTRL.
    Restul este opţiunea ta.

  3. Hai sa-ti spun ce ma “deranjeaza” (prea mult spus), pe mine, la actuala tema:

    -Reclamele nu sunt intr-un box special, precum bannerele travel-forums si invatam.net
    -In stanga sunt 3 for, dar in dreapta (widgets), doar doua.
    -Lipsa butoanelor GOTO (Comment Now -in exchange with- Go To Top)
    -“Opinia ta conteaza” preamult… adica: prea mult, ai intins “placinta” (box-ul)
    Rosul acela este, parca, prea inchis.
    -Try an graiental background (with repeat x and y). Ceva subtil…
    -Eventul, poti modifica, putin, headerul… Hartia aia e taiata prea deosebit…

    Cam atat. Parerea mea.

  4. nu-s mare intrale designe-lui ce mi-ar placea sa vad mai mult la tine este o culoare mai vioaie, imi plac temele deschise si ti s-ar potrivi de minune ceva mai colorat, in rest ii las pe specialisti 😛

  5. Teme cu design fain se găsesc pe https://www.fabthemes.com/ De acolo am și eu tema. Uneori sunt ele încărcate dar au un design fain și multe chestii sunt foarte bine potrivite. Și tema blogului meu pare un pic faină :D.

  6. De cand am intrat prima data pe blogul tau mi-a placut! e o tema superba. Insa vad ca tendintele sunt sa devina totul cat mai simplu, culori deschise, linii si contururi cat mai sterse. Ceva gen facebook.

  7. Daca tii atat de mult la aspectul blogului poti plati pe cineva ca sa-ti creeze ceva original si foarte frumos, totul in armonie perfecta cu tema blogului.

    • Salut si bun venit pe blog. Daca aveai timp sa studiezi putin problema aflai ca sunt web designer si chiar m-am specializat de teme wordpress. Deci zic io ca, daca fac asta pentru clienti, oi fi in stare sa fac si pentru mine 😀

  8. Personal, cred că la cât de bine scrii îţi citeam articolele şi de pe twitter. Dar dacă totuşi vrei să schimbi tema, alege ceva interesant care să fie tot cu “citeşte mai mult”. Oricum, trebuie să îţi placă ţie pentru că e blogul tău.

  9. Dojo, gand la gand cu mine. Am petrecut ieri aproape toata ziua cautand o tema frumoasa pentru blog (al meu, ca nu stiam de intentiile tale) si n-am gasit. Adica am gasit ceva dar nu-i cum exact cum vreau eu. Mi-ar placea sa fie ceva cu 3 coloane neaparat, cu negru si rosu dar foarte putin din fiecare, finisajul sa fie ca o piele cusuta la masina, ceva in genul asta. https://www.elegantthemes.com/ Mi se pare maximul de eleganta. Dupa gusturile mele, desigur. Sa nu-mi furati ideea, iar tu dojo te poti inspira de pe acolo, ca-s multe teme frumoase, simple si elegante. Like you.

    • Buna ideea, saru’mana. Am facut ieri 3 drafturi de design si niciunul nu-mi place, deci e nasol de tot. Imi va lua probabil zile bune pana sa scot ceva.

  10. Dojo, daca mizezi pe o tema asemanatoare cu cea a lui ADD, dupa cum mentiona Ionut, pot da si eu o mana de ajutor 😀

    Lasand gluma la o parte, structura la asta pe care o ai acum e excelenta. Cat de intelectual poate fi organizata informatia? Articole pe stanga si sidebar pe dreapta.

    O tema care imi vine in minte e cea a lui Alex: https://alexandrunegrea.ro/. Aia da 😀

  11. Eu cred ca, atunci cant te pricepi, mai ales ca te si pricepi, sa iti pui amprenta personala. Sa folosesti Photoshop-ul pentru a crea ceva care sa te reprezinte.
    “Original” este o idee foarte buna dar cred ca nu este deajuns sa te “scoata” in faţă, trebuie sa fie si “Dojo”. Si aici numai tu stii ce sa “spui” ca sa fie personalitatea ta.
    Eu prefer design-ul minimalist, ca o camera luminoasa, aerisita, cu mobila ergonomica.

    Despre forma actuala : nu ma prea dau in vant dupa background-ul negru.

    • Bre, nu-i negru, ii rosul foarte inchis 😀

      Am observat si io in drafturile de ieri ca e cam nasol pe inchis. Deci probabil mergem pe ceva mai “luminos”, asta in caz ca ma trozneste inspiratia, ca pana acum fac numai tampenii.

      • Ok, scuze, este o problema a monitorului meu – este o “relicva” cu tub catodic. Inca nu ma indur sa il schimb.
        Asa ca revin si reformulez : nu ma prea dau in vant dupa background-ul de o nuanta atat de inchisa de rosu :).

  12. mie mi-ar place sa ai un background mai luminos, dar musai sa keep that Chinese sign 🙂
    offtopic – imi spui te rog ce plugin folosesti pentru related posts?merci

  13. e ok bre tema. doar rosul ala mi se pare obositor pe fundal, restul este chiar ok

    daca chiar vrei sa faci o schimbare atunci schimb-o doar de dragul de a face o schimbare

    eu zic insa ca e fff ok si asta

  14. Mie îmi plăcea tema înainte să te apuci de schimbări. Acel maro combinat cu simbolistica dădeau un aer de .. seriozitate, ceva care se potrivea foarte bine cu stilul tău intens de a scrie.

    You’re not a light person 🙂

  15. Dojo… cea mai bună temă ievâr:
    http://www.drudgereport.com
    Fă tu ceva gen… pentru wordpress și io cumpăr.
    Fix la fel.
    Doar să fie simplu de actualizat… și să se încarce în 0.2 secunde.
    Acu’ să te văz… că la cherestea pe fundal… nu te întrece nimeni.
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.