Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Experimentul continua ..

Sunt o perfectă cu un singur defect .. am doar calităţi.

Bun, lăsând astea la o parte, o chestie pe care NU o fac bine este să lucrez în echipă. Mereu am ceea ce englezii numesc ‘God complex’, deşi nu-s chirurg sau pilot de avion, aşa că niciodată nu-s mulţumită de nimeni. Drept pentru care am ezitat ani buni să-mi deschid ‘bloaga’ altora, în ideea că, atât de deşteaptă ca mine la scris nu-i nimeni 🙂

V-am anunţat acum câteva zile că voi avea o variantă în engleză pentru dojoblog, site ce porneşte clar târziu în cursă, în condiţiile în care ăsta are deja 4 ani. Şi cel mai important este că deschid uşa editorială tuturor celor care simt că au chef de scris şi ar dori să se publice acolo. Experiment care nu ştiam sincer dacă va da cu plus sau cu minus.

Vă pot spune că, după nici 2 săptămâni, treaba merge ca unsă. Aşa cum am bănuit, voi avea oameni ‘specializaţi’ pe câte o nişă. Chiar dacă au libertatea de a scrie despre orice doresc, sunt mulţi cărora le place un subiect şi pe el în dezbat. Nu e rău, chiar deloc.

Avem momentan 8 EDITORI (cu mine), ceea ce e chiar superb. O specialistă în ‘beauty’, fază la care eu sunt clei, ‘recenzori’ de filme şi de cărţi chiar şi autor de ficţiune, treabă la care din nou nu mă pricep deloc. Îmi amintesc şi acum de orele de ‘creative writing’ de la facultă, mare rahat când nu eşti în stare să ‘minţi’ o poveste. Am la fel de multă imaginaţie ca o şină de cale ferată. Prietena mea a mai bună scrie reţete, iar ‘nişă’ necunoscută mie, plus că ‘umple’ golurile pe unde simte că poate oferi nişte informaţie.

Le mulţumesc ‘copiilor’ pentru munca senzaţională pe care o depun, chiar scriu bine şi cu ‘sete’. Vom vedea în timp cum ne descurcăm, traficul este încă mic, dar creşte pas cu pas.

Vă ţin la curent …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

15 Comments

    • Orice. E blog ‘generalist’ si chiar mai relaxat ca subiecte, tinand cont ca fiecare are propriile domenii de interes.

  1. multa bafta Dojo cu noul blog:D, sper sa fie ok;),mai citesc si eu din cand in cand , atunci cand am timp..ca deah,stau prost cu timpul:P

  2. Mult succes, dar de ce nu şi unul în limba română cu mai mulţi editori ? Cum eşti atât de ocupată, poate te-ar ajuta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.