Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

GoDaddy cumparat cu 2.25 miliarde de dolari

Se pare că a fost perioada de “cumpărături” pentru multe companii. Încă una pe listă, GoDaddy, celebrul registrar, a fost cumpărată de un consorţiu cu 2,25 miliarde de dolari.

Bob Parson, CEO la GoDaddy, rămâne pe poziţie, probabil vor fi schimbări.

Ar putea începe cu un sistem de checkout mai simplu şi mai logic, renunţarea la prostul obicei de a bloca un domeniu expirat, după 14 zile (după care cer 80 de dolari redemtion fee), plus că serviciile de hosting sunt execrabile. Să nu mai spunem că orice modificare ia măcar 30 de minute, de parcă nimic nu se poate automatiza.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

19 Comments

  1. interesant sa vedem ce o sa schimbe acum la hosting caci chiar era de toata rusinea oricum daca vreti va recomand alt serviciu de hosting pe numa hostgator care mi se pare cel mai bund e pe piata la ora actuala

  2. Sa recunoastem totusi ca preturile cerute de ei pentru domenii sunt mult mai mici decat in alta parte. Referitor la hosting, mi se pare ok. Pana acum n-am intalnit probleme, nici eu si nici cunostiintele mele care utilizeaza acest serviciu.

    • Cred ca nu ai avut gazduire web din alta parte de spui asta… chiar acum 2-3 saptamani am facut un site pentru o persoana care avea gazduirea web la GoDaddy in afara de faptul ca se misca foarte prost pot spune ca panou de control mai tampit ca la ei nu am vazut (inca).

    • O zi pentru a-mi putea activa o bază de date ţie se pare ok?
      De ns-uri să nu mai zic. Mai pun 10 site-uri pe alt host până îmi activează Godaddy unul…

  3. E bine ca o sa fie schimbari, serviciile cam scartaiau si nu cred ca mai era nimeni care vroia sa faca imbunatatiri

  4. Mie mi s-au parut destul de ok, la partea cu domeniile..Sa speram ca noii patroni vor mentine, cel putin, promotiile.

  5. Eu folosesc pentru site-ul roxandrei.com hosting de la GoDaddy.
    Initial am tot instalat wordpess si l-am tot sters pentru ca credeam ca totul se face automat, desi nu imi mergea.
    Dupa o saptamana de incercari si prin instalare manuala, m-am potolit si am zis sa astept. Dupa ce i-am dat click pentru install a mai durat inca 2 zile…
    La GooDaddy inveti ce inseamna sa ai rabadare.
    Hostingul este destul de ieftin daca pui cupoane si il iei pe o perioada mai lunga. Am platat 80$ pentru hosting si domeniu pe 2 ani.
    Pe site-ul roxandrei.ro avem hosting din Romania, dar am cumparat un cupon la super oferta(20 de lei)care iti ofera hosting de 1 an dupa ce este activat.

    • Banuiesc ca ai prins promotia aia la Hostway… vezi ca planul ala e oarecum ciudat, 10.000 de afisari le faci cu un site mic relativ repede.

    • Alina, cred ca ai dreptate. Se pare ca editorul de la cnet are o problema cu cifrele. Am vazut pe alte surse ca e billion. Saru’mana de corectura si bun venit pe bloaga 🙂

  6. Dojo, pe langa “renunţarea la prostul obicei de a bloca un domeniu expirat, după 14 zile (după care cer 80 de dolari redemtion fee)”, ar trebui sa renunte si sa-ti reinregistreze domeniu, si sa ti-l vanda cu 280 $ ca “Premiun Domain”…

  7. George, pe asta n-o stiam. La faza cu hostingul mi-au scos 2000 de peri albi.

    Clientul meu, acum 2 luni si ceva inca folosea GoDaddy pentru totul. Sa vezi ce misto este sa cauti o baza de date, sa te loghezi de 3 ori in toate rahaturile. Sa nu mai zic ca mi-a luat juma’ de ora sa aflu cum imi fac un user de FTP, desi zic io ca-s destul de “articulata” in domeniul asta.

    Dupa care ii fac o tema de wordpress pentru un site foarte mare, trafic de cateva jde mii pe zi. Si instalez noua tema si fac modificari, ca erau o caruta de rahaturi de sincronizat. Bai si nu se vede nimic. Pana am realizat ca modificarile mele de design iau cam 20-30 de minute sa apara live. La fel am patit cu un client hostat la Yahoo. De ala am scapat repede, ca i-am spus ori hostingul ori io, dar clientul asta e prea mare sa-l dau la o parte.

    Am reusit din fericire sa-l mut pe liquidweb (el si-a ales dedicat la ei) si pe bluehost (o parte din siturile mai mici). Sa nu zic despre liquid ce mizerii au facut, ca mi-a luat 3 zile sa mut un site. de fapt EI mutau situl si cereau bani pe asta, ca era o baza de date de vreo 2 giga, pe care o mutam io cam in 2 ani. Deci draci si acolo cat cuprinde.

    Oricum e ceva mai decent decat astia, ca avem cpanel pe conturi, asa ca imediat s-a facut treaba mai repede.

    Deci io zic ca GD au de facut rapid niste chestii:
    1. sa faca un admin panel mai decent, asta este atat de incalcit ca nici dracu nu intelege.
    2. updates pe site instant (instalare de script, backup baze de date etc). Toate acum iau macar 30 de minute. Parca si vad ca e un indian mic care instaleaza manual totul 😀
    3. rezolvat lag-urile de updates, ca sunt sinistre.

    Nu mai discutam despre propagari. La NameCheap iau 3 minute, la astia astept 1 zi. Pana si rotld le fac in cateva minute (cel putin asta a fost ultima mea experienta cu ei), doar GD au nevoie sa le cante Mozart in urechi, naiba stie 😀

    • Nu trebuie sa astepti 1 zi pentru propagare la godaddy.Mie imi merge in 10 minute + ca poti face o chestie misto cu hosts din system32 pui acolo ipurile si domeniu si ti se vede siteul in timp real unde vrei tu .

      • Stiu faza de hosts. Dar un client care are cateva jde mii de vizite PE ZI chiar nu are chef sa astepte propagarea lu’ peste. Plus ca vizitatorii aia nu stiu ca trebuie sa-si puna setarea in hosts 😀

        Ultimele 2 situri pe care le-am mutat de pe godaddy pe liquid i-au luat cel putin 24 de ore sa vada noul server. Nu vrei sa stii ce draci a avut

  8. Ramai stupefiat cati bani poti se pot face si in aceste domanii doar ca na tre sa stii lectia foarte bine! si sa ai un mic capital de portnire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.