Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Muzica atat de proasta, ca o recunosti

Stă “soarele”  pe bayern3 (pe net, că n-avem plăcerea să fim la nemţi acum) şi tocmai s-a terminat o piesă. Atât de prost lucrată, că l-am şi întrebat “auzi, asta nu e românească?”, nu de alta, dar sună ca hiturile noastre de plajă, mixată amboulea pe genunchi, chiar dacă obosita aia de vocalistă răgea in ingliş.

Se pare că aveam dreptate. Capodopera, Stereo Love, este “fătată” de un nenea pe nume Eduard Marian Ilie (pe numele de “scenă” Edward Maya), nu te joci.

Căutaţi voi piesa, că nu spurc blogul cu din astea. E şi ăsta un record românesc. Să scoţi atâtea rahaturi din astea la indigo, de să ştii clar că îs făcute de câte un Chopin român. Vai de soarele nostru.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Exact de…. melodia (treca de la mine) asta vorbeam acu’ ceva timp cu un prieten – era la radio, nu stiam cine o …. canta (treaca de la mine) si cum se numeste, dar am putut sa pun pariu ca e cantata/compusa de romani. Deh, nu putea sa fie greu – canta in engleza, dar cu accent de pitzi si in toata melodia e o chestie (instrumentala) repetata obsesiv peste care se chinuie una sa scoata niste sunete.

  2. “Stereo Love” e cel mai urmarit clip romanesc pe YouTube (are peste 65 de milioane de views pe un singur canal si inca vreo 22 de milioane pe altele)…

    • Cristina, poate sa fie si cea mai cea din lume. Nu o face buna, o face doar de succes 😀

  3. Ahahah! O auzisem la radio şi mă gândisem instant că nişte români au copiat Akcent – That’s my name. Şi acum, când intru pe youtube, ce-mi văd ochii? Că au aceeaşi casă de discuri… Ce să zic, nu mă aşteptam ca label-ul lui Chicane, Tiesto, Armin van Buuren, Above&Beyond, etc. să accepte muzică pe bandă rulantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.