Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Anatomia lui Grey .. the dream

Am se pare talentul de a visa tot felul de “romane politiste”, asa ca azi dimineata aproape am fost fericita 😀

Am visat ca am plecat cu al meu prin America .. am ajuns acolo si am stat la povesti cu tot felul de domni. Of course ca a fost un vis in engleza .. deci imi umbla creierul la prostii si noaptea.

Pe cand stateam la povesti cu al meu si niste “americani” am vazut mutra actritei din Anatomia lui Grey, Ellen Pompeo .. normal ca am facut o mutra lunga si am sarit imediat sa vorbesc cu ea. Era acolo si Sandra Oh (“chinezoaica”). Stiu ca i-am zis ceva de genul ca sper ca in viata reala e macar 10 la suta atat de “teapana” ca si personajul ei. Clar ca mutra a fost pe masura remarcii mele.

Izzy era si ea, dar am ignorat-o pentru ca il vazusem pe T.R, Knight (George). Exact cat sa ii explic cat de cute este a inceput sa urle la mine. Si era urat: cu cioc si dintii de jos negri si plini de tartru (e clar ca am vise ciudate). Exact cand ii explicam cat e de dobitoc si ca nu ma asteptam de la asta, actorul care il intrupeaza pe directorul de spital (Dr. Webber) m-a luat mai la o parte si mi-a dat un fel de back stage pass, spunandu-mi ca deseara se lucreaza la episodul al 4-lea din sezonul 4 (asta care e acum).

Am plecat apoi sa ma laud jumatatii, care dadea ochii peste cap ca nu intelegea ce studio-ul lu’ peste e acolo: “Universal, desteptule” i-am zis pissed off (desi serialul e facut de ABC).

Si exact cand eram mai hotarata sa merg la filmarile alea chiar daca el nu are chef, a venit mesterul care imi repara zidaria (dupa montarea de termopane). A inceput cainele sa latre ca un isteric si m-am trezit.

Ufff.

Las’ ca ajung spre seara acasa si am acces la episodul ala al 4-lea. Ieri noapte a fost difuzat de ABC la americani, astazi il gasesc deja.

PS: RUSINE TVR ca nu cumparati sezonul 3 macar.

PS2: voi ce ciudatenii mai visati? 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. eu ma uit “as i write” la episodul 4 😀 he he 🙂 E tare dragut. Sunt niste scene la care am fost pe jos de ras, si sunt abia la jumatatea episodului 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.