Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce cauta fufele printre masini?

Hai, poate ca sunt eu femeie a naibii si ma streseaza asta .. dar oricum .. de cate ori este un eveniment cu “motoare” pe 2 sau pe 4 roti apar tot felul de pipite in decor. Platite gras pentru a face frumos acolo.

CE CAUTA ACOLO?

Chiar nu sunt in stare barbatii sa se uite la masini daca nu vad si niste silicoane in zona? Chiar sunt indispensabile evenimentului?

De cele mai multe ori prin tot felul de poze nu poti vedea masina de fundu’ uneia cu 90-60-90. E frumoasa fata, dar parca nu pe aia o cumperi. Sau .. cine stie …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Sunt puse strategic 😀 Cand vezi silicoanele fetii… te-ai indragostit brusc de masina :))

  2. Dar da bine la public 🙂 Cine stie … daca cumperi masina poate vine si fata … sau poate e masina fetei si ea se lauda ?:D

  3. Pentru barbati, succesul se masoara si in functie de calitatea si numarul fetitelor de pe langa tine (exemplu patronul Playboy, si imagineazati-l fara fetite).

    Atunci cand vezi o masina iti imaginezi ca e a ta ca esti “bazat” e ceva. Dar sa-ti imaginezi ca ai si masina si ca umbli si cu fetite pe langa tine e mult mai mult => creste “valoarea” masinii in ochii barbatilor.

    Si pt organizatori reprezinta totodata si siguranta ca toti au vazut ceva frumos acolo, daca nu le-au placut masinile, le-au placut fetitele. Si invers.

    Deci… parerea mea e ca ar trebuii sa fie cat mai multe si cat mai “aratoase”.

  4. salve…cica se spune ca ar fi strategie de marketing…parerea mea este ca e o strategie de marketing pentru cei care clar nu au de gand sa cumpere sau cel putin sa le vada masini…pe langa asta mi se pare o aberatie sa dai o gramada de bani sa vezi niste masuri “ideale”…eu propun mai bine sa se duca oamenii la streptease in cazul in care vor “fetite”…acolo vederea nu le este blocata de nici o masina de firma:D

  5. strategie my @ss 😀 Jumatatea a venit din strainatate cu o revista de motoare si era foarte nervos ca .. nu a avut ce sa vada! Plin de fete agatate de motoare! Revista de specialitate sau porno..? asta e dilema.

  6. marketing … cred ca trebe sa’mi pun si eu una tzatzoaza pe blog … o atrage mai multi “peversi” :))

  7. Cica sunt puse pentru a atrage clienti…ca la SIAB…cred ca sunt mai multe fete decat masini:)
    Doar cei de la Volkswagen nu au adoptat o asemenea strategie pentru ca “la noi masinile sunt frumoase, asa ca nu mai avem nevoie de fete”

  8. Stii foarte bine despre relatia stransa dintr-o masina luxoasa si o dama frumoasa. Automobilul emana putere, deci femeia care il “calareste” este deasemenea o femeie puternica, cel putin in teorie. Cert este ca amandoua te invita sa le “imblanzesti”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.