Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ţară de nebuni

D. râde când mă aude că spun asta, de câte ori îmi povesteşte câte ceva mai ciudat de pe aici. Cum lucrează ca însoţitor de zbor, e plină de tot felul de relatări despre pasagerii lor şi colegi. Cea mai ciudată relatare este despre un coleg de breaslă, pe nume Steven Slater, acum mare erou naţional.

Acum nişte zile individul s-a înfuriat pe o pasageră şi i-a spus câteva de dragă la interfon. După care a pus mâna pe ceva bere şi a deschis “toboganul” de siguranţă, care se deschide DOAR cand trebuie evacuat avionul. S-a “paraşutat” pe minunea gonflabilă şi dus a fost. Fază ce s-a întâmplat nu în cine ştie ce loc uitat de lume ci pe uriaşul JFK din New York.

Bun, trecem peste faza cu regulile foarte stricte din business-ul lor, că a încălcat probabil tot ce se putea încălca. Nu mai vorbim de faptul că oricum ar trebui să fie obişnuit şi cu pasageri recalcitranţi, că aşa e în tenis.

Faza cea mai mişto acum vine. Noul şomer pe mâna lui este acum curtat de televiziuni să găzduiască un reality-show despre cum să demisionezi cu “zurgălăi” şi i se aruncă tot felul de oferte financiare “suculente”.

Am zis: “ţară de nebuni”.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. aud că faza asta defapt ar fi o strategie de marketing pentru ceva reality-show de pe la ei. cică oricum tipul ăla ar fi găzduit un astfel de show!

  2. Ohooo… tre să fac și eu ceva nebunește să devin bogat și celebru. Dan Negru, viiin. 😀

  3. de aia se numeste tara tuturor posibilitatilor … la ei, daca cineva se caca in forma de covrig, urgent e curtat de ceva televiziuni, si in scurt timp o sa dea lectii de cum sa … mananci.

  4. se poate să ai dreptate sau se poate să fim noi mai conservatori sau inguşti în imaginaţie. dar dacă aruncăm un ochi în jur, s-ar putea să le dăm lecţii

  5. Exista un moment cand ti-a ajuns pana in varful capului si nu iti mai pasa de consecinte. In cazul lui poate ca esecul se transforma in succes, in cazul meu sau al tau esecul se transforma intr-un esec mai mare. Dupa caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.