Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Rush hour prin Queens

Am năvălit prin colecţia de filmuleţe (cam puţine spre ruşinea mea) de pe camera video, am pus de un cont pe tutub şi cuget că poate interesează pe careva. Veţi foarte scuza calitatea execrabilă excepţională a filmărilor, chiar îs virgină la din astea. Nu mai discutăm despre editări video, că încă nu ştiu nici de unde să încep. La foto îi uşor, la audio ştiam de la colegi de Sound Forge şi Samplitude, dar pentru viode mi-s în ceaţă. Deci, dacă ştiţi un software decent de făcut asta cu care să se priceapă şi o proastă, daţi cu comentariul.

Momentan am HD Writer AE, cred băgat pe gât de Panasonicul ăl nou, care ştie să suie videoul pe tutub, că altfel îmi lua 10 vieţi să-l convertesc şi toate cele. Singura calitate a clipurilor e că-s scurte.

Aşa este deci pe Woodhaven Blvd. undeva pe la “rush hour”. Woodhaven e o străduţă de doar 4-5 benzi pe un sens, de se “varsă” în mai celebrul Queens Bulevard. Observaţi vă rog maşinuţele americanilor, toate mici şi suple, cu motoare silenţioase sub 2l. Yeah, sure.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

23 Comments

  1. Asta a fost din lipsa de inspiratie si ca sa nu incalci regula de minim 1 articol pe zi?

    • Daca ai tu clipuri PERSONALE, deci nu furate de pe net, cu New York, sa ma anunti sa ma bucur si eu. OK?

      Si in spiritul comentariului tau: ai scris asta ca sa scrii ceva?
      PS: iti cer permisiunea ca si in alte saptamani sa postez clipuri inregistrate DE MINE. Ma gandesc ca poate intereseaza pe careva cum e pe 5th Avenue sau din Empire State Building. 🙂

  2. Ma gandesc ca te intereseaza free/opensource. Incearca Avidemux (https://fixounet.free.fr/avidemux/download.html) si Handbrake (https://handbrake.fr). Aceleasi de mai sus, au si varianta Linux (in caz ca folosesti). Pentru Linux mai sunt o gramada, cum ar fi PiTiVi (https://www.pitivi.org). Pentru Mac, iMovie din suita iLife ’09. Pentru audio, vad ca esti “acoperita”, dar recomand Audacity (https://audacity.sourceforge.net/download). Sper sa gasesti ceva pe gustul tau. Daca eventual incerci din ele, da si un feedback.

    • Saru’mana de links. Is pe Windoze, deci softul de Mac nu imi foloseste. Oricum, am din ce alege 😉

  3. Ce mi s-a părut interesant e că și la ei sunt țărani care forțează galbenul/roșu-ul (se poate articula substantivul ăsta?)

    • Oh, is destui. Chinezii sunt de groaza. Vorba prietenei noastre “fir-ati ai dracului. De pe bicicleta in masina”

      Pietonii sunt si mai bezmetici insa. Asa indisciplina inca n-am vazut.

      • Chinezii sunt la fel și în RO. De fapt, muți nu-s în stare să-și ia permisul în RO așa că își cumpără permise de Anglia de la țiganii noștri, că doar nu agentu’ să sune la Scotland Yard să vadă dacă e pe bune :))

  4. wow.. traficul este atat de “negalagios” . Nimeni nu claxoneaza , nimeni nu face figuri in trafic . A se compara cu ceva similar din capitala noastra .

    • Eh, i-am prins intr-un moment cuminte. Se mai claxoneaza si pe acolo, nu chiar asa isteric, dar au destui “muzicieni”. Amenda ii cateva sute de coco, deci se mai abtin

  5. Nici o maşină europeană acolo? Ştiam că BMW-ul face ravagii în America.
    A, parcă am observat un cur de Mercedes 🙂

    • Au VW (s-a lansat noul Jetta parca prin vara in Times Square), Audi, BMW, Mercedes. Mai veyi si cate un Porsche. Opel nu exista deloc. Daca m-as duce cu dojomobilul acolo ar face ravagii 😀

  6. Mi s-a parut mie sau se auzea o pisica? :))
    E foarte aglomerat si sunt multe benzi. Cat tine semaforul la ei? Sau mai trec si pe rosu oamenii?

  7. trebuia sa atentionezi pentru zgomotul prea puternic ca sa pot da dinainte volumul la boxe mai mic. Observ ca americanilor chiar le plac masinile mari ce consuma enorm insa nu-i inteleg de ce?

    • Nu consuma atat de enorm masinile alea… adica daca ai Matiz, da… consuma enorm. Dar altfel faci un 12-15 in oras cu majoritatea. (nu cu SUV-urile alea gigantice care pana si alea fac un 17-20 hai 23-24 (lea alea mai vechi) in oras).
      Mie 20 imi manca masina din Romania… si 12 aia din America… (si la 12 se considera ca manca mult cf. noilor standarde)

      De ce prefera masini d-alea mari? Pt. ca-s mai practice! Cand mergi sa faci cumparaturile pt 1 saptamana preferi sa nu inghesui tot intr-o micro-masina! Sau poate ai familie? Sau poate faci naveta si nu vrei sa stai intr-o cutie de chibrituri pe roti! Nu stiu de NYC, dar unde am stat eu lumea sta la case si mai au nevoie sa cumpere niste flori sa-si planteze in gradina, mai au nevoie sa aduca niste pietris, niste materiale de constructii, mobila, etc… doar n-ai vrea sa faca treburile astea intr-o micro masina?
      Pe langa astea au fost si puternic promovate de companiile auto fiindca sunt de 3 ori mai profitabile decat sedanurile!

      • totusi la 8,5-9 mile pe galon consumul in oras (vorbesc de un Jeep cu motor de 5.7) e mult, chiar daca e setat pe benzina cea mai ieftina (regular). Pe romaneste spus, 15 kilometri cu 3.8 litri. 25 litri la suta.

      • Mircea, ce Jeep consuma atat? Nu trece de 20 nici unul chiar si intr-un oras ca Bucuresti!

      • Un Grand Cherokee de 4.8 parca. Toyota-ul nevestii, de “doar” 3.7 consuma probabil spre 18 la suta. Nu stiu sigur, corecteaza-ma, Mircea, te rog, ca tu te pricepi.

        Discutam de motoare facute pentru americani, nu SUV-uri de-ale nostre cu motor cat Corsa mea 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.