Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bune de citit: 8-14 noiembrie 2010

Încă un episod din “serialul” nostru de link love. Cetire plăcută:

  • Impresii: Pieţele de Crăciun de la Viena – dacă tot e mai ieftin Revel-ul la ei, să ştiţi măcar cum stăm şi cu pieţele de Crăciun.
  • Cum să nu iubeşti statul german – din seria nemţii sunt naşpa … nu!.
  • Oroarea de a fi cetăţean român – tot din Germania, de data asta de gât cu birocraţia
  • 3 paşi pentru a deveni o babă de succes – mai în glumă mai în serios, despre cum pot unii bătrâni să ne scoată pe urechi ideea aia frumoasă că ăl de nu-i are, să-i cumpere.
  • Ca-ntre prieteni cu controlorii RATT – din seria aventuri în .. comun sau blatist fără voie.
  • Mitocanul lunii şi poate al lumii – un eveniment şocant de pe stradă
  • Eu şi gastronimia chineză – ce se întâmplă când nu mărunţeşti mâncarea ca pentru porumbei.
  • Strada – lucrări româneşti.
  • Azi în Timişoara – forget American Chopper, avem noi sexoşii noştri pe străzi.
  • F – mda, “The F word” sau cum s-ar zice la noi, cuvântul cu F .. şi nu e fericire.
  • Generaţie născută pentru a pleca, doh – cf. noilor statistici românii se impart între ăia de au plecat şi ăia de doresc să plece.
  • Ce profituri au făcut băncile în 2010? –  pe principiul la tăţ’ ni-i greu, băncile au suferit nasol de tot în anul de ne-o părăsi în neşte săptămâni. Să citim cifre şi să lăcrimăm.

Şi astfel terminăm şi noi listuţa pen’ această săptămână. Să aveţi zile însorite şi şefi îngăduitori.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Aia cu mitocanul lumii mi se pare aiurea. Mare chestie că i-a pus mâna pe-o țâță. Fata trebuia să stea mai departe de mașină. Și să se apere. Tu nu te-ai fi apărat într-o astfel de situație?

    • Nu stiu daca apucam sa ma apar, la cat de brusc s-a intamplat. Uneori esti atat de socat, incat nu ai reactie. Oricum ideea ta este pe sistemul “e vina femeii ca e violata”, ceea ce sincer nu mi se pare OK. Intr-o tara normala NU ar trebui sa umblu cu “scut” pentru a nu fi agresata pe strada. Zic si eu ca omul.

      Si daca esti la semafor si e masina la juma de metru ce faci? Ii incaleci pe pietonii din spatele tau sa lasi 3 metri intre tine si un eventual cretin de genul asta la volan? si eu stau aproape de bordura, cand astept sa trec, doar n-o sa vin de la 10 metri distanta.

      Pacat ca n-a avut reactie sa-i fi troznit un picior sanatos in portiera. Dar sigur a fost atat de socata, incat a ramas fara replica. Oricat de imputiti sunt unii romani, nu m-as astepta totusi la asa ceva nici eu. Se pare insa ca ar trebui sa ne asteptam …

      • Deci dacă femeile în general ramân șocate când sunt agresate în felul acesta(nu foarte dur), atunci să profităm. Ce se poate întampla in cel mai rau caz este să scrie pe blog vreun gigel care a asistat la toata scena. Pe mine mă bate un gând că fetei chiar i-o fi plăcut puțin, dar așa gândesc eu.

        Hai să-ți povestesc eu o fază dura: am asistat într-o zi pe langă Piața Amzei în Bucuresti la o situație in care un muncitor cocoțat într-o basculantă descărca galeți cu moloz și la un mom dat i-a turnat moloz în cap unei fete ce trecea întâmplător pe lângă basculantă. Eu sunt mai fricos din fire si n-am zis nimic, dar o femeie mai in vârsta l-a tras la raspundere, iar respectivul a replicat: “ce vreți doamnă, așa e în construcții”. Fata a plecat plângând.
        Mi-a parut rău că nu am intervenit atunci, eram mult mai tanăr și lipsit de curaj. Nu prea-mi dau seama ce puteam să fi făcut.

  2. super si de data asta… ce-i drept am apucat sa le citesc mai tarziu 🙂 dar un text bun trebuie savurat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.