Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Facebook salveaza omenirea

Nu sunt încă în stare de funcţionare, abia de mâine sper să pot reîncepe munca şi scrisul. Aşa că vă dau una scurtă de pe FB, dacă tot sunt online puţin. O chestie pusă pe zidul meu de o prietenă, mereu atentă la tot felul de cauze nobile.

Mda, 2 milioane şase sute şi ceva mărunt de membri, care au avut uriaşa bunătate de a dona nici 40 de mii de dolari. Dar hai să dăm click, like şi share, după care să fim fericiţi că suntem exponenţii generozităţii pe pământ.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. Ramona, intr-un fel e alegerea lor de a dona si intr-adevar, la 2,7 milioane de oameni sa strangi nici 40.000$ na, te lasa fara cuvinte, si macar aia nu au salarii de 200 Euro cum avem noi…
    Stii vorba aia ca tot saracul din putinul lui care-l are, tot ala intdinde o mana de ajutor, e adevarat. Odata ce te vezi cu sacii-n caruta, ai uitat si de unde ai plecat si cum ai facut banii si totul.

    Macar asta e un lucru bun la Romani ca au sufletul mare, si din putinul lor, au reusit sa ii dea o sansa si EVEI (Fetita de 4 ani suferinda).

    • Nu sunt doar americani acolo, pe wall-ul meu promovarea e facuta de o romanca. ideea este ca probabil 99 la suta dintre “activisti” nu fac absolut nimic altceva decat spameze cu rahaturile astea si sa dea like. Pentru ca nu 40 de mii de oameni au donat, e foarte posibil sa fi donat chiar mai putini (lumea nu doneaza un dolar de obicei).

      asa ca, procentual vorbind, punem de cauze si dam click 😀

  2. vine 1 cent de persoană… deci concluzia: O planetă de trompete şi vuvuzele…

  3. este exact ca la noi in Romania cand s-a incercat boicotarea benzinariilor multi sunt alaturi de cand e vorba de practica…vai si amar

  4. Nu-mi place Facebookul. Dă-mi un link de MySpace dacă vrei să donez ceva pentru vreo cauză umanitară…

  5. nu cred ca e vorba de a dona tu ca persoana fizica/juridica care detii pagina de feisbuc, ci ca cei care detin pagina de socializare doneaza o suma in urma numarului de like uri adunate…eu asa vad toata treaba

  6. Campaniile astea mi se par o tampenie ! Mai are rost sa zic ceva de campaniile initiate pe Facebook in Romania ? Nu au niciun efect, nu se face absolut nimic. Sunt doar asa ca sa fie …

  7. Fenomenul donatiilor e oarecum interesant. In primul rind in Canada exista societati ce se ocupa de donatii acceptate de guvern si donatia e scutita de impozit. In al doilea rind, din pacate, pentru fiecare dolar donat minim 50% si uneori chiar 90%!! se duce in cheltuieli de organizare (promvare, salarii, mascote etc). Apoi sumele care ramin sint de fapt pierdute aiurea. Exemplu: donatiile canadienilor pentru Haiti sint inca in Canada la 1 an dupa dezastru. De ce? Pentru ca nu exista cine sa administreze acesti bani.
    Pacat…

  8. Mda, închipuie-ți cum e să doneze fiecare din oamenii ăia măcar un dolar. UN amărât de DOLAR ! Câți bani s-ar strânge pentru o grămadă de cauze dacă lumea ar dona 1 dolar sau 1 euro sau pisicii mă-sii ? Mulți însă sunt egoiști și îi doare fix în cur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.