Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Grija sau prostie?

Mă fâţâi prin nişte foldere cu poze vechi de anul trecut, să mai urc din ele pe BWI, aşa că am dat de una făcută anul trecut tot aici în NY. Un cuţu plimbat pe stradă cu încălţări în picioare.

Fază care mi se pare de-a dreptul idioată în ideea că 1. era 15 mai, deci cald de să căpiezi şi 2. câinele probabil nu tuşea nici dacă mergea iarna pe zăpadă doar pe lăbuţele personale.

E drept că şi noi avem pentru Juni o “haină” tricotată de bunică-mea, cu care iese când sunt temperaturi de sub zero grade, din simplul motiv că mi-a răcit de câteva ori. La mine în casă sunt plus 25 de grade chiar şi iarna, iar potaia clar nu se simte extrem de bine la o diferenţă mare de temperatură. Şi cum un tratament la doctor (ce merge pe câteva zile de injecţii la o răceală nasoală) costă cel puţin 200 de lei, prefer să îmbrac potaia.

Dar să-l încalţ .. uite că nu ne-a venit ideea asta deşteaptă.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Se poate totuşi să-l fi încălţat pentru a nu face murdărie când intră în maşină sau în casă.

  2. sau poate avea vreo laba ranita sau altceva care necesita tratament si curatenie; ar fi aratat si mai haios doar cu o laba incaltata. sau, intr-adevar, soar snobism. 🙂

  3. Dojo, sa stii ca mai nou asta iarna am vazut si la pitorescul nostru Iulius Mall un exemplar incaltat. Ziceai ca merge pe coji de nuca :))

  4. Pe a mea o “incaltam” cand trebuia sa ii dau cu o crema contra unei exeme rebele (aparea din cand in cand si disparea dupa un tratament de cateva zile). Poate ca …
    Adevarul este ca nu avut niciodata niste ghetute atat de şic :).

  5. Si mie mi se pare o aberatie. Chiar am gasit un articol pe tema asta: “Chiar sunt necesare hainele pentru caini?”.

  6. Catelul tocmai si-a facut pedichiura la un salon de animale si tu vrei sa mearga pe jos si sa se duca pe apa sambetei cei 50 de dolari.
    Imi pare rau de persoanele care isi cumpara caine pentru ca se simt singure si incep sa il trateze ca un om. E una sa il iubesti si sa ai grija de el si alta sa il chinui printr-o dragoste nepotrivita.

  7. Este exagerare…sa iti bati joc de catel, in mai???ce oameni??nu au ce face si cred ca ii fac bine…dimportriva e chin pentru el sa mearga incaltat.E plina lumea de nebuni…
    iarna sa ii pui o hainuta tricotata, da! dar sa il incalti…ce naiba , trebuie sa fii dus cu capul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.