Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Viata de primar …

Am început să iau la rând atracţiile turistice pe care mi le-aţi recomandat voi, aşa că am destule filmuleţe şi poze. Plus că alaltăieri m-am cărat cu Niki şi noul lui obiectiv până în Staten Island şi pe faleza Financial Center – Battery Park, aşa că am neşte poze “suculente” de tot. Să mor dacă nu ai mai mult chef să faci poze, când chiar ai o jucărie ce poate face chestii mişto …

Dar nu despre povestea mea de dragoste cu Niki discutăm aici …

E ciudat că am tot pozat diverse chestii prin Marele Măr, dar am ignorat 2 obiective exagerat de importante pentru oraş: City Hall şi Municipal Building. City Hall e o “căsuţă” din Manhattan în care îşi ţine biroul Mr. Bloomberg, iar Municipal Building e “primăria” extinsă, unde îs toate birourile şi acareturile, că doar nu credeaţi că o asemenea metropolă poate să-şi găzduiască edilii într-o clădire cu un etaj.

Aceasta este “primăria mică”, pozată prin gard în aprilie cred. Acum zona este plină de verdeaţă şi mult mai frumoasă. În faţa ei este şi un parc cu o fântână arteziană.

O poză ceva mai frumoasă, făcută dinspre parc de data asta.

Dacă tot vorbim de parc ..

Şi uite că trecem aşa frumos spre Municipal Building pe care o vedeţi în spate. O clădire deja demnă de un asemenea oraş, unde câteva zeci de etaje nu sunt chiar o noutate.

De poza asta îs foarte mândră că, deşi am fost cu soarele în nas şi am pozat ca tot ghiolbanul pe “auto” (da, îs genul de bou care foloseşte un DSLR pe auto mode), a ieşit totuşi frumuşică.

Nişte chioşcuri cu diverse exact lângă Municipal Building şi ceva oale cu aranjamente florale.

Vârful aurit văzut din spate. Nu aveam “lentila” de zoom, vo reveni în zonă să fac şi nişte detalii mai bune.

În dreapta este podul Brooklyn, de pe care am mai prins “primăria mare” ..

Am organizat restul de poze pe 2 albume: Municipal Building şi City Hall. Acolo voi plasa restul de poze, că sigur mai ajung prin zonă. La ce călduri sunt acum, să stai aproape de gârlă e o idee mai bună decât să te preumbli prin zonele extra-aglomerate.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

    • Saru’mana. Adevaru-i ca m-a durut si buzunarul, cand l-am luat, si umarul, cand car toate rahaturile dupa mine. Dar mi-e mult mai placut sa fac poze cu el, chiar daca e un kil de aparat, macar stiu ca, desi nu il folosesc chiar corect, nu-si baga picioarele in poze 😀

      • ah, ah, ah … pai am mai vorbit noi odata asta cu durerea de spate de la carat aparatul. Care 1kg?? Pai daca mai iei dupa tine si lentila de zoom pe care tocmai imi povestesti ca ai uitat-o?
        Uite, am vazut un Canon gen sapuniera cu zoom optic pina la 18x (dar cred ca este si cu 21x), cu functie macro, face si filme, il bagi in buzunar … 250 €. Sigur, toate astea spuse prin prisma ne-profesionistului.

  1. Stiu cum este cand faci poze cu aparat profesional. Le faci cu mai mare drag de inima. Pozele ti-au iesit belea, atat de clare.

  2. Dap, știam eu ca e marfa buna de pozat la primărie 😉 Merci că mi-ai satisfăcut curiozitatea. Îmi place aia mică mai mult și mă simt liniștită că și la ei există biznisul cu ghivecele uriașe plasate prin oraș ca să încânte populația iubitoare de natură.

  3. Dojo, ce aparat folosesti cumva un nikon…ca sunt curios dupa cromatica asa pare …..Maicuta ce primarii aveti pe acolo…..mai ceva ca “palatele” alesilor pe la noi!

  4. Misto, cred ca mi-ar trebui un curs de specializare de 3 ani sa folosesc un aparat de asta…nici macar nu stiu de ce la D-SLR uri nu e mentionat zoom-ul in descrierile de pe net. Chiar de ce?

    • zoomul cum ziceti voi nu poate fi mentionat la un dslr pentru ca este acel aparat la care poti schimba obiectivul deci depinde de ce obiectiv folosesti pe el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.