Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Suburgatory

Suburban + Purgatory = Suburgatory

Lăsând aritmetica deoparte, azi ne delectăm cu un serial de comedie proaspăt (scos prin toamna lui 2011). Suburgatory ne prezintă o familie din New York, ce se mută în suburbii. Din Manhattan-ul cel agitat, un tată ‘single parent’ şi fiica lui adolescentă, ajung într-o zonă liniştită şi demnă de un nou sezon din Desperate Housewives.

Pentru a-şi scoate fiica din tumultul normal pentru ‘the City’, George Altman decide, împotriva voinţei ei, să plece într-o suburbie, unde Tessa va avea teoretic parte de o viaţă liniştită.

Odată mutaţi observă că ‘fauna’ de acolo e cam diferită faţă de ce ştiau ei, iar Tessa este rapid văzută ca ‘gay’ doar pentru că nu se îmbracă în roz şi are ceva mai mulţi neuroni decât alte colege de şcoală.

Dinamica noii societăţi e destul de interesantă şi din ea derivă destule situaţii comice. Am prins câteva episoade şi mi-a picat bine. Aşa că vă scap de un articol kilometric şi vă recomand serialul 🙂

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

  1. :)) Ma omori cu serialele. De la ultima ta recomandare nu am facut nimic altceva decat sa ma uit la toate sezoanele din R. Hope. 🙂

  2. hehe interesanta poveste 🙂
    PS: chiar ar trebui sa scoti ceva ceva de la producatori pt atata reclama 😛

  3. Chiar mi-as dori sa mai am timp de un serial…si nu caut motive..dar desi sunt un mic freelancer…mai mereu se gaseste cate ceva de facut!

  4. “My wife forced me to watch this. She has excellent taste but has some guilty pleasure shows that make contemplate suicide. One of them is Suburgatory. The name alone makes me want to skip it. That and I’ve heard middling reviews.”

    Am citat dintr-un review. Da’ daca zici tu ca e bun, il pun pe lista de asteptare.

  5. Cristian, femeile si barbatii au gusturi diferite in materie de chestii televizate. De pilda, eu ma uit la Grey’s Anatomy cu sufletul la gura pe cand iubi…. ar face orice altceva numai sa evite cele 40 de minute. Viceversa, la ce se uita el mie nu-mi starneste interesul nici cat negru sub unghie 😀
    Da cu Ramo m-am inteles tot timpul in materie de seriale asa ca, fie….. mai adaug unul.

  6. Urmaresc si eu serialul de cand a aparut, pana acum e ok. Ramane de vazut daca primeste si sezonul 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.