Timisoara e curata: cel mai mare interlop din oras a primit 20 de mii de lei amenda

7
2241
views

Chiar cred că începem să trăim intr-un univers paralel pe aici, că nu trec 2 zile să nu ajungi să-ți faci cruci, oricât de nedus la biserică ești în mod normal. Un mare pericol pentru orașul nostru a fost pus cu botul pe labe, un amărât care vinde ziare în oraș a primit amendă de 20 de mii de lei din ăștia noi și firoscoși. Pentru ăia care nu au trecut mental de schimbarea de „monedă” din 2005, ăștia-s 200 de milioane de lei vechi. O sumă pe care, hai să o recunoaștem, orice român o are la saltea.

Ca om cu un business amărât în țara asta, belit permanent cu taxe și tot felul de chestii, cuget că e normal să-ți plătești dările și să-ți vezi de treabă (chiar dacă ce primești de la Stat în schimbul prea multor contribuții este o mare … OK, un deget mijlociu, să nu uit să rămân doamnă). Nenea respectiv are PFA, deci nu lucra la fel de „legal” ca prietenii noștri de prin piețe, care vând țigări și ți se bagă pe suflet mai ceva ca un tanga între fese, că vrei sau nu să le cumperi marfa.

Într-un uriaș exces de zel, autoritățile care deja ne-au curățat orașul de cerșetori, hoți de buzunare și de diverși interlopi (sau, nu l-au curățat? Zău dacă mai știi cu universul ăsta paralel), l-au aranjat pe om cu o amendă mai mare chiar decât cea plătită de fabrica de „caucioace” din oraș, care ne bagă zilnic cancer în oase și pe care numai o bombă atomică o va muta de lângă blocurile noastre. Domnii în cauză au primit 15 mii, drept e că de la altă autoritate, dar comparația rămâne. Se pare că „ziaristul” reprezintă un pericol mult mai mare pentru Timișoara decât ce scot în aer onorabilii, de pute un oraș întreg, în timp ce lor toate „analizele” le ies curate lacrimă.

După cum ziceam, nu te plictisești aici …

7 COMMENTS

  1. Sunt de acord ca 20 000 RON par prea multi pentru o amenda de genul asta dar unde am ajunge daca nu ne-ar fi frica de lege? Din nefericire, un numar mic de oameni trebuie sa fie exemplele ce-i fac pe ceilalti sa respecte regulile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.