Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Că de când nu ne-am văzut ..

Am scris prea rar.

Mă uit pe arhive și mă sperie absența mea.

Nu am dorit să se întâmple asta, mi-am planificat să scriu mereu, să am ceva de transmis. DojoBlog există de acuș’ 8 ani, e o mini-viață de om. Și am crezut mereu că voi scrie măcar de 3-4 ori pe săptămână, că voi avea idei, timp și chef.

Le-am pierdut în ultimele luni, le-am schimbat pe „copilării”, pe oboseală și durere în dos despre orice nu are legătură cu universul familiei noastre.

Nu am dispărut de tot, citesc zilnic bloguri, mai comentez, doar că nu am simțit nevoia mereu să scriu. Sau nu am avut puterea să mai și fac blogging, după o zi de alergat după o mogâldeață „hiperactivă”.

În fiecare zi se întâmplă minuni, în fiecare zi mă bucur de viața noastră și de minunea ce ne poartă numele. Dar sunt personale majoritatea și atât de comune, dacă mă gândesc serios. Dar sunt senzaționale pentru noi, pentru că descoperim împreună ceva nou și ne bucurăm de norocul care a dat peste noi.

Nu știu când și despre ce voi mai scrie (am dat de niște poze vechi de „travel”, deci probabil vor apărea și amintiri din călătoriile noastre), dar sper să-mi recapăt pas cu pas vechea pasiune de a-mi înșira ideile și a le oferi celor care îmi vizitează casa virtuală.

Dar hai să vă mai dau noutăți din micul nostru univers:

  • Nadia are aproape un an și patru luni. Nu există cuvinte să exprime cât poate să fie de drăgălașă și de isteață. Și nici cât de fericiți suntem de când s-a născut.
  • iar nu am „luat” loteria vizelor pentru SUA. Rămân însă valabile vizele turistice și sper că în 3-4 ani va vedea și fata noastră orașul pe care noi îl iubim atât de mult. Orice călătorie de genul ăsta mai devreme mi se pare inumană (petrecem cam 24 de ore pe drum).
  • am fost 3 săptămâni în Cartagena, Spania, la cumnații mei. Ne-am simțit minunat (eu și urmașa). Sper să-mi adun măcar niște poze (făcute de cumnata, că nu am luat „tractorul” de aparat cu mine) și niște impresii. Și mai sper să repetăm treaba asta prin septembrie, când trec căldurile la ei.
  • nu prea am chestii importante de raportat în rest, stau acasă cu minunea a mică și cam asta este.

Sper că voi sunteți în ordine și că nu ați dezertat complet de pe dojoblog. Dacă aveți ceva idei de articole (sau subiecte despre care ați dori să mai scriu), m-ar ajuta niște feedback din partea voastră. Poate va apărea și o temă nouă pe blog, momentan nu am timp nici să merg la budă în liniște, dar fac eforturi să mă adun cu munca online și să mai am una-alta de scris pentru voi.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Bine ai revenit! Să scrii despre Spania, eu nu am fost niciodată și îmi doresc tare mult să ajung. Despre oraș, despre magazine, despre stilul de viață și nu neapărat despre clasicele obiective turistice.

    • Multumesc de idee, Ioana. Despre obiective nu prea pot scrie, ca nu am umblat. Iti dai seama ca nu prea am avut cum. Dar pot scrie despre zonele de plaja din jurul Cartagenei, care, unele cel putin, is frumoase cu spume. Am si niscaiva poze simpatice, deci rezolvam.

      Hai ca ma pun pe treaba zilele astea 🙂

  2. Sa nu te sperie ideea ca nu ai mai scris de mult timp. Marea majoritate de oamnei simte nevoia sa mai ia o pauza din cand in cand pentru a-si pune in ordine gandurile. Spor la scris si la postat.

  3. bine ai revenit online! Cand e frumos si cald afara, numai de stat pe blog nu mai am chef 🙂

    Asteptam sa ne scrii despre Cartagena, ma bate un gand de petrecut o vacanta acolo 🙂

  4. Da, suntem bine 😀 .
    Poi welcome back!
    De ce atata graba sa pleci in SUA? Eu zic ca e bie si in tarisoara, ehe… cel putin pentru cativa.

  5. La multi ani blogului si multi ani inainte Nadiei 🙂 Mi-am inceput si eu blogul recent, dar nu credeam ca poate sa ocupe atat de mult timp…Sunt articole pentru care am stat si 4-5 ore. Nu stiu cum te descurci tu…sper ca pe parcurs sa petrec mai putin timp…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.