Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bune de citit: 17-23 ianuarie 2011

Bun, dacă tot a dat peste noi încă o săptămână de lucru, să ne pregătim sufleteşte cu o colecţie de articole numai bune pentru o prelungită pauză de cafea:

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. La articolul cu taxa de intrare in Cetate s-a lansat ditai discutia. Eu tot nu inteleg de ce n-ar trebui sa plateasca toti oamenii taxa aia, desi am citit o gramada de explicatii.

    La articolul lui Arhi (cel de spre cancer) recunosc ca am stins tigara in timp ce citeam.

  2. Mi-a placut articolul cu anorexia pentru nu stiam exact cu ce se “mananca” termenul asta si blogul e chiar interesant

  3. :)) aici e apa calda mai putina ca-n Romania, ca se economiseste la greu si iarna-i lunga
    imi pare bine ca te-au amuzat chinurile mele :))

  4. Am citit “Intâlnirea cu părinţii”. Să ştii că nici pe diriginţii de la şcolile obişnuite nu îi opreşte nimeni să le zică şedinţelor cu părinţii “întâlniri” ori să invite şi profesorii clasei. Şi unii chiar o fac. Alţii nu, pentru că nu îi duce capul, nu îi învaţă nimeni sau nu îi penalizează nimeni. Dezinteresul şi haosul din societatea românească se regăsesc firesc şi în şcoala românească. Ca şi în alte timpuri, ba mai rău decât în acelea, cei cu har îşi fac treaba bine fără să îi împingă nimeni de la spate. Dar sunt din ce în ce mai puţini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.