Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Îmbraca-mă!

Dacă tot am petrecut o săptămână în pijama, uite că a venit momentul să caut să mă înţolesc şi io ca o damă serioasă. O voi face virtual şi vă invit şi pe voi să vă puneţi la cale un “outfit” şi, ăl mai tare din parcare va fi premiat de OTTO.ro.

Adică veţi câştiga chiar hainele respective. Bugetul este 500 de euro (deci trebuie să ne încadrăm în el cu hainele şi accesoriile alese), la concurs participă şi alte bloguri de dame, aşa că sper că nu ne facem de râs. Puteţi scrie un articol pe blog şi da link către acesta sau comentaţi cu linkurile catre lista de produse alese. Toate comentariile vor intra în moderare (cele cu link), dar voi fi pe fază să vă scot din “listă”.

Timp de gândire şi de accesorizare: 2 săptămâni.

Şi acum să mă înţolesc şi eu …

Începem cu “nemenţionabilii”, care trebuie să fie tanga obligatoriu. De preferat pe negru şi cât mai “discreţi”. 70 de lei.

Urmează un sutien simplu (de preferat fără perniţe de push-up). Pe nuanţă similară cu ze tanga, să nu arăt ca o ţaţă de piaţă. 80 de lei.

Urmează să punem ceva peste aceste “desuuri” sexy, că momentan m-am îmbrăcat aşa de dragul meu şi al lui, dar se presupune că nu ies în urbe aşa.

Ca o maximă amatoare de jeans, e clar că nu voi alege o fustă. Am pus ochii pe o pereche de pantaloni cu un croi mai relaxat, cu talie joasă, că aşa-mi port eu pantalonii şi o nuanţă ce-mi place.

Mă costă 120 de lei, adăugăm preţul la ce am “cumpărat” deja. Zic că mă voi încadra lejer …

Mi-a fost ciudă pe “soare” că şi-a luat un tricou super mişto cu Yankees, iar eu nu am găsit la dame ceva similar, aşa că am pus mâna acum pe o bluză cu mânecă lungă ce arată similar. E adevărat că nu are inscripţia aia, dar tot e OK. Simplu şi sport, numai bun cu jeanşii pe care tocmai i-am îmbrăcat. 50 de lei.

Cum tot sunt o friguroasă cu acte în regulă, mai iau şi un pulover, măcar aşa de siguranţă. E foarte posibil să nu-l pot purta peste bluza aceasta (ar arăta ciudat la gât), dar, dacă tot sunt înnebunită după gât în v, e clar că nu-l las din mână. 120 de lei.

Ultimele perechi de umblători sport au fost de la Adidas, aşa că rămân credincioasă brand-ului şi pun mâna pe o pereche de pantofi sport gri. 350 de lei.

Pentru plimbări pe vreme ceva mai răcoroasă, e indicat să am şi o haină pe mine. Aleg una scurtă, pe o nuanţă “dirty-proof”. Cred că mi-e numai bună să nu tremur de frig. 190 de lei.

Şi dau lovitura finală în buget cu o geantă în care să intre “ăla micu”, în caz că merg la vreo întâlnire cu bloggerii sau vreun “summit”. 80 de lei.

M-am încadrat undeva la 300 şi ceva de euro, avantajul când nu porţi accesorii şi nici haine foarte elegante. Pe voi vă invit să vă puneţi la punct trusoul cu spirit de răspundere şi să-l aduceţi la 500 de euro, pentru că cel mai bun va fi premiat.

Baftă!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

32 Comments

  1. Asa-mi trebuie ca nu citesc atent enuntul. 500 de euro, deci, da? Boierie, tata! Revin imediat, momentan i’m window shopping.

  2. Oaaa, ce tare, n-am mai participat niciodată la un astfel de concurs, dar niciodată nu e prea târziu, nu-i așa ? … revin și eu imediat 😛

  3. te-ai inzdravenit? Comunitatea de comentatori se bucura! Sa dansam si sa ne (dezbracam dupa ce ne )imbracam, zic:)! Maine ma ocup de o compunere frumoasa asa, de intzolire Otto, in cinstea insanatosirii tale si o sa ti-o aduc la cunostinta. Deci dupa ce ne intolim bagam si un striptis ceva?, ca vad ca “nementionabilii” se preteaza intr-un hal.

  4. […] frumoaselor, prințeselor … aoleo, o dau în manelisme. Deci iubitele mele, am aflat de la Dojo de un concurs foarte fain, zic eu, oferit de OTTO, știți, magazinul cela de îmbrăcăminte și încălțăminte. ( […]

  5. Hai ca deseara ma imbrac si eu 🙂
    Am aruncat un ochi in catalog si am vazut niste chestii dragute, mai pe gustul meu asa 😀

    ps: unde e rubrica saptamanala cu Bune de citit? Am asteptat-o ieri toata ziua…

  6. Foarte urat numele topicului, suna asa “ne-masculin” :)) Ar trebui dezbraca-ma daca voiai mai multe vizite, lasand gluma de-o parte. Bluza aia gri e foarte faina, caut ceva asemanator pentru prietena 🙂

  7. Imi place mult lenjeria intima aleasa de tine. Dupa o atenta studiere a produselor de pe site-ul mentionat, voi decide daca este cazul sa fac si eu un articol asemanator.

  8. M-am gandit sa creez aceasta tinuta pentru fata mea care este in clasa a XIIa si deja a inceput sa se gandeasca la ce fel de rochita ar vrea pentru banchet. Mi-a aratat odata o poza cu o rochie care semana cu asta care era de la un designer faimos, iar culoarea ei preferata este lila deci aceasta este alegerea perfecta. Ii cunosc foarte bine gustirile si sunt convinsa ca va fi o surpriza placuta.

    Rochie(290 lei): https://www.otto.ro/d-5477506-rochie-laura-scott-evening.html
    Sandale(180 lei): https://www.otto.ro/d-10390420-sandale.html
    Blazer(230 lei): https://www.otto.ro/d-5983287-blazer.html
    Geanta plic(170 lei): https://www.otto.ro/d-10460614-geanta-pe-umar-buffalo.html
    Inel(130 lei): https://www.otto.ro/d-5971857-inel-laura-scott.html
    Cercei(50 lei): https://www.otto.ro/d-12940775-cercei.html
    Total: 1050 lei

  9. Eu sincer am gasit un magazin unde se vand hainele de firma demodate ca sa zic asa foarte ieftin …..sinumia de acolo ma imbrac ….cu 2-300 de ron imi umplu portbagaju…cu lucrurinde calitate!Nu vreau sa spun cum se numeste ca sa nu le fac reclama free!

  10. Tinuta pe care am ales-o pentru acest concurs este o tinuta cocheta ideala pentru o intalnire cu iubitul!
    Am sa incep cu lenjeria (un body foarte sexi)https://www.otto.ro/d-5476208-body-lascana.html
    un pulovar elegant https://www.otto.ro/d-10847541-pulover-melrose.html
    o pereche de jeans https://www.otto.ro/d-5976192-jeans-stretch.html?artnr=370076-170#in
    un palton elegant https://www.otto.ro/d-5531584-palton.html
    si ghetute asortate https://www.otto.ro/d-6812700-botine.html
    si o gentuta in ton cu pulovarul https://www.otto.ro/d-5523953-geanta.html

    Sper sa placa celor de la Otto! Multumim pentru concurs!

  11. […] a postat o ținută excelent de casual pentru un concurs marca Dojo.  Insominia, ciocolata și mania nou descoperită pentru cumpăraturile on-line își spune acum […]

  12. M-am pierdut cateva ceasuri pe site-ul celor de la Otto si intr-un final am alcatuit urmatoarea tinuta: https://img602.imageshack.us/i/parc.jpg.

    Am ales articolele vestimentare cu gandul ca urmeaza sa ies la o plimbare cu prietenii in parc, urmata de o oprire la o terasa. Hainutele care se regasesc in tinuta sunt:

    – Tunica: https://www.otto.ro/d-13336100-tunica-din-jerseu-ecorepublic.html?artnr=881822-270&picid=4352328#in
    – Blugi: https://www.otto.ro/d-12939810-jeans-stretch-lee-scarlett.html
    – Sacou: https://www.otto.ro/d-12232240-blazer-apart.html
    – Pantofi: https://www.otto.ro/d-12231749-pantofi-apart.html?artnr=297197-170&picid=4042967#in
    – Geanta: https://www.otto.ro/d-10960727-geanta-pe-umar-tom-tailor.html
    – Sutien: https://www.otto.ro/d-5479795-sutien.html?artnr=431849-170&picid=2966801#in
    – Cercei: https://www.otto.ro/d-5539910-cercei.html
    – Ceas: https://www.otto.ro/d-5941811-ceas-de-mana-madison.html
    – Bratara: https://www.otto.ro/d-10461424-bratara.html
    – Lant: https://www.otto.ro/d-10445705-lant.html

    Am pornit cu gandul ca imi doresc un outfit in care sa arat bine, dar si sa ma simt comod. De aceea am ales o pereche de blugi drepti, iar in partea de sus – o tunica rosie, cu un umar gol, care confera un aer romantic tinutei. Pentru ca mai e mult pana la vara, m-am protejat impotriva frigului cu un sacou. Pantofii sunt sexy, dar si foarte comozi datorita platformei, iar geanta pe umar imi gazduieste toate nimicurile foarte folositoare :)) (girls know). Pe sub bluzita, port un sutien cu efect de push-up care formeaza un decolteu frumos si atragator.
    Tinuta este puternic accesorizata deoarece iubesc bijuteriile. Iar pe langa toate astea as adauga un parfum dulce si senzual care sa completeze vestimentatia.

  13. M-am pierdut cateva ceasuri pe site-ul celor de la Otto si intr-un final am alcatuit urmatoarea tinuta: https://img602.imageshack.us/i/parc.jpg.

    Am ales articolele vestimentare cu gandul ca urmeaza sa ies la o plimbare cu prietenii in parc, urmata de o oprire la o terasa.
    Am pornit cu gandul ca imi doresc un outfit in care sa arat bine, dar si sa ma simt comod. De aceea am ales o pereche de blugi drepti, iar in partea de sus – o tunica rosie, cu un umar gol, care confera un aer romantic tinutei. Pentru ca mai e mult pana la vara, m-am protejat impotriva frigului cu un sacou. Pantofii sunt sexy, dar si foarte comozi datorita platformei, iar geanta pe umar imi gazduieste toate nimicurile foarte folositoare :)) (girls know). Pe sub bluzita, port un sutien cu efect de push-up care formeaza un decolteu frumos si atragator.
    Tinuta este puternic accesorizata deoarece iubesc bijuteriile. Iar pe langa toate astea as adauga un parfum dulce si senzual care sa completeze vestimentatia.

    [cred ca primul comentariu nu s-a trimis; poate pt ca erau prea multe linkuri)

  14. Prefer stilul casual pentru ca tre sa ma mai tavalesc pe jos ./….meseria bat-o vina dar…..nu sunt genu cu haine de fite…curete sa fie…si practice….cumulte buzunare:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.