Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pampers Active Baby Dry pentru un copil activ

De când s-a născut, urmașa familiei mereu s-a grăbit undeva. Să se ridice în fund, să se ridice în picioare, să urce 4 etaje, să alerge prin curte, să răstoarne cartul (care teoretic nu se prea poate răsturna).

După cum am mai precizat, am ales de la început varianta scutecelor de unică folosință, din mai multe motive: economie de timp, bani, detergent, sunt mai mici șanse de „accidente” etc.

Am început cu Pampers și am rămas la această marcă până acum o lună și jumătate, când Nadia a decis singură că trece la chiloței cu inimioare, animale și floricele.

Odată ce fata a crescut, ne-am axat pe Pampers Active Baby Dry.

Iată ce ne-a plăcut la ele:

Protecție serioasă împotriva „accidentelor”

În mod normal ai până la 12 ore de protecție împotriva umezelii. Eu nu am apucat să testez prea mult, pentru că Nadia niciodată nu a dormit 12 ore legate, deci cam la 5-6 ore era oricum trează și gata de schimbat.

Plus că, pe când era mică de tot, o schimbam și în somn, când știam că e momentul. Deh, momzilla cu timp și nervi încă relaxați.

Confortabil pentru copil

Pe când stăteam să decid ce gen de scutece folosim mă speria ideea că fata va avea mereu fundul umed și iritat.

Din fericire nu a fost niciodată cazul, am văzut iritații de scutec doar în poze și copilul a fost mereu uscat. La recomandarea pediatrului am renunțat la 6 luni să o mai dau cu cremă, excepție după ce făcea „numărul 2”, apoi am scos-o complet din uz.

Ne-au prins bine și benzile elastice și sistemul de prindere, scutecul a fost mereu bine fixat, oricât de mult s-ar fi agitat copilul.

Imediat ce a început să meargă, apoi să se cațere și să alerge, Nadia a pus serios la muncă toate sistemele de prindere. Din fericire fără nicio problemă.

Desenele de pe scutec

Pe la un an și ceva, gică contra a noastră a decis că nu mai are chef să stea să o schimb.

Și se lăsa cu urlete, încercări de a sări de pe mașina de spălat (unde avea salteaua de schimbat), încă o tură de zbateri și de urlete.

Așa că am început să folosesc desenele de pe scutece ca material didactic, poate așa revenim la gânduri pozitive.

Maimuță, leu, girafă – le plăcea deja de prin cărțile ei ilustrate, așa că am reușit după câteva încercări să o fac să accepte din nou schimbarea fără agitație și chiar să se bucure de noile personaje care aveau să stea pe fundul ei.

Voluminoase doar când erau pline

Am apreciat și că scutecele, odată puse pe copil, arătau destul de discret. Normal, era bebeluș, deci nu mă gândeam să ascund faptul că le folosim, dar se mișca și ea mai ușor, plus că arătau pantalonii mai bine, fără să aibă un scutec voluminos pe ea.

Când punea în scutec conținutul unei jumătăți de oliță, era clar că se schimbă aspectul, dar atunci era normal să schimbăm și scutecul 🙂

Prețul

La 2-3 mii de scutece, câte schimbă în medie un bebeluș, te mai uiți și la acest aspect.

Prețul a fost echilibrat pentru calitatea scutecului, am reușit să mai și economisim, cumpărând pachete mari.

La final tactica ne-a venit puțin peste nas, pentru că Nadia a decis să renunțe la scutece, când aveam cam 80-90 de bucăți proaspăt cumpărate, dar am așteptat să vedem cum evoluează aventura cu olița și apoi le-am donat unei familii cu copii în plasament.

Acestea ar fi cele 5 motive pentru care am folosit Pampers Active Baby Dry mai mult de 2 ani și, dacă aș mai avea un copil, tot la ele am apela.

Voi ce experiențe ați avut?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Hm, să zicem că am lăsat același scutec neschimbat multe ore fiindcă fie am rămas fără, fie am uitat (da, știu cum e asta!) și nu a fost nici o problemă, copilul meu nu s-a iritat niciodată. Însă e drept, îl dădeam cu cremă conștiincios până de curând, pe aceleași considerente ca tine. Și ține minte că am trecut prin niște canicule groaznice vara asta!

    Accidente noi am avut, însă nu din cauza pampers-ului, fiindcă au fost cazuri în care era absolut nou, proaspăt schimbat de 3 secunde. Am trecut la următoarea mărime de pampers și am mai temperat situația accidentelor. Cred că s-a întâmplat între numere, de obicei am adoptat mărimea superioară înainte de a atinge numărul de kg recomandat.

    Sincer, eu nici măcar nu am luat în considerare varianta de scutec textil. Din punctul meu de vedere, habar nu am de ce mai există așa ceva.

    • Da, atunci apar accidentele, cand ramane ‘mic’. Si Nadia avea unele accidente si nu intelegeam de ce un scutec perfect functional pana atunci dadea rateuri. Asa ca dr. Google iar m-a luminat si am citit ca as putea incerca o marime superioara. Si, culmea, erau gata si accidentele in cauza.

      Cand ramai in pana de scutece (se intampla cam la orice casa), e bine sa stii ca ala de pe copil tine ceva timp, nu ramai cu copilul murdar si scutecul de nefolosit dupa cateva minute 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.