Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cand e omul prost …

Am terminat treaba cu un client pe la ora 17 şi cam pe atunci ne-am luat să ieşim puţin la plimbare. Eu, prietena noastră D. şi gâga mică a ei de 5 anişori. Iniţial aveam oprire la Trader Joe’s, să mai ia de-ale gurii, dar, dacă tot nu mai plouă (nuş’ ce vremea lu’ peşte e aici, dar e bătaie de joc), ne-am luat de mânuţe să facem o plimbare mai lungă. Şi exact când îmi explica D. că unele restaurante au câte un A mare pe uşă, chestie care înseamnă că nu le-a dat cu virgulă la controlul “sanepidului” de la ei, vedem nişte maşini mai ciudate şi scaune regizorale.

Deci se filmează. Observ ca un vultur că e “platou” şi o anunţ pe D. că uite, ăştia filmează ceva. După care arunc un ochi şi mai serios şi văd pe un trailer că scrie Damages. Adică un serial care-mi place la nebunie şi care acu’ e la sezonul al patrulea. Ştiu că se filmează în New York, deci nu asta m-a mirat.

Pe lângă alţi actori şi actoraşi de care sincer nu-mi pasă, joacă Glenn Close care, alături de Meryl Streep, e sus de tot în topul preferinţelor mele. Nu mi-s material de fan, dar adevăru-i că o ador pe femeia asta la cum e în stare să joace.

Şi ce credeţi că face proasta pământului, în loc să se oprească în drum, să le lase pe fete să-şi continue plimbarea şi eventual să prindă ocazia s-o vadă pe madam Close (asta în caz că juca în scena aia)? Merge mai departe, neuitând să o dispere pe D. pe teme de genul cât de mişto e serialul şi ce actriţă de maximă valoare e Glenn Close. Cred că tată-miu, dacă-i zic că era să o văd “up close and personal” şi nu am oprit, mă dezmoşteneşte.

Normal că mi-e ciudă de crăp, deşi e clar că sunt şanse să fi jucat alţii din distribuţie. Plus că, aşa cum m-am gândit şi eu ca tot omul simplu, chiar dacă e acolo, după ore întregi de filmare (că nu păreau ăştia că stau de 5 minute), numai chef de discutat cu toţi fraierii nu are.

Aşa că mi s-a părut normal să nu insist cu prezenţa în zonă, plus că ştiam că gâga nu ar fi fost încântată să mă sustrag de la plimbare.

Acu’ sper şi io că, dacă tot e sezonul în plin avânt, poate există un dumnezeu al proştilor sadea şi oi avea ocazia să dau cu nasul de ea. Dacă nu, rămânem la vizionat seriale şi filme, ce să-i faci, dacă am ales să nu am cojones exact când era momentul să mă înfig.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

15 Comments

  1. Pai neaparat mai trebuie sa faci o plimbare prin zona, ca un platou de filmare nu se muta atat de usor. 😉

  2. Eu am “luftat” o poza cu Van Damme … primul impuls a fost sa ma uit repede dupa o bucata de sfoara zdravana si o bucatica de sapun … dar am trecut peste.
    Vorba lui Gerhald, nu te lasa ! 🙂

  3. Dacă se filmează în NY probabil vei mai avea ocazia să dai de ea. Poate un tweet care să zică locația sau alte chestii.

  4. Esti obsedata de Tv. Boala grea.
    Eu zic ca nu merita pierdut timpul uitindu-te la filme/show-uri non stop dar e parerea mea.

    • Mihai, Glenn Close NU E ARTISTA de TV. Se intampla sa joace intr-un serial, dar sper ca stii ca nu in asa ceva s-a lansat. daca nu ii stii filmografia, recomand IMDB. Sa stai 2-3 ore din cand in cand seara sa te uiti la un netflix nu cred ca inseamna “non-stop”. Am mai explicat faza asta, dar se pare ca nu reusesti sa intelegi ca unora le mai place sa vada un serial interesant sau un documentar. Ca la 10 seara chiar nu am chef de mers la opera sau la muzeu 😀

      “Fata nastra de la 11 luni petrece 5 zile pe saptamina de la 8 la 5:30 vorbind engleza si franceza. Cu noi e de la 5:30 pina la 9 cind e ora de culcare. In cele 3 ore jumate cit petrece cu noi isi mai face temele, se mai uita la Tv, ambele activitati in eng/fr. ”

      Citez dintr-un comentariu de al tau mai vechi. Daca tot e nasol TV-ul, de ce ai asa ceva in casa si mai ales DE CE SE UITA COPILUL TAU? Sau e OK ca a mica a ta sa se uite la TV, dar, daca eu scriu despre vreun serial, inseamna ca-s addicted 😉

      • 20.05
        08.05
        15.04
        01.04
        11.03
        21.01
        14.01
        Toate topice doar de anul asta despre filme sau show-uri tv. Partea interesanta e ca tocmai tu spuneai acum ceva timp in urma ca privitul la tv nu te face mai destept si ca e pierdere de timp. Asta anul trecut cind erai tot in USA.

        Iar la intrebarea de ce copilul meu se uita la tv eu zic ca e un subiect pe care-l abordezi cind esti parinte. Pina atunci nu-l poti intelege.

      • Mihai, vizionez diverse chestii de vreo 20 de ani. Prin adolescenta mergeam la toate filmele posibile. Am vazut in toti anii astia de toate, de la filmele de la cinema la seriale si alte chestii. Faptul ca scriu despre ele, inseamna ca am o categorie pe care nu ar trebui s-o tin goala. Sau acum ar trebui sa renunt sa fac recomandari doar pentru ca ti se pare tie ca sunt maniaca?

        Da, mi-am propus ca vinerea in general sa scriu despre ceva de vizionat. Si fac asta de suficient de mult timp. Se cheama “orar”.

        Iar faza cu “cand ai copil” mi se pare mai penibila decat sa ma acuzi pe mine ca-s maniaca, in timp ce ti se pare normal sa-ti lasi copilul sa piarda ceva din putinele alea ore pe care le petrece cu voi acasa, cascand ochii la TV. Deci pentru un copil de cativa ani nu e gresit sa arda gazul la TV, e gresit pentru mine, ca ai decis tu asa.

        Am o rugaminte … renunta la a mai citi acest blog. M-am saturat de atata “gica-contra”. Si asa nu exista NIMIC din ce scriu cu care sa fii de acord. Nu are rost sa te mai omori cu cititul si comentatul, daca tot scriu rahaturi.

        Nu te obosi sa mai raspunzi, comentariile tale nu vor mai aparea.

  5. ramona, nu cumva sa incetezi rubrica asta, stii ca ma inspir puternic din ce vizionezi tu. si zi fata, ai ratat s-o vezi pe glenn close? hai baaaaaaaaiiiiiiiiiii!!! bag marunt sezonul 3, daca va fi si 4, e chiar o veste buna. Hai sa traim noi astia, rumegatorii de seriale! :))

  6. “poate există un dumnezeu al proştilor sadea” fara spatiu, in articol. “sa dea” era corect.
    Te rog sa stergi co,emtariul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.