Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Entrecard

Da, chiar ma plictiseam azi 😀

Am intrat pe un forum de blogging al unei tipe de pe sitepoint pentru a incepe sa promovez blogul englezesc (inca un pic in lucru) si am auzit vorbindu-se despre entrecard. Tot un fel de social marketing site din ala, dar destul de interesant. Te inregistrezi (si pregatesti in prealabil un 125×125 banner). Pui widgetul pe site, incepi apoi sa vizitezi altele. Castigi deci credite prin click pe butonul ala de “drop” si cu ele poti “cumpara” publicitate pe alte bloguri.

Pretul se stabileste dupa nu stiu ce criterii, la mine e 2 credite/zi (ca e in sistem de 2 ore numai). Am “cumparat” deja ads pe alte bloguri si am acceptat cateva de doamne ajuta la mine (ad-ul este bannerul de125).

Numai bloguri in engleza se accepta. Sunt bineinteles o caruta de “sploguri”, dar am gasit si cate ceva interesant .. sa vedem cum merge …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Salut dragosi si merci de aprecieri 😉

    Din pacate nici eu nu sunt inca in stare sa deleg pentru ca sunt convinsa ca nimeni nu face la fel de bine ca mine. Normal ca este o atitudine care ma va baga probabil in spital in curand 😀

    Ma bucur ca iti place noul blog. Migrez de pe wtricks (aveam si acolo un blog) pe asta, ca e mai usor de promovat, asa ca nume. Sunt curioasa ce va iesi, oricum pe international bataia este mare. Cu toate astea nu intentionez sa devin urmatorul John Chow, asa ca este Ok si asa …

  2. Eu zic ca deja te extinzi cam mult, dar asta-i parerea mea. Sau poate ca sunt anumite proiecte care le ai, mai sunt pe net, dar stagneaza – deci ai timp pt blogul asta.
    Strategia acestui blog este cumva de promovare imagine pe eng? Ca nu cred ca il dezvolti de dragul monetizarii adsense.

    In fine, daca-as fi in locul tau, m-as rezuma la web design (de unde vin banii adevarati)si hobby-uri cat cuprinde (in cazul meu sah, forum posting, fotografie, etc)…sau poate ca si asta e un hobby pt tine.

    Cat despre parteneri, si eu am aceeeasi problema, ba mai problema decat la tine: tu ai totusi parteneri pe forumuri, eu am inchis comentariile pe bloguri, si imi place ca ceea ce fac sa fie al meu, cu bune si rele.

  3. Foarte mult imi place noul blog. Am citit https://ramonaiftode.com/blog/do-you-want-to-be-efficient-learn-to-delegate/ – m-a atras cel mai mult. De mult timp vreau sa imi caut parteneri(nu neaaparat angajati) dar mi-e frica sa nu-mi transform pasiunea in bussines. Desi nu mi-ar prinde rau mai multi bani…

    Nu mi-am dat seama ca e blogul unei romance si asta mi se pare tare. Felicitari. Si pe .ro parca imi place mai mult ce scrii in ultima vreme(parca-s cine stie ce critic sa-mi permit sa zic asta :p). Foarte tare mi s-ar parea sa te aud la radio ;)). Aveti online stream? Aveti site(funny question)? Seara frumoasa!

  4. Foarte interesanta faza cu entrecard, nu am auzit de ea pana acum. Sper sa o duci bine si cu cel in engleza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.