Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De ce goala?

Cautam niste imagini pe net cu Dj pentru un client ce organizeaza evenimente speciale si am dat de chestia asta. Normal ca nu voi pune asta pe site 😀

Ceea ce ma intriga insa este faptul ca unele fete DJ recurg la ‘smecheria’ asta cu “naked djing” pentru a avea succes. Sau nu stiu nici eu de ce. Acum este clar ca spun asta din punctul de vedere al unei tipe pudice, care nu va intelege niciodata de ce trebuie sa te dezgolesti pentru a avea succes. Normal ca sunt gica contra intr-o lume in care sintagma “sex sells” este deja litera de “biblie”.

Zau asa … sunt barbati Dj super talentati (nu ma omor dupa gen, dar stiu pana si eu niste nume). Sunt cunoscuti, adulati, adusi peste tot pe sume fabuloase. Fac bine ce fac, asta este clar. Si nu trebuie sa se dezbace la ‘mititelul” gol pentru ca fanii sa ii iubeasca.

Bineinteles ca exista si “dame” in domeniu, dintre care unele au ales (de parca ne mai mira) drumul cel usor: jos sutienul si sa vezi mama cum faci sala plina. Oare ce multumire sufleteasca au astea? Ca fac sala plina, asta este clar, dar oare chiar cred ca aduna oamenii pentru cat de bine se joaca pe platane? Aud si eu de cate una din astea dezbracate ca vine prim TM. Culmea este insa ca pana si ziarele serioase titreaza “Vine x-ulita si mixeaza goala”. Ho .. Adica nu scrie nimeni ca vine tanti DJ, cu mixingul ei de mare angajament, cu repertoriu bogat etc., ci pur si simplu ca vine o proasta care isi arata nurii la liber (sau celor care platesc bilet de intrare in club, na).

Poate sunt eu sarita de pe fix, dar nu stiu sincer daca mi-ar placea sa fiu celebra pentru rapiditatea cu care imi dau jos camasa. Din nou .. poate sunt eu prea pudica 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. Sa nu vrei sa te dezbraci in fata la o gramada de oameni nu inseamna sa fii pudic…Ft bine ca nu faci asa ceva 🙂 Credeam ca sex sell music merge numa la trupe gen Trident, sau care or mai fi, dar se pare ca si la genurile mai serioase sa spun asa precum cele house si la Dj se intampla la fel…fete ca asta strica totul, nu sunt un Dj fan, dar oamenii aia sunt k, fac muzica,

    PS oricum e urata tipa de moare…de ce sa se mai dezbrace?

  2. Nu trebuie sa castige si ele un ban? b-(
    Ma intreb ce se intampla cand o sa le fie rusine sa se mai dezbrace pentru ca se goleste sala.
    Doamne ai mila
    Ar trebui sa vedeti filmul Idiocracy – o sa ajungem exact ca in film…

  3. Stiu si eu? Poate ca nu esti prea pudica. Uneori e bine sa arati celor din jur ca ai si creier, nu doar un corp mai mult sau mai putin frumos atunci cand este gol.

  4. Pai asa cum stii deja, “sex sells”, indiferent daca suntem sau nu de acord cu acest comportament si metoda de promovare, indiferent daca noi am fi sau nu capabili sa facem asemenea compromisuri.

    Vorbesti de moralitate intr-o lume a show-business-ului unde presupun ca stii cum stau lucrurile la capitolul morala. Poate ca si printre femeile DJ exsita fete care mbina utilul (sudienta) cu placutul (poate le face placere sa se expuna in acest mod in public)

    PS Apropo, jurnalele tv de stiri cu gagici care se dezbraca in timpul jurnalului, am auzit ca au facut senzatie!
    Pe noi, barbatii, ne amuza un pic chestiile astea sexy, dupa care probabil ne plictisim si schimbam canalul..

  5. Cu sintagma mixeaza goala se incearca sa se aduca in sala pe langa iubitorii de mixeaza si pe cei de goala insa e plasa pentru ca adevarartii cunoscatori in ale muzicii de gen nu ajung in sali ci doar curiosii in ale sanilor.
    E o similitudine cu spectacolele gen chippendale la care voi femeile ucideti sa prindeti un loc( ; ). Cine merge acolo pentru calitatea dansului sau muzicii?

  6. Daca fetei ii e cald! Si cine stie poate are mai multa inspirtaie fara textila pe ea!
    :)))))

  7. Poate a aparut un nou curent de muzica intitulat “Naked Rhythm”. Probabil ca-si fac muzica pe ritmul in care se dezbraca ceea ce ar fi destul de interesant 🙂 O putem denumii performanta erotica sau performanta muzicala?

  8. Sa iti recomand o melodie daca tot e vorba de DJ si de bani si de fete: Mind Electric – Dirty Cash (Dirty South Remix) 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.