Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Neputinta

Un băieţel de 6 ani şi fratele său chiar şi mai mic sunt violaţi de tatăl lor. Nu pot face nimic, sunt mici şi fără apărare.

Bunica află despre “injecţii” (aşa cum le numeşte monstrul) când băieţelul vine câteva zile la ei. Şocată cere sprijin autorităţilor. “Mai mult nu putem, deşi am dori să îl omorâm”.

Soţia ştie despre “iubirea” dintre soţ şi copilaşi, dar refuză să îl depună plângere. “Nu pot, îl iubesc.”

Copilul este luat de la ei şi dat în grija statului. Frăţiorul rămâne la părinţi (culmea), el este crescut de bunici acum.

Nimeni nu se auto-sesizează de faptul că violatorul este LIBER şi acasă, doar pentru că nevasta nu a depus plângere. Nu contează examenul medical făcut copilului, care atestă clar ororile trăite, nu contează că este în “consiliere”. Merge săptămânal la psiholog şi va avea mulţi ani de suferinţă de acum înainte. Autorităţile nu pot face mai mult.

Băiatul este de 3 ani la bunici şi creşte frumos. Mai are coşmaruri, este slăbuţ, complexat, bătut de fete şi băieţi. Învaţă bine însă şi bunicii sunt fericiţi cu el. Se simte în siguranţă, este adorat şi bine îngrijit. “Nu putem face mai mult, încercăm să îl facem să uite ce s-a întâmplat şi să îi oferim o viaţă mai bună”, spun bunicii, care au uitat de boală şi necazuri şi se uită la el ca la un soare.

“Părinţii” sunt încă liberi merci, dar au interdicţie să se apropie de băiat. Măcar atât s-a putut.

Cum poţi să te simţi ca bunic, când ştii prin ce a trecut copilul şi că nimeni nu pedepseşte monstrul care şi-a bătut joc de inocenţa propriilor copii? Sunt doar o cunoştinţă şi simt că l-aş omorî cu mâinile mele, după ce aş proba toate felurile de tortură posibile. Mi-aş dori să pot mai mult.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

37 Comments

  1. Eu as steriliza cu “good ole fashioned saw” sincer. Ce chimic? Pus mana pe cutit si terminat.

  2. Doamne Doamne asta e cam nedrept. Copiii vin numai la cei care nu ii merita, in timp ce o gramada de femei se chinuie o gramada de ani si nu reusesc sa ii faca
    Nu sunt o natura sadica, dar as vota oricand pentru introducerea castrarii chimice pentru violatori si pedofili

  3. Dreptatea va veni de la sine când animalul va fi bătrân şi abandonat de toţi cei din jur, în special de copii.

  4. Iulia, eu nu am copii si deja simt ca ma innec pur si simplu. Cum poti tu ca parinte sa te uiti la copiii tai ca la o “gaura”? Sincer nu pot intelege. Se pare ca in relatia lui cu nevasta-sa iubitul “pe la spate” e delicatesa preferata, dar asta e o chestie intre 2 adulti care consimt sa faca ceva intr-un mod. Cum naiba sa faci asa ceva copiilor tai? Uff …

    Si baiatul e absolut dulcic. Si un destept, chiar daca mult prea timid. Ma ingrozesc cand ma gandesc cati ani de terapie ii sunt necesari pentru a trece peste asta, ca sanse de a uita nu prea sunt 🙁

    Ingineru, sper sa il ia dracu inainte de asta. Oricum pentru copil el nu mai exista si nici copilul pentru el. Nu mai au drept sa se apropie mai mult de nus’ cati metri de el, deci nu ii mai pot face rau. macar atat.

    Tzontzyca .. ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda 🙂 .. de fapt nu vad ce alta reactie am putea avea …

  5. Copiii nu vin numai la cei care nu-i merita. Copiii vin si la oamenii normali si care-i iubesc, slava Domnului.
    Ce spui tu aici e horror, numai ca sint atat de convinsa ca exista dimensiunea asta a raului, incat raman intr-adevar lipsita de orice reactie. Eu n-am cuvinte care sa exprime ce simt eu despre asta, in conditiile in care am o fetita de 3 ani la care ma uit ca la soare.

  6. Vezi ca asta ma intriga si pe mine. in mod normal, stiindu-se ce s-a intamplat, rahatul asta de barbat trebuia deja si executat (drace, ca prindea bine pedeapsa capitala) sau macar sa fie facut posta de baietii de pe Popa Sapca (penitenciarul din TM). Uff

  7. Deja clocotesc numai citind.Si ce “mama”poate fi aia care-si iarta sotul pt asa ceva.Ar trebui amindoi impuscati

  8. cu moartea nu sunt de acord. nu vorbesc de cazul ăsta în care autorul este clar.
    dar dacă în vreun caz se face vreo greşeală? cum îl mai scoţi din groapă pe nevinovat? din închisoare mai poţi.
    cel mai bine ar fi castrarea chimică (sau cu fierăstrăul, dar apoi ne-am pune UE-ul în cârcă) şi obligativitatea purtării unor brăţări de picior de monitorizare prin GPS. Cel mai sigur. Şi dacă se poate cu o opţiune de electrocutare prin satelit a pedofilului, comanda putându-se executa de pe un site web cu înregistrare gratuită şi cu o taxă simbolică de 3 euro. Aşa mai face şi România nişte bănuţi cinstiţi.
    :)))

  9. Eu nu ma pricep la chestii juridice, dar oare unde este ideea de “autosesizare”? Eu stiam ca in unele cazuri procesul penal continua chiar daca nu este plangere? De ce trebuie sa faca mama plangere? protectia copilului nu o poate face in numele copilului?
    Ce mama e aia care iubest emai mult un monstru decat propriul copil?

  10. Na, ce fain. Eram într-o pasă atât de bună şi vin şi citesc asta … Nu ştiu cum mai sunt lăsaţi în viaţă astfel de monştri. Foarte foarte trist.

  11. Eu sunt pentru modificarea codului penal si reinstaurarea pedepsei cu moasrtea.

    Pentru cei care fac asemenea lucruri, pentru criminali… da, eu as semna pentru a fi eliminati.

    Stiu. Exista drepturile omului. Dar dreptul MEU si dreptul copiilor de care vorbeste Doj cum e respectat ?

  12. Sorry ca ti-am stricat seara 🙂

    PS: bun venit pe blog. de acum comentariile tale ar trebui sa se posteze direct.

  13. Sotia lui minte cand spune ca il iubeste. Minte cu nerusinare. I-e frica de el. I-e frica de violenta lui si de ochii care scuipa foc in fiecare zi. Locul lui e langa zid. Iar soldatii trebuie sa-si faca treaba. E-asa de simplu sa apesi pe tragaci cand salvezi omenirea de-o bruta.

  14. Mulţumesc. Din păcate nu sunt un bun comentator 😀 Dar vedem, încet-încet …

  15. Tragic, insa .. sa stii Dojo ca eu nu sunt de acord cu moartea. Imi plac mai mult pedepsele (care raspund cu aceasi moneda) .. adica ceva similar sa ii faci. Atunci v-a realizat (poate). Si .. tot nu as fi de acord cu moartea. Inchisoare pana moare 😉 asa e mult mai naspa. Ca .. mori mori, nu mai simti nimic. Dar daca il lasi sa sufere in fiecare zi ..

    Ma rog, am fost cam sadic :))

  16. Asta ii cea mai mare problema pe care o avem noi, nu numai romani cred, oamenii in general. Daca nu ne priveste direct sau nu ne pasa alegem sa ignoram problema. Si dintre toate lucrurile, ignoranta doare cel mai tare. Trist ii ca noi ca simplii oameni nu avem ce face, pe autoritati ii doare in cot si printre noi ii plin de persoane ca si tatal care scapa nepedepsite. Ii crud faptul ca nu putem decat sa dezbatem problema si nu avem cum sa facem ceva decat sa speram ca nu o sa crestem oameni ca aia din viitorii nostri copii.

  17. Dar parca in Codul Penal scrie ca pt incest se sesizeaza militia si restu grsilor DIN OFICIU, nu trebuie plangere. Plangerea este pt non-rude! Cum de nu e judecat ca ala e o saracie nu zici ca e un smecher s in general prostii ajung lapuscarie, asta se pare ca le-a scapat.

  18. De multa vreme nu mi s-a mai facut pielea de gaina citind ceva. Uite de asta iau unii dreptatea in propriile maini si nu asteapta sa vina legile sa ii ajute. E vorba de Romania? sau devreo tara in care legea functioneaza pe baza pracedentului?

  19. Cred ca bunicii pot initia o actiune pentru decaderea parintilor din drepturi si sa-si ia asupra lor responsabilitatea credterii copilului.

  20. .. chiar am terminat de citit, saptamanile astea, o istorie a violului, facuta cu studii de caz pe legislatia franceza.

    Ai ramane surprinsa sa afli ca pana si la ei, in secolul 17 aproape nimeni nu a fost condamnat pentru viol. In secolul 18 condamnarea era data pe motive de morala (“a pangarit-o”), la fel si prin secolul 19. Abia in secolul XX au inceput sa tina seama de dimensiunea fizica si psihica a raului facut.

    In tot timpul, violurile asupra copiilor au fost mai rapid judecate si transate, si totusi abia in anii 50 s-a vazut o condamnare clara a majoritatii violatorilor de copii. Pentru ca abia prin anii 70-80 sa vedem cazuri penale pentru hartuire si toate comportamentele secundare.

    .. iar aia e Franta. Personal, nu mai am nicio pretentie de la Romania. Si nu ma voi mira cand parintii de genul asta vor fi taiati cu drujba.

  21. Am un coleg, care zice ca atunci cand se va satura de viata, ( si nu mai e mult pana atunci) isi va face o lista cu monstri de genul asta si ne va scapa de ei. So, numele te rog, sa-l trecem pe lista.

  22. “mama” e dusa cu capul….
    sa faca ea “injectii”,nu copiii…
    ai dracu handicapati,cioturi de oameni….ce le-as suci gatul akum…..k la porumbei

  23. Cum e aia castrare chimică?
    Iei o pipetă cu acid sulfuric și picuri cu generozitate pe organele sexuale vinovate? 😀

  24. De asta ma gandesc serios daca merita cu adevarat sa ai copii intr-o astfel de tara adanc infectata si care, e mai mult decat logic, ca niciodata nu se va infecta.

    De ce sa fac copii, ca sa mi omoarea/violeze/bate altii? Iar daca ma hotarasc pana la urma sa indeplinesc dorinta Bisericii si sa ma inmultesc, fara sa fac sex, ca e pacat daca fac sex, dar asta e alt subiect.

    Deci cum ziceam, daca e sa faci niste Avraami si niste Eve, atunci am sa fiu pregatit sa omor 2-3 oameni, sa bat 3-4 parinti si il voi invata ce inseamna viata, nu porcariile care le sunt varate pe gat la scoala, am sa il invat cand trebuie sa-i sparga unuia capul si cand sa se duca la politie. in principiu, niciodata.

  25. Tipu’ e un ordinar şi mă dezgustă (mai ales că are înclinaţii homosexuale), dar consider că exageraţi cu reacţiile. Exemple de tot felul de pedepse, care mai de care mai atroce, izvorâte din ură… Cum rămâne cu exemplarul sfat de a arunca prima piatră cel lipsit de păcat? Cum rămâne cu iertarea şi întoarcerea celuilalt obraz? Scopul necuratului este atins dacă victimele se transformă în agresori şi nu mai pot fi deosebiţi unii de alţii. Da, omul ăla e rău, e foarte rău, însă – prin gândurile pe care le-aţi exprimat – riscaţi a nu fi prea departe în urma sa.
    Un pic de cuget bun şi gând lucid nu strică. 😉

  26. @prospero- noi exageram cu vorba, el exagereaza cu fapta, cred ca necuratul o sa fie un pic mai ocupat cu el 😉

  27. @Powerpuff: aici sunt deacord cu tine. Poate că la prima vedere, din cauză că toţi suntem oameni şi mai ales cei de aici avem suflet bun, ne gândim fără doar şi poate la pedeapsa capitală. După mine nu-i chiar aşa de bună pedeapsa cu moartea căci nu rezolvăm nimic. Nu sunt nici sadic, nici masochist, nici rău, însă trebuie găsite alte metode mai eficiente astfel încât astfel de cazuri să nu mai existe. Nu rezolvăm nimic dacă tăiem iarba atât timp cât ea va ieşi dinnou din pământ. Trebuie să stârpim semânţa rea şi aici mă refer la mentalitate (şi nu numai în aceste cazuri).

  28. Cum spunea si Leonid ar trebui sa se dea niste pedepse mai crunte pentru acesti oameni, ceva sa bage frica in ei, si poate cazurile astea s-ar mai diminua, in ziua de azi puscaria a devenit un lux in randul infractorilor…cred ca ar trebui sa ne intoarcem in vremurile stravechi…

  29. Ma tot ingrozesc cate anomalii se intampla in tara asta…..cate violuri si violenta…si parca nimeni nu e in stare sa faca nimic …trist

  30. Uite ceva de genu cum zice si Valy… pentru oamenii astia fara scrupule, ceva de genu ar trebui sa li se aplice, sa se faca o sectie dasta de chinuit oameni care la randul lor au chinuit pe altii…e trist faptul ca daca faci tu legea de unu singur si incerci sa razbuni chinul pe care l-au suferit altii esti pedepsit si poate chiar mai rau decat sunt pedepsiti nemernicii aia…

  31. Dojo, de acord cu tine in mare masura. Sunt practicant de Karate ca si tine de vreo 12 ani , de ce sa ne intre nenorocitul asta pe nota de plata? Sa fie trimis roata in salile de antrenamente ca sparing partner sau sac de box si cu un actibild pe frunte, pe care sa scrie ceea ce a facut, ca toata lumea sa poata citi si sa intre in combat-nirvana instantaneu si sa isi aduca aminte toate tehnicile invatate in ani de munca asidua si cu fiecare tehnica aplicata sa isi aduca aminte vorba: ” Daca ierti un nemernic lovesti in zece copilasi nevinovatii !”
    Scuze daca am fost mai dur dar da-ti-mi-l mie pe mana cu hartiile legale de riguare sa nu fiu afectat de ce i se va intampla, si cred ca am sa am o revelatie de cat de mare e rezistenta corpului uman la nemernicii !

  32. resemnaţi-vă. În România nu se va putea face nimic. Ţara manelelor, a pitzipoancelor, ţara cu shoping în mall şi mii de cai putere la bord, ţara în care cultura e privită ca un sacrilegiu…NIMIC nu se va face într-o astfel de ţară.
    Indiferenţa ucide şi ea, dar oricum multe nu va mai suporta pământul.
    Citeam pe blogosfera cum că am uitat de ce au murit strămosii nostri, pentru credinţa în Dumnezeu şi pentru dreptul de a îl slăvii în pace. True. Timpul s-a cam scurs.
    şi ca tot am plecat de la subiectul postului…are idee careva cât durează veşnicia?

  33. […] însă. În februarie intram în casa unor vecini de la altă scară şi aflam cu lux de amănunte povestea şocantă a puştiului pe care îl cresc. Mă rugaseră să le explic ceva pe calculatorul absolut antic […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.