Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

40.000 de euro un site de cacao

Citesc pe TION si ma crucesc. CJT au găsit încă o metodă de a mai sparge nişte bani pe prostii. S-au trezit că situl lor nu mai este “actual”, aşa că au plătit 174.000 de lei pe o chestie care arată absolut JENANT.

Dacă doriţi a vedea rezultatul magnific al încă unei licitaţii făcute pe “şestache” (nu cred că în TM nu există o firmă cu un designer mai puţin discromat, dar nu are loc nimeni de “clienţii” mai marilor noştri), intraţi pe www.cjtimis.ro

Nu pe cjtimis.ro, pentru că nu merge, e greu tare să faci un site să se dechidă şi fără www. Probabil mai trebuiau 30.000 de euro şi pentru asta.

Acum nişte luni bune scriam un articol despre greşelile unui începător în Photoshop şi mi-e teamă că persoanele care s-au ocupat de minunea PREA SCUMPĂ au călcat în picioare cam toate regulile nescrise ale unui design de calitate.

Oricât de deştept este CMS-ul din spatele sitului, probabil că se putea alege un designer care să îl facă să arate a ceva. Situl anterior chiar arăta decent, ceea ce s-a făcut acum este o porcărie pe bani mulţi. Dar cui îi pasă de preţuri şi calitate, când sunt bani pe care să îi f… aiurea, că doar nu îi dai din buzunar?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. Bani aruncati aiurea.
    Un design cat mai simplu se potriveste pentru destinatia acestui site dar eu rosu pe alb nu pun nici o data. Tocmai din acest motiv mi-am editat tema blogului.
    Vad in captura ta ca la tine se afiseaza pagina destul de bine.
    La mine, la o rezolutie de 1280×800 iese imaginea din header in afara pagini. Este mai lata decat corpul paginii.
    (Ai intrat pe saitul realizatorului?)

  2. Si eu ii citesc, dar prin RSS, deci nu ma deranjeaza, decat atunci cand vad o stire interesanta si vreau sa o citesc pe de-a-ntregu.

  3. Mie nu mi se pare chiar oribil designul. Bine, nu e un design de 40’j de mii… Dar am vazut si mai nasoale. Bine, eu nu sunt dizainareasa 😀 . E doar o parere de om neavizat.

  4. Auzi Roxano, dam in judecata CJ Timis ? Tu ai firma, eu am firma, ei or belit banii publici aiurea, ii chemam in contencios si sunt chiar curios ce vor raspunde.

    Te bagi ?

  5. […] Pentru ca, spre exemplu, Consiliul Judetean Timis a dat 40.000 de euro pentru un template default pe propriul site. via dojo […]

  6. Si stau prost si cu stirile. Astazi de dimineata a circulat o stire despre un politist timisorean care s-a sinucis. Stirea a aparut pe A3, pe Realitatea, in Adevarul si abia apoi in TION. Desi este vorba despre Timisoara.

  7. Hai mai, ca-i fain saitu’ doar voi sunteti rai. E clar ca un asemenea caca… pardon, site merita patru’j de mii de iepuroi. Mai ales daca ai cunostinte pe unde trebuie.

  8. Hei, pe-asta il puteam face si eu ! Nu e deloc onorant sa zica asta un fost programator de jocuri actualmente aciuat prin industria comunicarii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.