Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Vinde reclama pe blog

Sau pe orice site, că nu ne încurcăm în “lexic”.

Pentru că aveam un script cumpărat acum 2 ani pentru un site şi am pierdut domeniul (nu mi s-a transferat de către deţinătorul iniţial şi acum n-am cum să mai prind orbu’ să-i scot ochii) l-am “redirectat” pe un proiect nou, de se cheamă The Ad Broker.

Ce este el şi ce doreşte de la noi?

Este un site pe care toţi cei care aveţi spaţii publicitare de închiriat puteţi plasa un anunţ cu informaţiile în cauză şi preţul. Listarea anunţului este GRATIS. Mai multe detalii:

  • sunt 2 categorii mari şi late: sell advertising şi buy advertising. În prima găsiţi cele mai uzuale mărimi de bannere şi puteţi plasa listing-ul vostru.
  • anunţul trebuie să conţină informaţii despre site şi eventual ceva date despre trafic. E foarte posibil ca un advertiser interesat să dorească să afle mai multe. Oricum există un sistem de mesaje private prin care puteţi discuta cu ei.
  • puneţi şi preţul, şansele de a prinde un client cresc, dacă şi ştie omul ce are de plătit.
  • nu promovaţi situl, ci posibilităţile de reclamă. Ex: NU – “dojoblog este un blog interesant pe care găsiţi informaţii despre cai verzi pe pereţi şi alte bălării”. DA – “Banner advertising on a prominent general blog. Google PR 2/10, 100000 monthly visits, bounce rate of x”
  • situl este pentru utilizatori de peste tot, deci listingul se face în engleză.
  • listarea este GRATIS, după cum am precizat deja.
  • există şi varianta FEATURED pentru care s-ar plăti 5 USD.

Pun la dispoziţie 20 de cupoane pentru cititorii dojoblog, aşa că vă stabiliţi anunţul ca şi “featured” şi plasaţi la coupon cod următorul “dojo-design-blog” (numai textul dintre ghilimele, nu şi ele.)

Se acceptă MAXIM 2 cupoane pe membru, dacă aveţi mai multe variante de bannere, alegeţi ăl  mai important şi-l faceţi featured şi restul daţi la anunţuri “normale”.

Mulţumesc de ajutor pentru populare şi baftă la vândut reclamă 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Bre, io doar doresc sa pot pune neste anunturi fara sa platesc 30% din cat castig si eventual sa gasesc, cand am nevoie, solutii de promovat rahaturile mele. Ca de obicei, I don’t care ce fac altii, ca io am ciorba mea 🙂

    Multam de urari. Astept cu drag listarile voastre.

  2. Stai ca oi fi troznit io ceva pe acolo. Teoretic se poate, practic setez io amboulea de obicei 😀

  3. Tu deci ai tupeu, nu gluma… astia marii, “adplayerii” se chinuie sa faca adserver de ani de zile si nu reusesc, si tu te apuci sa le dai peste boti ?

    Succes, eu ce sa-ti doresc 🙂

  4. Foarte tare! Super ideea! O sa ma bag si eu cu un site pe care ma tot chinui sa-l ridic! Doar ca tre sa fac ceva mai multi vizitatori ca altfel ma fac de ras pe acolo 🙂

  5. No, hai c-am profitat si eu de super-oferta 😛

    Am o intrebare, cum pun imagini? Nu prea vrea sa mearga sau e suficient de neintuitiv de nu gasesc.

  6. Sar’na Dojonela. Mi-am plasat si eu reclama folosind codul de discount.
    Sa fie intr-un ceas bun! (sau cu cuc … cum doresti tu 🙂 ).

  7. […] Listarea este gratuită. Adică nu tre’ să plăteşti nimic dacă vrei să îţi apară anunţul acolo. Detalii găsiţi aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.