Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Am gasit o piesa ce-mi place de la Lady Gaga

Spre deosebire de muritorii mai modernişti, am de obicei o părere sinistră despre piţipoancele astea de s-au lansat în muzică în ultimii ani. Mai ales când ocupă prima pagină în ziarele de scandal cu tot felul de tâmpenii pe care le fac. Aşa că Lady Gaga chiar nu m-a impresionat, aşa cum nu mă impresionează alte “staruri” de genul ăsta.

Şi cum de câteva zile am decis să-mi ucid şi ultimul neuron cu emisiuni de genul America’s Got Talent sau So You Think You Can Dance, am dat madam Gaga exact ca nuca în perete.

Am terminat deja de urmărit primul sezon din So You Think You Can Dance, varianta UK, şi recunosc că mi-s şocată de cum pot dansa copiii ăia. Au fost câţiva concurenţi mega-geniali, aşa că am urmărit ore întregi “rutinele” de dans ce trebuiau însuşite în câteva ore sau câteva zile, oricare ar fi stilul dansatorului. Au fost dansatori de “contemporan”, Salsa, hip-hop, balet, obligaţi la fiecare stadiu din competiţie să lucreze cu câte un dansator de sex opus pe o rutină dintr-un stil tras la sorţi.

Unul dintre cele mai mişto numere a fost unul “contemporan” pe o piesă din care am reţinut şi io un cuvânt “speechless”.

Iată clipul din SYTYCD:

Am căutat pe Youtube piesă de se cheamă Speechless şi am dat de Lady Gaga. Are deci şi tanti asta o piesă care să-mi placă. E bine …

PS: uitaţi-vă la dansul în cauză până la capăt. Finalul e mişto de tot.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. Nici pe mine nu mă impresionează în mod deosebit Lady Gaga, dar are o voce chiar foarte bună și asta, oricât nu mi-ar plăcea de ea, nu o pot contesta. 😀 Adică na, omul și muzica – două chestii total diferite.
    Anywayyyzzz, eu nu mă uit la show-uri de-astea nici din America, nici din UK, dar noroc cu prietenii mei sau cu oameni ca tine … mai rămân și eu up to date. 😀 Foarte interesant dansul celor doi. Foarte, foarte !

  2. Cand o aud ma gandesc instant la Madonna. Cred ca imi plac vreo 3 melodii de la ea : Just Dance, Alejandro si incredibil : a inceput sa-mi placa Poker Face [:))] .

    • Deci am ramas masca. Tot dansul a fost reusit (si nu au intrat in finala niciunul), dar finalul e bomboana de pe tort.

    • Imi voi permite sa fiu naspa si sa zic ca fatuca asta nu e nici la genunchii Madonnei, asa scunda cum ii 😀

      • Urmaresc SYTYCD de la primul sezon american iar acum cateva zile am terminat de vazut ultimul. Nu m-am uitat la cel australian sau englezesc dar am avzut pe youtube cateva filmulete si sunt faine si ele 🙂 Este o adevarata placere sa urmaresti coregrafiile create si povestile spuse prin dans. Un mix greu de egalat de emotii pozitive si negative exprimate prin muzica, dans, atitudine, imagine si personalitate.

        Cat despre Madonna si Lady Gaga, eu cred ca cele 2 se aseamana dar se si diferentiaza. Madonna este un simbol al timpului ei care continua sa fie o prezenta foarte puternica in industria muzicala.

        Lady Gaga este “o madonna” a noilor timpuri. Este adaptata la noua generatie dar a invatat tot ce se putea de la vechea generatie (Madonna, Michael Jackson, Queen).

        Cele 2 sunt greu de comparat, dar amandoua sunt giganti de proportii asemanatoare. Una reprezinta trecutul in prezent iar a doua reprezinta prezentul in viitor.

        Ascuta si Poker Face originalul: https://www.youtube.com/watch?v=laIr_d0hFB8

  3. ce fain s-a scapat de el 😀
    o fi controversata lady gaga, ca si vedeta,dar are cateva piese interesante, iar asta de aizi suna chiar bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.