Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un pic offline

Mâine mă operez în sfârşit la ochi, după ce mă tot laud de luni de zile şi tot planific. Va fi la ambii ochi, aşa că voi fi chioară ca o cârtiţă câteva zile. Durere mare, că nu pot sta pe net, nu pot citi, nimic. Bun, probabil că mâine, pansată fiind, voi pipăi drumul la budă, deci cuget că am chestii mai serioase pe cap mâine decât că rămân în urmă cu serialele.

Operaţia va fi la Clinica Vista Vision din Timişoara, am deja o părere destul de bună. Am fost chemată de ‘anestezistă’ la o discuţie, cu lista de analize de sânge şi controlul ‘corazonului’ făcut. Super simpatică şi plăcută. Mi-a explicat ce treabă are ea, să nu mănânc/beau nimic de pe la miezul nopţii, că altfel mă răstesc la pantofi. M-a liniştit că totul va fi OK şi probabil voi avea doar o uşoară jenă în gât, de la tub (le place să te aibă făcând nani în linişte intubat, mai ceva ca la Grey’s Anatomy).

Ai mei sunt semi-isterici, vor să vină, să stea, să nu ştiu ce. Le-am spus să stea pe dosul lor acasă, oricum va fi destul că-l trambalez pe ‘soare’ după mine, nu am nevoie de întâlniri cu tot clanul. Mai ales că probabil voi avea program de somn, aşa că doar ei pe capul meu nu-mi lipsesc.

Contrar aşteptărilor sunt extrem de calmă şi de optimistă, hai să spunem că abia aştept s-o fac şi pe asta.

Vă mulţumesc deci pentru gândurile bune (că ştiu că le aveţi ;)) şi revin cu ze articles în câteva zile. Probabil aşa pe luni, dacă pot să-mi folosesc ‘farurile’ până atunci. Acu’ scuzaţi, tre’ să încarc mp3-ul că altfel îmi pun ştreangu’ de plictiseală zilele astea 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

31 Comments

  1. Multa bafta. Te asteptam cat mai repede. Am si eu un prieten care s-a operat la ambii ochi si vreo luna nu a avut voie la tv, laptop etc. Asa ca nu te grabi.

  2. Danke 🙂

    Am dormit ca porcu’. M-am trezit cu o ora inainte de ‘setarea’ de pe ceas. Asa ca e OK. As bea ceva, dar cica nu-i indicat. Ne ‘vorbim’ in cateva zile

  3. Dumnezeu sa te ajute mult! sa fi sanatos si sa nu mai trebuiasca sa treci prin asta niciodata
    suntem alaturi de tine!

  4. Iti doresc reusita deplina si recuperare totala. Sa fii sanatoasa, Ramona, ma rog pentru sanatatea ta !

  5. Multa bafta, Dojo si ai grija de tine !!

    Iti tin pumnii…

    Sunt convins ca totul va fi okay , vei fi ca noua :))

    Sanatate !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.