Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Uite cum sar exact io peste sfaturile cu postatul zilnic şi tac de o zi ca scrofiţa în porumb. Explicaţia e simplă: am de îngrămădit o groază de chestii în astea ultime 3 zile de stat în ţară. Îs toată ziua prin oraş sau la poveşti cu a mea prietenă, venită după 2 ani din ţara aia care ne iubeşte enorm şi nu dă doi bani că suntem urmaşii nuş’ cărui împărat şmecher de la ei.

Mai am şi azi de rezolvat tot felul de prostii, aşa că doar anunţ că n-am dispărut încă niciunde şi că oi reveni cu articole, să aveţi distracţie chiar şi în călătoria noastră de 24 de ore. Luni plecăm din nou la “comuniştii” lui Obama, aşa că momentan se fac bagaje şi liste.

Be right back ..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

21 Comments

  1. Oricat timp si atentie ai acorda facutului de bagaje, cand ajungi la destinatie constati ca ai uitat ceva, orice. Lucru important de altfel.

  2. Oricum, sper că nu ai să ne uiţi şi ai să ne mai scrii şi din Obamaland. Călătorie bună, Ramona, să ajungeţi cu bine acolo !

  3. Heehey, calatorie placuta va urez!
    Oricum in primele 3-4 zile nu veti sti ce e cu voi din cauza fusului orar, asa ca mici pauze de la blogging sunt iertate.

    Have a safe trip!

  4. Nu luati prea multe cu voi, ca sa aveti loc pentru cumparaturi. 🙂
    Eu cand plec in state bagajul meu are max 7 kg, cand ma intorc 46 kg cala + 20 kg disimulate in bagajul de mana.

  5. Saru’mana de urari 🙂

    Silvy, cati au spus asta in ultimele saptamani 😀

    Gerhald, no way. Am ajuns la hotel 2 stars, iti dai seama ca e de munca acolo. Bine ca nu e un joc prea “intens”, deci nu pica nimic daca nu intru 2 zile.

    Kawa, doar unul. Tractorul meu de laptop. Se intoarce la ma-sa acasa. Asta calculator plimbat 😀

  6. Stii ce am observat eu in timp ce spamam involuntar postul trecut :P? Cred ca pluginul de comentarii embedded nu e chiar atat de grozav. E limitat la cateva replies si pentru ca unele commenturi intra in moderare, le pierzi sirul. Voiam sa-l bag si eu, dar cred ca le las la liber 😛 (Off-topic)

    • Shit. Dreptate ai. Sa vezi ce ma ia de guler si Nebu, ca si ei ii sunt datoare. Cred ca ramane pe septembrie. Sa nu-ti faci planuri in prima saptamana 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.