Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

5000 cauţiune pentru UCIDEREA unui om

Pentru cei care nu ştiu ce şi cum … un scurt “roundup”: un nenea cu Ferrari l-a probat la peste 100 la oră în plin oraş (Timişoara) şi s-a oprit peste un tânăr pe trotuar, după ce s-a pocnit cu un taxi care circula regulamentar, de un stâlp de la viaduct şi a zburat în tânărul care şi el circula corect pe trotuar.

Colac peste pupăzoi: a plecat de la locul accidentului şi s-a predat poliţiei după 24 de ore, când nici alcool nu consumase nici gura nu îi mirosea.

Şoferul care a ucis cu maşina un pieton nevinovat ar putea fi pus în libertate! Adrian Iosif Cocoana a cerut să fie eliberat pe cauţiune, pentru suma de 5 000 de lei.

Articolul integral şi multe gânduri de bine din partea cititorilor: AICI.

Pe cât pariu că va fi eliberat pe cauţiune şi va scăpa basma curată? Şi uneori te gândeşti că un glonţ bine ochit este mai eficient.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. iata, se pare ca totusi nu poate iesi pe cautiune. exista totusi niste limite, nu stiu daca era bine sa fie calcate in picioare in acest caz. desi cine stie ce se va mai intampla….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.